Cevap: Maçı Değerlendirelim Mi ?
Değerlendirilecek birşeyyok,bu maçtan çok ümitliydim,sivasspor gibi oynasaydık galip gelebilirdikdiyordum,bütün futbolcuların ruhsuz ,karaktersiz oyun oynayacaklarını hesaba katmadım,,kötü oyunun bişekilde mazeretiolabilir,kötü mücadele etmenin mazereti olmaz,takım kazanmak için hiçbirşey yapmadı,ortasahamız ve kanatlarımız tercihli duble otoban gibiydi,7 8 -0 olmaması bizim şansımızdı,hocanın nasıl bir taktikle oynattığını ben anlamadım anlayan varsa izah etsin hayrına,bu maçlar sivassporun son çırpınışlarıydı,bu final maçlarında hiçkimsenin böyle futbol oynatmayada hakkı yok ,oynamayada hakkı yok,yeni transferler maalesef foss çıktı,takımdaki sakatlıkları anlayabilmiş değilim,şu takımda mehdi,yiğit,kone,burhan olsaydı böyle kazma oyun oynanmazdı,yönetim iyi kötü 1 forvet daha almıyarak sivassporu kaderine terketti,aşşağı yukarı 40 yıldır sivassporu takip eder ve tutarım,süperligdeki tüm maçlarını ,yada özetrlerini izlemişimdir,istanbuldaki ankaradaki birçok maçına gitmişimdir,süperligde bu derece ruhsuz oynadığımız 5 6 maçtan en ruhsuz maç bu maçtır,bide rıza hocanın ilk geldiği yıl ibb maçıdır,böyle rezilllik görmedim,yeni transferler şöyle alışana kadar ,eski kadroylla mücadele etmek en doğrusu olacaktır,yönetimin bu gece ,engeç pazartesine kadar 1 karar alması gerekiyor,bu takım %80 düştü rüyalar aleminde gezmenin anlamı yok,olurda gençler kazanırsa %95 düşmüş sayarım,okanla yürümüyor ,en başından beri diyorum,sivasspor bu değil,eğer hoca değişimi oluyorsa,eski hocanın oynattığı oyunun üstüne koyulmuyorsa,takım taktikanlamda ,fizik anlamında ,git gide geriye düşmüşse bu suç hocanındır,bu maçta anlaşıldıki,futbolcularda hocayı istemiyor zorlamanın anlamı yok
|