Alıntı:
Besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı
Carlos elleriyle bu maçı rakibe hediye etti...
1 - 0 öndeyiz sahada Utaka, Chrisantus, Aatıf, Batuhan ve Fotvetten bozma sağ bek Cihan Özkara var... Bu takım ne pas yapar nede defans yapar son dakikalarda Eskişehir geldikçe geldi ve attı golü. Önde olan biir takım bu kadar anlamsız hücüm oyuncuları ile oynamaya devam etmez !!!
Batuhan'ı oyuna sokmasının mantığı nedir birisi bana açıklasın, Ne top tutar ne kontra atağa çıkar hiç bir şeye yaramaz adamı 1 - 0 öndeyken almasının mantığı nedir.
Batuhan yerine Musa Sinan oyuna girseydi veya 85 - 90 arası Chrisantus'u çıkartıp yerine defansa hava hakimiyeti yüksek olan Ahmet Şahbaz'ı alsaydı son dakikalarda o hava topunu rakibe verip golü yemezdik.
Carlos heyacanını ve güvenini kaybetmiş durumda bu saatten sonra duygusal davranmayı bırakıp münkünse Ersun Yanal değilse de Hikmet Karaman'ı mutlaka ama mutlaka takımın başına getirmeliyiz.
Amatör bir takımın hocası bile böyle bir maçta Batuhan'ı oyuna almaz, son dakikalarda Ahmet Şahbaz oyuna ne olursa olsun girmesi gerekirdi.
İçim yanıyor kahroluyorum yazık ellerimizle verdiğimiz puanlara yazık bizlere..................
|
Hemşerim bu yönetimin para verip de Ersun YANALI getireceğine sen kendin inanıyormusun?.
Şu an maçtan geldim beni güldürdün.
Ya kardeşim takımın bu hale gelmesini isteyen zaten yönetim değilmi.
7 tane transfer yaptı hangisine bonservis parası verdi. Birtane gösterirmisin?
yada 7 tane transferden hangisi banko 11 de oynuyor.
Bu takımın başına kim gelir ise gelsin hiç bir şey yapamazzzzzzzzzz. Aydın gitti yerine 1 tane adam almadılar.