34MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı
ben takası makası bilmem bjk yle aydın ve bursanın arasında geçen bir olay ,bizi ilgilendiren kısmı aydınla ,sivas arasında geçenlerdir ,burda bazı arkadaşlar aydın sivası sattı filan ,yoksa avrupaya giderdik filan diyorda,sizde destek oluyorsunuz,madem böyle başarılı olduğun takımı bırakıp gitmek ,sonra tilkinin hesabı eski yuvasına dönmek şerefsizlikse ,ben yüzlerce şerefsiz oyuncu sayarım,baştada malum futbolcunuz o suratsızı tabiki,mademki aydın bursaya ayak baSmam demişse,sizlerde unutmamışsanız,bursaspora başkanlık yapmak isteyen kimselerde bunu bilmeleri gerekirdi,sözleşmesi bitmeden futbolcuyla etik olmayan şartlarda pazarlık yapıp ayartmamalıydı,ben başkan olursam aydın burda kalamaz diyip ,başkan seçilince imzayı attırmamalıydı,eğer burda şerefsizlik varsa aydında değil ,tükürdüğünü yalıyanlardadır şerefsizlik,volkan sadece sivas seyircisine hareket çekmekle kalmış biri değildir,futbolcu biraz delikanlı olmalıdır,rakip futbolcuyu sakatlarcasına hakemlerin önünde şerefsizce tekme atmamalı,bunu çirkef ts forması giyerkende yapıyordu,bursa forması giyerkende,ayrıca çirkeflik ve şerefsizlik konusunda 2 futbolcuyu kıyaslar tartarsak aydın meleike gibi kalır ,sivasspor taraftarı volkanı sevmiyor bukadar söylüyorum,aydınada kırgınız oda bizleri ilgilendirir,bence herkes çirkeflerini bilsin
|