Alıntı:
Murad_Kelleci58 Nickli Üyeden Alıntı
Geçmişteki yorumlarımı, yönetim ve başkan ile ilgili düşünceleri defalarca kez bu platforma dile getirdiğimi düşünüyorum.. Ama bakıyoruz ki biz yönetimi ve başkanı Sivasspor'un ali menafaatlerini düşünüp eleştirdiğimiz için tukaka olmadık mı..?
Kokomo kardeşim gibi düşünenlerde bu konuda haklı görüyorum.. Şampiyonlar liginde her sene hep aynı takımlar çeyrek-yarı ve final oynadığı kur'a aldatmacası ile bir UEFA kumpası ise, Türkiye Kupası'da yayıncı kuruluş ve TFF'nin yaptığı da öyle bir kumpas..
Almanya'da bakın bu sene A.Bıelefeld yarı final oynadı Almanya Kupasında.. Bıelefeld ikinci lig takımı, varmı bizde tek bir örneği.. Yok.. Ozaman Kokomo kardeşimiz haklı..
|
Bilefeld takimi bu sezon Almanya 3.liginden ,2.lige yükselen bir takimdir.Ayrica benim bir ricam var bazi arkadaslara,ben 36 yildan beri Avrupa´da yasiyorum ben yasadigim yeri,hic bir zaman icin
Türkiye ile mümkün oldugu kadar KIYASLAMA yoluna gitmiyorum.Cünki sonra üzülen genellikle biz oluyoruz.
Türkiye´nin bazi yönlerden Avrupa ile kiyaslandiginda cok üstün yerleri olduguda asikardir.Bazi yönlerden biz Avrupa´nin cok önündeyiz.Türkiye herseyden önce genc bir nesile sahip,Avrupa öylemi?....Avrupa nesili üremiyor,günden güne nesil yaslaniyor.Türkler yillardan beri bu iside üstlenir oldu.Yani Avrupa´nin neslini Türkler cogaltiyor....
Galatasaray ve Fenerbahce´yi finale getirmeye calisan federasyonun ayibidir bu.Bir spor programinda Istanbul´un 3 kulübünden agirlikli olarak bahsedilir,digerlerinden bahsedilmezse onunda kolayi var.Bu programlari seyretmiyeceksin,bunu yaparsan reyting düserse o vakitde onlar nerede yanlis yaptiklarini anlarlar.Ulusal kanallarin spor haberlerini degil, yerel kanalin spor haberlerini dinlersen hersey cok daha degisik olabilir...Buda ulusal kanallara karsi yapilan bir protesto seklidir...
Anadolu kulüplerinden taraftarlar birlesse Federasyonun bu cifte standartindan biktiktiklarina dair siyah bir celenk birakir ve bu yürüyüs ses getiren bir yürüyüs olursa TÜRKIYE´de cok seyler degisebilir.Ama bunu yapabilmek bazi guruplarin önderliginde ve bir dayanisma icerisinde planli bir sekilde yapildigi zaman bu demonstrasyon bazi kesimlerin dikkatini cekebilir.
Susarsan herseyi sineye cekersen sonuclarinada katlanmak zorundandasin.Bu olayi dedelerimizde gördü ,yarin bizim torunlarimizda görecek.Belkide torunlarimiz bu kadar herseyi bizim kadar sineye cekmeyecek kimbilir...