Cevap: Maçı Değerlendirelim
Elbette böyle 60 dakkasını rezil kepaze bir oyun şekliyle oynadığımız maçı 2-0 dan gelip 2-3 kazanmamız çok güzelde,maçın 90 dakkasına baktığımızda maçın hakkının erciyesin hakkı olduğunu düşünüyorum,direkten dönen top var,cicinyonun çizgiden çıkartığı gol var,kaleyi 5 cm farkla ıska geçen 2 pozisyondaha var,topu eveleyip gevelemeden paslaşsalar,fleminxin ceza sahamızda ayakları birbirine doaşmasa atabileceği bi dolu pozisyon var,maç içerisinde yapılan pas hatalarını gördükçe sinirden kahroldum,böylesine kritik maçta böyle kötü oynamaya kimsenin hakkı yok,eğer şu maçı aldıysak mecnun başkanın futbolcuları ikaz etmesi,atıfın,cicinyonun,burha nın istekloyunlarıyla arkadaşlarını gaza getirip maçı bırakmamasıyla kazandık,tabii rakibin teknik direktörünün acemi olması ,sivassporu 2-0 dan sonra geride bekletmeside ,drente ve ediyonyonun kadro dışı olmasıda sivasporun şansıydı,uzun lafın kısası sivasspor dün ipten döndü,ziyanın bölgesinde anılcanmı ne biçocuğu durduramadık ,ALLAH tan sakatlanıp çıktı yoksa enaz 2 goledaha sebep olurdu,2 golde zaten onun ,diyeceksözbulamıyorum artık,erciyes gibi bir takıma bu kadar pozisyon veriyorsa,eneramoyu hiç uğruna kayseride oynatıp sakatlatıyorsa,ziyayı tam iyi olmadan oynatıp sakatlatıyorsa,nasıl bir antrenman şekli uygulayıp i.toramanına zezon kapattırıyorsa,kenarda yılların tecrübesi abdurahmanı,musa sinanı,mehdiyi,aydını,şu yorgunlukta ve sıkı maç trafiğinde kullanmıyarak hangi akla hizmet ediyorsa sergenide anlamış değilim.sonuç kimseyi kandırmasın ,sivasspor farktan kurtuldu bazı oyuncuların istekli oyunuyla kazandı ligde kaldık diyebilirim ,buseneyide rakiplerin kötü olması yüzünden atlattık sayılır ders çıkarmak lazım galibiyette emeği geçenlere teşekkür ederim
|