Cevap: "Mahçup oldum"...
Sivasaspor-FB karşılaşmasında, bir kısım taraftarın FB başkanı Aziz Yıldırım aleyhinde yaptığı tezahüratlara, tepkiler çığ gibi büyüyor.
Tv'lerde yayın yapan spor proğramlarında, Sivassporun galibiyetinden daha çok çirkin tezahüratların ön planda olması, gerçek yiğidoların üzülmesine neden oldu.
Bu konuda Beyaz TV'de yayın yapan spor proğramı Beyaz Futbol muhabirine konuşan Kulüp Başkanımız Mecnun Otyakmaz, üzüntülerini dile getirerek, "Yapılan tezahüratları tasvip etmiyoruz" dedi. Otyakmaz, "FB ile yaptığımız karşılaşmalarda neden eleştiri alıyoruz anlamıyorum. FB'yi daha önce 2 kez şampiyonluktan eden takım Sivasspordur. Ancak, bir kısım taraftarın yaptığı şike tezahüratından mahçup oldum, ciddi üzüldüm" şeklinde konuştu.
Tarihe imza atan galibiyetimize gölge düşüren bu tezahürattan dolayı, yiğidoların da rahatsız oldukları öğrenildi.
______________________________ ______________________________ ____
FB Baskanina yapilan Yanlis Tezahüratlarin yanlis oldugunu ben bir taraftar olarak burdan Kiniyorum .Bizim isimiz orda birilerinin sucunu cikarmak degil Takimi sirtlamak ve ona gereken destegi vermekti ama icimize malesef giren.Pravakatörlerin yaptigi yanlis ve cirkin tezahürati bize mal oldu. Bunu Sivasli ve Sivasspor Taraftarinin yapacagina inanmiyorum.Daha öncede Madimak oteli bize mal oldu halaa onun zorunu yasiyoruz bunlari yapan bizden olamaz bize zarar verenler bizden uzak dursun.Size bir Örnek verecegim Gecen hafta Zirraat kupasi maci vardi Tokat ,GS orda Tokat Taraftari Ve Hocasi Yenilmelerine degil Yildizlari Görmekden dert yandilar dinleyenler buna sahitdir neden yildizlari getirmediniz diye. Bizimkilerde buldular bulandiriyorlar Yildizlari görüyorsunuz Ligde kendini yillardir kabuletdirmis 3 büyük külübü getiriyorsunuz ayaginiza buna sükür edin .Bakin bir zamanlar bu ligde oynayan takimlara bir cogu 3.ligde bazilarida bal liginde daha fazla yazmak istemiyorum anlayan anlamistir saygilar
|