İlk yarı mükemmele yakın bir Sivasspor,ikinci yarının 2.golü yiyene kadar çok kötü bir Sivasspor ve golden sonra yine mükemmele yakın oynayan Sivasspor.
Ahhhh Burhaannnnn,vahhhhh Burhaannnnnn yaktın 1Milyon175 bin TL.'yi..
Gol yedikten sonra hamle yapan hocalardan nefret ediyorum...
Gol yediğimiz dk kenarda kone oyuna girme hazırlığındaydı o dklarda başakşehir baskı kurmuştu kalemizde golü görünce vazgeçti gole yönelik abalo yu oyuna aldı bugün belki ziya oyundan çıkabilirdi onun dışında okan hoca gayet başarılı
bizim petkoviç harici kalecimiz olmadı...yönetim bunu göremiyor...şimdiki kaleci çizgi kaleceisi 1.gölü seyretti.tamda yumruklanacak pozisyon...defans oyuncularını yönlendiremiyor..1.gölde iki köşeye birer adam koy önde dur havadan gelen topa ilk sen çık bu yok...kaleci seyrediyor...yan top yok...25 metreden gelen şutu bende kurtarırım.sivas hep kaleci konusunda kumar oynuyor.ya tutarsa..tutmuyor tutmuyor...2.ligde ve diger takımlarda ne kaleciler var...adamlar ortalama net 2 gölü önlüyorlar kalecilik bu işte.MAÇ ÖNCESİ EN BÜYÜK ŞANSIMIZ KALECİ VOLKAN DEMİŞTİM DEMEZ OLAYDIM ADAM 2 NET GÖLÜ ÇIKARDI.sivasın alacağı kaleciyede buradan yazıyorum.DİYARBEKİR SPORUN KALCESİ onur bilgini ALACAKLAR...
Bu Konuda güneşyurdu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Ziyanin bu takimda yeri yok enaramo çok etkisiz enaz 5 transfer sart birde hakeme bir cift sozum olacak be Allahtan korkmaz penalti pozisyonunda bekire nasil kirmizi kart vermedin hadi kirmiziyi es gectin neden sari kart vermedin eger o pozisyon da sari kartı vermis olsa ikinci yarınin basinda gördüğü 2. Sari karttan oyundan atilaxak ve 40-45 dakika rakip 20 kisi oynucak yönetiminde artik sesini cikarmasi gerekiyor hakem hatalarina
sivas hiçbir maçda sinmedi,korkmadı...sivası yenildiği maçlarda hiçbir takım sindiremedi korkutamadı...hakemler sindirmeye çalıştı...ibb takımı öyle kolay bir takım değil...1 puan aldığına sevinen takım sivas değil ibb...ALLAH ın izniyle hak ettiğimiz yerlere geleceğiz.artık hedef kalmdı tek hedef ligde kalmak...düşersek de en şerefli en onurlu düşüş olacak...BU TAKIMLA GURUR DUYUN...5 sezon önce kümeye düşmeye oynadığımızda gerçekten acınacak durumdaydık...oyun adına bir şey yoktu...ligin en heyecan veren oyununu sivas oynuyor.SADECE TABELYA BAKMAYIN YİĞİDOLAR...
Sivasspor çok iyi oynuyo pozisyonada çok giriyo ama gol yollarnda etkili olamiyo çünkü büyük sıkıntısı forvet forvet forvet forvet forvet aciln transfer yapılması lazım ama kaliteli forvet alinsn.Eneramo bitik beykan pasif burhan boş kaleye atamiyo i.akın koşmaya dermanı yok ziya devamli hata yapiyo,rakip oyuncu ziyayi çok kolay geciyor devre arasında bu kişilere yol verilsn artik
Bana göre maç boyunca kötü oynayan bir adem ziya ve ikinci yarının 60 ile 70 dkları arasında beykan yorulmuştu yine yanlış değişiklikler yaptı okan hocamız. Evet eneramo kötü ama o haliyle bile topları indiriyo topu saklıyabiliyo elinde forvet yok gidip eneramoyu çıkarıyosun bana göre şuanki durumda eneramonun varlığı yeter. Maç esnasında doğru hamleler yapsaydı bu maçı yine alabilirdik. Bide anlamadığım nokta şu ziya son derece kötü top oynuyor neden çıkarılmıyor bu adam erkan kaş çok mu kötü topçu ondan. Maç esnasında dakika 60 da ne Ademin yerine koneyi, beykanın yerine Daniel Abalo ve ziyanın yerinede erkan kaşı alsaydı bu maç bu skorla bitmezdi bence.
eneramonun yerine forvet alınması şart klübede erkan kaş gibi kaliteli bir adamımız var neden oynatılmıyor ayrıca 35 yaşındaki ibrahim yerine daha diri bir stoper lazım...