Cevap: Maçı Değerlendirelim
-'Cezalıydım' bu hafta. Maça giremedim. Benim bugün en çok merak ettiğim soru ise şu? Diğer 'Yiğidolar' neredeydi bugün? Hadi 6000 kişi banlandı anladık. Geri kalan 4000'i gören var mıydı? Sivas Belediyespor maçında da değillerdi. Çünkü, ben oradaydım. 150 kişi ya var ya da yoktu, onların çoğu da protokoldeydiler zaten.
Eee, nere gitti bunlar?
-İkinci merak ettiğimse bazı 'dublör'lerle ilgili olacak. Malum dublörler sinemada esasoğlanların yerine tehlikeli sahneleri oynarlar. Bazı 'dublörler' Sivasspor'un sahadaki en iyi oyuncusuna kafayı takmışlar. Ben onları figüran diye bile oynatmam ama bu seyirciler Atıf'ı küstürüp Sivassporun fişini erkenden çekmeye yeltenmişler. Esasoğlan abileri olan küfürbaz kesim zaten geçen hafta bizi cezalı bırakarak rollerini oynamışlardı. Bu çömezler de bu hafta futbolcumuza küfrederek Sivassporumuzu bitirmeye uğraşmışlar.
Bu tiplere stada ne olur gelmeyin diyorum. Yokluğunuz varlığınızdan faydalıdır.
Ben Sivas Belediyespor maçına gittim. Elimden geldiğince oraya destek verdim. Kazansak playoffda iddialı olacaktık , 1-1 bitti ama son ana kadar mücadele ettik. Beraberliğe rağmen takımımızı alkışlarla gönderdik.
Maç bitince arabamla Sivasspora yakın olayım diye 4 eylül stadına geldim, maraton otoparkının önünde durdum. Bir polis, bir güvenlik, bir seyyar satıcı, bir de ben. Arabamın radyosunu da hafif açtım. Staddan gelen sesler artı radyo . Maçın son 10 dakkasını orada bekledim.
Orada da kimse yoktu.
Gene cevap bulamadım. Bugün Sivassporlular neredeydi?
|