Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 02.03.2014, 14:58   #41
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1075 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

yenilgiye zerre kadar üzülmedim, elazığlı kardeşlerimize helal olsun, sonuna kadar hakettiler çünkü ruhlarıyla oynadılar...

bizim ruhsuzlar ise sahada hayalet gibi gezdiler...90 dakika ruhsuz ruhsuz dolanan aydın karabulut, kaval kemğiyle pas verip başka bi halt yemeyen hakan arslan, takıma el freni olan kadir, aldığı her topta 360 derece dönen adem, kendini messi zanneden ve her topu ben alıyım diyen atıf, golden başka 70 dakika oyunda olmayan burhan eşer utansın! utanmaları varsa utansınlar,ruhsuzlar...

millet ağzına dolamış kaleci mahmutu...yav futboldan bu kadar anlıyrosunuz işte...90 dakika hayalet gibi gezen aydnı alkışla, defansın yol geçen hanı olmuş o kazma ümit o boyla hiç bi top alamıyor onu görme bütün faturayı kaleciye kes...bugün takımda ziya ve cicinho dışında kim top oynadı? kasımpaşa maçında tamam hatalı goller yedi de borjan denen palyaçoya bile 2 yıl sabrettiniz, takımın hepsi berbat oynuyor defans ve ortasaha yol geçen hanı ama bütün faturayı mahmuta kesiyorsunuz!

bir sözüm de o o pinit korkak, risk almayalaım suya sabuna dokunmayalım diyesn sözde yöneticilere: transfer döneminde para vermemek için 10 takla attınız, ee bu takım alternatif olmayınca anca bu kadar oluyor, Carlos ne yapsın?

Carlosun en büyük hatası iç saha maçlarında 3 defansif ortasahayla başlamak... kadir adem hakan üçü bir arada iç sahada oynamaz, iki defansif oyunucun önünde mehdi olmalı...ayrıca iç sahada kötü de olsa bir santrafor koymalısın ileriye...koymaslın ki geriden gelen üç hücumcu atıf-burhan-aydın daha verimli olur...ayırca şu hakan arslan ve aydın efendiler ilk 11'den kesik yemeli, bu ne sorumsuzluk ve kötü performans...yeter ya kaç haftadır ruhsuz rezil top oynuyorsunuz...

elazığlı kardeşlerimize bu galibiyet sonuna kada helal olsun...bir elazığdaki sane, zengeeleari deniz yılmaz, serdar gürler gibi topçu alamayan sözde yöneticelre de yazıklar olsun!......
Alt 02.03.2014, 15:00   #42
Gangstayigido
Yiğido

59 Mesajına 90 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 587 Gangstayigido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bosta bir forvet varsa allah rizasi icin alsinlar hatta aramiskende hizli bir stoper ile 10 numara bulsunlar .bu böyle gitmez utaka nin sakatligi aatifin öndeki etkisizligi evimizdeki maclarada etki etmeye basladigi.
Gangstayigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.03.2014, 15:01   #43
rezi
Yiğido

141 Mesajına 258 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 621 rezi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ne ettin ki elime ne süreyim yüzüne derler biz de.Devre arası eksiklerimizin olduğunu ve bunların giderilmesi gerektiğini bu forumdaki bütün arkadaşlar çeşitli vesilelerle yazdılar ve paylaştılar.Bu kadar aleni olan durumu 27-28 yaşlarında ''genç ve gelecek vadeden oyuncular alıyoruz''diyen ve her yıl aynısını yaptıklarını bile bile yöneticilere inanarak transferi geçirdik.Şimdi daha net görüyoruz Murat Erdoğan neden gönderildi.
Bize gerekli olan kapasitede ki oyuncuları değil de 4 Eylül Belediye'ye lazım mış gibi oyuncu alan bu şahıslar menejerlik mi yapıyorsunuz yoksa?
Bir söz de Carlos Hoca'ya sen söylemiyormusun bana bunlar bunlar lazım yoksa olmaz diye.Futbolculuğuna olan saygımızdan ağzımızı açmıyoruz ama bu senin konuşmana engel olmasın.Unutma ki ve hatta çok iyi bildiğini de düşünüyorum,büyük takımları çalıştırmak isteyenler attıkları her adımın hesabının sorulacağını ve kariyerini etkileyeceğini bilirler.
Yönetimdeki saygıdeğer büyükler ve kardeşler açık açık söyleyin biz ne şiş yansın ne kebap diyoruz 5.lik ila 10.luk arası bizim için iyidir ne avrupaya gidelim ne küme düşelim diyorsanız bunu açık açık söyleyin de iki haftada 9 gol yiyince kafamızı taşlara çalmayak.
rezi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.03.2014, 15:04   #44
babapiton
Usta Yiğido

babapiton - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.318 Mesajına 3.345 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 865 babapiton FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Forvetsiz olmuyor.Eser yönetimin Erciyes'deki Edinho bizde olsa şuan 42 puandık yazık çok yazık.Taraftar çok ayıp etti.Aydin kötü oynuyor ama alternatif yok.Pedriel'i beğenmeyenler adam sonuna kadar mücadele ediyordu.Onun kadar forvetimiz yok şuan.

SİVASSPOR TV
babapiton isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.03.2014, 15:08   #45
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 770 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yenilgiye zerre kadar üzülmedim, elazığlı kardeşlerimize helal olsun, sonuna kadar hakettiler çünkü ruhlarıyla oynadılar...

bizim ruhsuzlar ise sahada hayalet gibi gezdiler...90 dakika ruhsuz ruhsuz dolanan aydın karabulut, kaval kemğiyle pas verip başka bi halt yemeyen hakan arslan, takıma el freni olan kadir, aldığı her topta 360 derece dönen adem, kendini messi zanneden ve her topu ben alıyım diyen atıf, golden başka 70 dakika oyunda olmayan burhan eşer utansın! utanmaları varsa utansınlar,ruhsuzlar...

millet ağzına dolamış kaleci mahmutu...yav futboldan bu kadar anlıyrosunuz işte...90 dakika hayalet gibi gezen aydnı alkışla, defansın yol geçen hanı olmuş o kazma ümit o boyla hiç bi top alamıyor onu görme bütün faturayı kaleciye kes...bugün takımda ziya ve cicinho dışında kim top oynadı? kasımpaşa maçında tamam hatalı goller yedi de borjan denen palyaçoya bile 2 yıl sabrettiniz, takımın hepsi berbat oynuyor defans ve ortasaha yol geçen hanı ama bütün faturayı mahmuta kesiyorsunuz!

bir sözüm de o o pinit korkak, risk almayalaım suya sabuna dokunmayalım diyesn sözde yöneticilere: transfer döneminde para vermemek için 10 takla attınız, ee bu takım alternatif olmayınca anca bu kadar oluyor, Carlos ne yapsın?

Carlosun en büyük hatası iç saha maçlarında 3 defansif ortasahayla başlamak... kadir adem hakan üçü bir arada iç sahada oynamaz, iki defansif oyunucun önünde mehdi olmalı...ayrıca iç sahada kötü de olsa bir santrafor koymalısın ileriye...koymaslın ki geriden gelen üç hücumcu atıf-burhan-aydın daha verimli olur...ayırca şu hakan arslan ve aydın efendiler ilk 11'den kesik yemeli, bu ne sorumsuzluk ve kötü performans...yeter ya kaç haftadır ruhsuz rezil top oynuyorsunuz...

elazığlı kardeşlerimize bu galibiyet sonuna kada helal olsun...bir elazığdaki sane, zengeeleari deniz yılmaz, serdar gürler gibi topçu alamayan sözde yöneticelre de yazıklar olsun!......
Bu yaziyi okudukdan sonra , Mahmut Bezgin icin cok abartigimizi düsünüyorum , bende elestirdim Mahmutu , ama fatura kaleciye hic bir zaman kesemessin.

Bugün Ziya Erdal ve Cicinho 90 dakika oynayan tek oyunculardi , özellikle Cicinho.

Mehmet Nas kalsaydi keske takimda, adam yasli ama Adem ve Kadir'den kesinlikle daha iyi.

Milan Borjan'nin gitmesine üzülmedim , ama Grosicki satip yerine adam almadigimiz icin , Djebbour'un yerine daha kötü forvet alindigi icin ve Yönetimin R.Carlosun istedigi oyunculari almadigi icin üzülüyorum. 2-3 Nokta Transfer yapilsaydi kesinlikle bu kadar düsüs yasamazdik.

Roberto Carlos futbolculari C.Domingo ile beraber tek tek uyarmali. Ve en kötü 4 Sirada kesinlikle kalmamiz gerektigi ve bununda iyi oynayarak takim halin oynarak goller atarak basarabilecegimizi izah etmeli.

Gelecek Sezon ise insallah R.Carlos la devam ederiz , ve hedefi daha özelikle iyi bir Kaleci , iyi bir Stoper , iyi bir Ön Libero , iyi bir Forvet alarak yükseltiriz diyorum , ama önce mac mac önümüze bakmasi lazim takimimiz.
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.03.2014, 15:11   #46
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 803 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
HALIL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sagol kardesim, insan sasiriyor takimi bu halde gorunce ama degismis
Geçmiş olsun Halil kardeşim.Takım işte böyle ruhsuzlarla dolu.Ne sen sor ne de ben söylüyüm.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.03.2014, 15:13   #47
karamik
Usta Yiğido

karamik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

561 Mesajına 1.041 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 734 karamik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Skor taraftarlığını bırakın ya biz maça kazmalar için değil armamız için gidiyoruz takımdan soğudum ne demek her zaman her yerde en büyük sivas
Alt 02.03.2014, 15:16   #48
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1075 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
HALIL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bir ay'dan fazla hastanedeydim bu arada buyuk bir kaza geçirdim neredetse canimdan olacaktim ama allah'a çok sukurler olsun iyim artik.

Takima neler oldu arkadaslar bana bunu açiklarmisiniz
kardeşim çok geçmiş olsun...Allah acil şifa versin..işte gördüğün gibi bizim takım da 1 aydır çok hasta,adına da rushuzluk diyorlar!...
Alt 02.03.2014, 15:25   #49
Uğur 58
Yeni Yiğido

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Uğur 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yönetim Avrupa ya gitmek istemiyor sadece taraftarı oyalama taktiğidir bu zaten bu kadroylada bir şey yapamaz
Uğur 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Uğur 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.03.2014, 15:25   #50
Rıdvan5858
Yeni Yiğido

5 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Rıdvan5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

DOGU_BEy helal olsun daha güzel yazılamazdı. Herkes kaleciye sallıyor üzülüyorum maçı izlemediler mi acaba diye soruyorum kendime. Bu golleri hangi kaleci olsa yerdi bire bir ya ne yapsın ki önünde defans yoksa. Ben mahmut Bezgin i beğeniyorum , daha çok yeni takımda bu kadar yüklenilmez .

AYDIn önünden geçen topa dokunsa maç 2-2 olcaktı bu ruhsuz umursamaz edasıyla kaç gol kaçırdık bugün? Kimse kaçırdığımız golleri görmedi mi Allah aşkına herkes bu kadar kötü oynamışken kimse birdaha kaleciye sallamasın .!!!!!
Rıdvan5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Rıdvan5858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
değerlendirelim, maçı