Cevap: 6 Futbolcu ile yollar ayrıldı
Geçen yıllardan ders çıkarmak lazım diyor atalarımız...Sivasspor hep bunu yapıyor;basında bir çok oyuncunun adı geçiyor geçmesine de bir de bakıyoruz bu oyuncuların yerine hiç tahmin edilmeyen hatta adı bile geçmeyen farklı oyuncular alınıyor...Kimlerin adı geçmedi ki..Umarım takımın ihtiyacı olan,taraftarı heyecanlandıracak transferler yapılır...Eneramo,Batuhan gönderildiğine göre santrafor transferi kesinleşmiş olmalı..Ümit gittiğine stoper transferi de yapılmış olmalı..Orta saha için yapılması düşülen transferler de beklemede olabilir..Orhan,Hakan Özmert zaten yedekti..Mehdi nin durumu ise yapılması düşünülen transferlere bağlı diye düşünüyorum....Ben 4 oyuncuyla kalınmayacağını;en az 3 oyuncunun daha takıma katılacağını düşünüyorum..Ben ce 2 tane de yerli oyuncu alınabilir diyorum.....Eğer G.S dan Sinan Gümüş kiralanırsa veya Deniz Yılmaz da alınırsa sadece 1 tane de yabancı forvet alıp transferi kapatacaklar diyorum....Bana sanki sağ veya sol bek mevkine de oyuncu alınacak diye düşünüyorum..Bazı sitelerde Polonya dan alınması düşünülen oyuncunun sol bek ve sol,sağ kanatta oynayan bir oyuncu olduğuna dair sosyal medyada bazı haberlerde var..
|