Alıntı:
Soyözen Nickli Üyeden Alıntı
Eskiden bazı yorumlarını takip ediyordum, gayet mantıklı güzel şeyler yazıyordun. Şu Carlos krizi ile birlikte ise yazdıkların tamamen mantıksızlaşmaya başladı.
Bir insan kendi takımına niye 8-10 tane gol "sallanmasını" ister ki?
Tamam anlıyorum, Carlos'a ve yönetime kızgın olabilirsin ama şu an tek yapmamız gereken takımımıza destek olup şu krizden kurtulmayı beklemek.
Bu maçı kazanmamız veya kaybetmemiz gruptaki durum açısından hiçbirşey ifade etmeyecek, sadece gerçekten uzun bir aradan sonra galibiyet alarak takımdaki morali biraz olsun iyileştirmek adına önem taşıyor.
Umarım 8-10 tane atamasak bile bir şekilde galibiyetle ayrılırız ve yeniden kazanma alışkanlığı ediniriz.
|
carlos'a neden salladığımı anlamışsınızdır umarım. adam tam bir balon. ben ismi, cismi, havası vs göz önünde bulundurmadan rasyonel yorum yaparım. carlos'un tembel ve çalışmayı sevmeyen bir yapısı olduğunu sene başından beri görüyoruz. aylardır kadronun iyi olduğunu ama carlos'un tembel olduğunu haykırdım durdum.
milletin gözüne carlos perdesi indi, resmen stockholm sendromu oluştu. adam bizi keyfine kümeye götürüyordu, arkasından carlos carlos diye koşuyorlardı hala. buna tepki olarak 8-10 yesin dedim. körelmiş gözler böylece açılabilirdi.
çok şükür rabbimize, bu maça kalmadan carlos defoldu gitti. sergen dün geldi, bugün 4 gollü galibiyet hediye etti. umarım anlaşılmışımdır...