Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: 6 Futbolcu ile yollar ayrıldı
Alt 01.01.2016, 17:25   #41
Oktayy58
Acemi Yiğido

36 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 370 Oktayy58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 6 Futbolcu ile yollar ayrıldı

Bu listenin en başında ibrahim akın olmalıydı diye düşünüyorum.Ayrıca giden oyuncuların yerine ilk 11'de sahaya çıkabilecek kalitede oyuncular alınmalıdır.
Oktayy58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Oktayy58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.01.2016, 17:29   #42
triper58
Yiğido

109 Mesajına 190 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 406 triper58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
NöOReaK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Orhan+hakan'a yapılan harcamalar gaspar İniguez transferinde kullanılsaydı keşke.

Yönetim 10 yılı aşkındır en az 20 transfer sezonu geçirdi hala transfer tecrübesi konusunda sıfır sıfır sıfır.

İkinci yari stoper- solbek- ortasaha(2)- sag sol kanat ve 2 forvete acil ihtiyac var 4 transfer neyin kafası.

İ.akin Yekta abolo adem bu takımda antrenmanlara çıkacak topçu değilken neden hala gonderilmiyorar anlamış değilim.

Düşen takım topçusu alırsan düşmeye oynamaya mahkum olursun...
Bizim yönetimde maalesef bu vizyon yok.Akhisar'a bakıp örnek alsınlar oyuncu nasıl alınır.
triper58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı triper58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 01.01.2016, 17:30   #43
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1463 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Dani Abalo'nun gitmesi demek (devre arası) en az 2 transfer yapamamamız demek... Sebebi ise gayet basit... Sözleşme şartlarıdır. Bu demek oluyor ki Baralles de aynı şartlarla sözleşme imzaladı. Ayrıca devre arasında bir tane Forvet alınacak ve alternatifi Abalo olacak. Her ne kadar kanat oyuncusu olsada maalesef böyle görünüyor. Bir kaç ihtimalde İbrahim Akın yada Aatıfın alternatif olarak düşünülmesi.. Ayrıca Mehdi de yüksek ihtimal Aatıf yüzünden kalıyor. Ademde malum alternatif olacak...

Benim burada aklımın almadığı İbrahim akın oldu. Ligin ilk yarısında çok faydası görülmedi ve şu an listede yok. Ben karar verici merciinde olsam en başa yazardım bu kardeşimizi.. Profesyonellik çok farklı kayırımcılık çok farklı... Biz duygusallığımızı yenerek bu şehrin çocuğu olan Hayroya teşekkür ettik. bu işte bir iş var ama bakalım ilerleyen günlerde değişen birşeyler olabilir. Belki taraftarın aklında olan isimlere de transfer teklifleri vardır ve onun için isimleri çıkmamış da olabilir...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 01.01.2016, 17:34   #44
Külhan
Usta Yiğido

292 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 600 Külhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Degerli dostlar bugün ögrendigimiz kadari ile alti oyuncuile yollar ayrilmis bu cok dogru karar daha fazlasini istemeyelim cünki bir takimin omurgasi bozulmamasi gerekiyor suan lig yarisi ve zaman kisa dolaysile bukadar gidenlerin yerlerine gelecek oyuncular istenen kalitede olursa bizim icin cok süper olacak insallahda öyle olur ve bulundugumuz alandan biran önce yukarilara ikariz
Külhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.01.2016, 17:40   #45
yigido yakup
Usta Yiğido

555 Mesajına 1.131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Takimda oynayan oyuncular gitmeli diyorlarya sasip kaliyor tamam gitsin ama daha biz onlarin yerine onlardan üstün kalitede bulmadikca nereye gönderiyoruz

dikkat edin gidenlerin hicbiri ilk 11 oyuncusu degil (Eneramo bence 11 oyuncusu degildi)

bize 4 tane direkt 11 e girecek oyuncu lazim suanki 11 dekileri yedek yapacak kalitede olmalidirlar daha fazlasida kadro genisligi icin gereklidir.

Benim sahsi fikrim Mehdi ve Abalo da gidicidir yabanci maliyeti yüzünden gelen tekliflere göre onlara karar verilecektir.

Sezon sonu Kadir bekmezci gitsin dedik bugün Kadir i bile mumla aradik
yigido yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yigido yakup'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.01.2016, 17:42   #46
Rallim58
Gast

Alıntı:
triper58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İbrahim Akın'ın özelliği Mecnun'un koğuş arkadaşı olması galiba yoksa bir senedir oynamayan adamı takımda tutmazlardı.
Enteresan bir yorum...
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 01.01.2016, 17:42   #47
58g0kberk58
Yiğido

172 Mesajına 287 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 645 58g0kberk58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
noname87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
2 forveti de göndermişler bir forvet alacağız diyorlar.Bu kafaya ulaşmak için ne kullanıyor bunlar merak ediyorum.
bu foruma belki 10 senedi uyeyim ama şu yorumun benim gözümde açık ara birinci usta. Doğru söze ne denir. Bu yönetim 2 forvet(!)i yollar yerine 1 tane alır aldıgı adam bi hafta sonra sakatlanır sezonun kalanını aatif forvet oynar. eğer işler yolunda giderse 15. oluruz, kotu giderse de 17. arada ince bir cizgi var.
58g0kberk58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.01.2016, 17:52   #48
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 913 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Geçen yıllardan ders çıkarmak lazım diyor atalarımız...Sivasspor hep bunu yapıyor;basında bir çok oyuncunun adı geçiyor geçmesine de bir de bakıyoruz bu oyuncuların yerine hiç tahmin edilmeyen hatta adı bile geçmeyen farklı oyuncular alınıyor...Kimlerin adı geçmedi ki..Umarım takımın ihtiyacı olan,taraftarı heyecanlandıracak transferler yapılır...Eneramo,Batuhan gönderildiğine göre santrafor transferi kesinleşmiş olmalı..Ümit gittiğine stoper transferi de yapılmış olmalı..Orta saha için yapılması düşülen transferler de beklemede olabilir..Orhan,Hakan Özmert zaten yedekti..Mehdi nin durumu ise yapılması düşünülen transferlere bağlı diye düşünüyorum....Ben 4 oyuncuyla kalınmayacağını;en az 3 oyuncunun daha takıma katılacağını düşünüyorum..Ben ce 2 tane de yerli oyuncu alınabilir diyorum.....Eğer G.S dan Sinan Gümüş kiralanırsa veya Deniz Yılmaz da alınırsa sadece 1 tane de yabancı forvet alıp transferi kapatacaklar diyorum....Bana sanki sağ veya sol bek mevkine de oyuncu alınacak diye düşünüyorum..Bazı sitelerde Polonya dan alınması düşünülen oyuncunun sol bek ve sol,sağ kanatta oynayan bir oyuncu olduğuna dair sosyal medyada bazı haberlerde var..
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 01.01.2016, 17:57   #49
halilxx58
Tecrübeli Yiğido

halilxx58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

401 Mesajına 795 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 764 halilxx58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

1 Temmuz 2016: Michael Eneramo Sivasspor'da!!!
Alt 01.01.2016, 17:58   #50
samettt
Acemi Yiğido

68 Mesajına 156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 409 samettt FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hepiniz şuda gitseydi buda gitseydi diyonuzda arkadaşlar peki gelecekler oyuncular bu giden veya sizin gitmesini istediğiniz oyunculardan daha kötü olursa ? zaten doğru düzgün transfer yapılmıyor 6-7 denildi 4e indi 2 beleş transfer yapıp kapatırlar diye umuyorum... alt yapıyla mı oynayalım madem gitmesini istediğiniz oyuncular gitmiyor demekki okan hocanın bi bildiği var zaten kadro kısıtlı tamam cici aatıf setkus ibrahim ö. hariç hepsini gönderin diyelim peki adam akıllı transfer yapacaklar mı ? YOK.! önce bi düzgün transferler yapılsın sezon sonu gidecekler gider kalacaklar kalır... ama her transfer döneminde olduğu gibi yine başa sardık 6-7yle başlıyoruz 4 oluyor 2 alınır ve çok oyuncuyla görüştük biri şehri beğenmedi birinin parası yüksekti vs vs şu oyuncuları alana kadar (hakan+orhan+yekta) adam akıllı 1 tane orta saha alsalardı nolurdu ?
samettt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
ayrıldı, futbolcu, futbolcuyla, yollar