Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı
klasik eski sivaslı tavrı. sivas bu yüzden gelişip kalkınamadı. işler parlak olmadığı vakit sorumluları hemen toprağa göm. ya da bir sorumlu bul hemen ona bütün yükü yükle. ya da olmayan olayları oluyormuş gibi hayal et ve bunu her yerde dillendir.
şu söylediğinizin ne kadar ağır bir itham olduğunun farkında mısınız???
|
Sabestia ben var olmayan olayların etrafında vakit geçirmiyorum.. Öyle herşeye de yorum yazmıyorum..Bir yerde birşeyler oluyor ki; bu söylentiler çıkıyor.. Carlos'ta döneminde de yönetimle özellikle de Erdal Sarılar ile aralarında transferler konusunda yaşanan sorunların sümen altı edilmeye çalışıldığı ve daha sonra araya Mecnun Bey'in girerek kol kırılır yen içinde kalır yaklaşımı ile ortamı sakinleştirdiğini, Carlos gittikten sonra gerek başkan'dan gerek diğer yöneticilerden bu konuları teyit eden açıklamaları defaaten gördük..
Şimdi bu transfer sezonunda yaşanan gecikmelerin ve Sergen Hoca'nın istediği oyuncuların alınmaması ile ilgili spekülasyonlara bugün sitemizde yayınlanan "Sergen Hoca'nın transferde geç kaldık" açıklamaları ile paralellik arz ediyorsa, bizim dediğimiz söylemlerinde doğruluk payı vardır.
Herkesin bir doğrusu var, ama gerçek olan tek doğrudur.. O doğrular geçde olsa gün yüzüne çıkar kardeşim.. Şeffaf bir yönetim anlayışı olsa biz taraftarlarda gerçekleri buradan değil de yönetimden öğrenir..