Cevap: Maçı Değerlendirelim
Giydiğim üstüste üç çoraba rağmen donan ayaklarımla maçın sonuna kadar kaldım stadda. İzlenimlerim oldu tabii. Mesela bir taraftarımız 'Maça sırf skorboardu görmeye geldim' diyordu. Gerçekten de özlemişiz farklı galip gelmeyi be.
Bir başkası, ' Yazık oldu Carlos'a' diyordu. Üç gün önce maç yapan aynı futbolcu grubu muydu inanması zordu.
Maç sonunda Ahmet Şahbaz sahada kaldı, taraftarlara gelip formasını çıkarıp verdi. Doluydu, duyguluydu, kendisine küfredilmesine gösterdiği tepkinin haklılığını anlatmak konuşmak istiyordu ama yapamadı. Eminim, kendinizi biraz benim yerime koyun demek istiyordu. Herşeye rağmen arkasını dönüp giden ötekilerden farklı olduğunu göstermiş oldu. Hala Ahmet Şahbaz gitsin diyenler bir kez daha düşünmeliler diyorum.
'Sergen gelmezse biz de çıkmayız' tezahüratına sahaya geri döndü yeni hocamız. Başarının önce güçlü tribünden geçtiğini iyi bilenlerdendir.
Önümüzdeki maç hem takımımız hem de hocamız için kritik. Bir beraberlik veya mağlubiyet bize çok şey katacak. Sonrasında Karabükspor maçında sezonun en kalabalık seyircisine oynayarak güzel bir tatil hediyesi almayı umut ediyorum.
|