Alıntı:
yigido yakup Nickli Üyeden Alıntı
Ben sahsim adina aciklama falan beklemiyorum
kötü giden aksayan bisey görmüyorum herkesin Burda dillendirdigi gibi bi yönetimimiz olsaydi Kocelispor gibi Sakaryaspor gbi olurduk.
Belki futboldan cok anlamiyorlar ama idare konusunda herkesin takdir ettigi bi yönetimimiz var.
|
Başkanımız ve Carlos Sivas'a Real'i getireceğiz derken, kulübümüzün Şampiyonlar Liginde oynayacağına inandıkları için bu açıklamayı yapmışlardır. Galatasaray, Beşiktaş ve Kasımpaşa tam dişimize göre rakipken, bu rakipleri geride bırakmamız için transfer ve veya transferler yapmamız gerekiyordu. FB'nin cezası nedeniyle, Ligimizde 2. ve 3. olan kulübün Ş.Ligine katılma veya öneleme maçlarıyla katılma şansı bulunacağı için, Yönetimimiz ve teknik heyetimiz bu büyük taraftara BU BÜYÜK HEDEFİ AÇIKLADIĞI için, ve sevgilimiz Sivasspor gözgöre göre bu hedeften uzaklaştığı için, TRANSFER politikamız göz önüne gelmektedir. Yapılan taraftar değerlendirmelerine bakılacak olursa da, Transferlerde yanlış yaptığımız YÜCE YİĞİDOLAR tarafından anlaşılmış bulunmaktadır. Şampiyon olacak güçteyiz, Hedef Avrupa, Real'i Sivas'a getireceğiz ve buna benzer açıklamalar bizleri heyecanlandırmış ve şuan bunun gerçekleşemeyeceği kanaatına vardığımız için bizlerin psikolojisi bozulmuştur. Ara transfer döneminde yapılan açıklamalara bakacak olursak kandırıldığımız ortaya çıkmıştır. Resmen bu transferler le Akhisara, Konya ya v.s. kafa tutmak için yola çıktığımız ortaya çıkmıştır. Grosicki nin yanına yapılan transferleri koyacak olursak Grosicki resmen bunlardan daha ağır gelir. Taraftar enayi değillll. RESMİ SİTEDEN YAZILI AÇIKLAMA BEKLİYORUZ. Unutulmasın ki, Bülent Uygun gibi bir hocayı bu taraftar istifaya çağırmıstır. Bülent Uygun bizleri zamanında iyi yerlere getirmiş olabilir. Ama kötü gidişata dayanamadığımız için bu girişimleri yaptık. Şimdi Başkanımız ve Carlos'a sesleniyoruz. Sanal ortamda ki sesleniş tribünlere sıçramadan gerekli açıklamayı yapınız. Teşekkür ederiz.
Bu kafayla Real'li Sivas'a getiremezsiniz. Bu kafayla Antalya'da hazırlık dönemlerinde TENEKE KUPASI TURNUVASINA katılırız. Kayserispor gibi ezeli rakibimizi 3-0 yeniyoruz ve bu havayı bile ligde yakalayamıyoruz. Bu derbi sadece rekabet olduğu için ve önemsendiği için kazanılmış demek ki. Bu bir havagazıdır. Bir sıkıntı var. Yakında çözeriz İnşallah.