Cevap: Maçı Değerlendirelim
Biraz beyni olan ,gençler maçı için takımı eleştirmediğimi ,istediğimiz gibi oynamasakda ,istediğimiz 3 puanı aldığımızı söylediğimi rahatlıkla anlar,takıma ve hocaya bir eleştiri olmadığınıda görür,maçı herkes izledi,herkesde azçok futboldan anlıyor,4 bilinmeyenli denklem çözmüyoruz neticede ,bu maç ,vur kır parçala bu maçı kazan maçıydı, kazandık ,ilk yarıda ve 2.yarıda sivasspor farkı artıracak pozisyonlarda buldu ki gençleri 5-0 gibi skorlada yenebilirdik,2.Yarı skoru almış futbolcuların klasik davranış biçimiyle ,geriye yaslandık,rakibi kendi yarımızda karşıladık,dedimki gençlerin gücü yoktu ,bu futbolu çok güçlü bir takıma karşı oynasak ,kaçırdığımız pozisyonları atamasak ,elin adamları bu pozisyonları kaçırtmazdı,gençler takımı zaten buyüzden alt sıralarda,sivassporun 5 tanede yiyebileceğini ben söyledim ,son 20 dakka hiç korkmadan maç izledik diyecek kimse varmı?[ayrıca kimseninde arkadaşı filanda değilim]sıkıntısı olan adımı belirtir nediyecekse yazar ,sivasspor busezon kimseden 5 yemedi ,inşallahda yemez ,ancak ligin dibindeki en kazzık takımından 4 tane yedi,rakibin 14 şutu var %65 %35 topla oynama oranımızvar,kaleyi tutmamışsa şutlar o bizim şansımız,netice gerekli 3 puanı almışız,bugüne kadar rakiplerimiz bizi nasıl yendiyse, bizde gençlerle öyle oynayıp yendik,bundan dolayı kimseyi eleştirecek halimiz yok,artık iyi futbolu kimse beklemiyor şahsen ben hiç beklemiyorum,lazım olan puanları nasıl alıyorsak öyle alıp ,şu lanet sezonu kazasız belasız bitirmek ,sanırım herkesin temennisidir.
|