Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 03.11.2005, 18:07   #41
Black1907
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Black1907 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Ya Tarafsız bakın bi kerede , siz Daha tek orta saha ile oynayan galatasaray ı yenemediniz , ve avrupa tecrübesi olan , Türkiyede Kadrosunda Tek Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşamış forveti olan , A Milli Kalecisi Olan , Frikik Ustaları Olan Fenerbahçeyi , Bu ligin 2 senedir şampiyonu olan takımı yeneceksiniz , Ya biraz gerçekçi olun , beraberlik alırsanız şehirde Bayram yapın derim , Kaldıki bu kadar iyi oyuncuları olan fener e bir de hakemlerin yardımını düşünürsek sivas ın şansı % 1
Black1907 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.11.2005, 18:11   #42
GuNaY
Gast

Alıntı:
Black1907 Nickli Üyeden Alıntı
Ya Tarafsız bakın bi kerede , siz Daha tek orta saha ile oynayan galatasaray ı yenemediniz , ve avrupa tecrübesi olan , Türkiyede Kadrosunda Tek Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşamış forveti olan , A Milli Kalecisi Olan , Frikik Ustaları Olan Fenerbahçeyi , Bu ligin 2 senedir şampiyonu olan takımı yeneceksiniz , Ya biraz gerçekçi olun , beraberlik alırsanız şehirde Bayram yapın derim , Kaldıki bu kadar iyi oyuncuları olan fener e bir de hakemlerin yardımını düşünürsek sivas ın şansı % 1
bu mantıkla çıkıldığında hiç oynamayalım maçı yada lig başmalasın!!!! sizin şampiyonluk bahaneniz daha fazla

Alt 03.11.2005, 18:24   #43
Black1907
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 Black1907 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
Gunay Nickli Üyeden Alıntı
bu mantıkla çıkıldığında hiç oynamayalım maçı yada lig başmalasın!!!! sizin şampiyonluk bahaneniz daha fazla
Hayır öyle değil ama , herkezin bu kadar emin olması baya şaşırttı beni , ben fenerden sonra sivası tutarım , 2. takımımdır , ama fener i yenmesi tarafsız bakarsan gerçekten zor , yani öle rahat alcak falan diyenleri hayretle izliyorum
Black1907 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.11.2005, 18:46   #44
GuNaY
Gast

Alıntı:
myibu Nickli Üyeden Alıntı
Arkdaslar dun istdan geldim sivas fb macını izlicem ve her sene oldugu gibi sivas taraftarında oturun diye bagran gruba sesleniyorum bagırmıcaksanız veya destegi cekirdek yiyip oturarak izlicekseniz lutfen bu defa evinize izleyin verebilecek 20 ytl olması belki sivasa destek degil kostek olur tribun gelirinen daha fazla para kazanacıgız taktirde federasyon verececek ve ayrıca butun kanallar devamlı sivastan soz edecek gercek destek bu olur bagırmayan destek vermeyecek adam gelmesin ben oturmucam o macta.....
taşındı.....

Alt 03.11.2005, 18:48   #45
GuNaY
Gast

Alıntı:
Black1907 Nickli Üyeden Alıntı
Hayır öyle değil ama , herkezin bu kadar emin olması baya şaşırttı beni , ben fenerden sonra sivası tutarım , 2. takımımdır , ama fener i yenmesi tarafsız bakarsan gerçekten zor , yani öle rahat alcak falan diyenleri hayretle izliyorum
kardeş sen nasıl takımından eminsen bizde eminiz... kolay olmayacağının farkındayız ama olacağına inanıyoruz... futbol bu... top yuvarlaktır...

Alt 03.11.2005, 19:48   #46
yagci58
Yiğido

yagci58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yagci58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

1 EL BIRDE GOL OLMASSA FB YI YENECEGIZ
<<AILE BOYU SIVASSPORLUYUZ>>
yagci58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.11.2005, 20:27   #47
KEREM_58_34
Yiğido

KEREM_58_34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 746 KEREM_58_34 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

üzülerek svs:1 fb:2
Alt 03.11.2005, 20:52   #48
furkan58
Yeni Yiğido

furkan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 furkan58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart lorant fenerbahce yi gözüne kestirmiş

SİVAS - Turkcell Süper Ligi takımlarından Sivasspor'da Teknik Direktör Werner Lorant, hafta sonu kendi sahalarında oynayacakları Fenerbahçe maçı ile ilgili olarak ekstra bir hazırlık yapmadıklarını belirtti.

Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyen Sivasspor Teknik Direktörü Werner Lorant, hafta başından bu yana Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek, "Fenerbahçe maçına ekstra bir hazırlık yapmadık. Son maçımızda Çaykur Rizespor'a mağlup olmamıza rağmen takım çok iyi bir hava içinde" dedi.

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi maçından yorgun dönmesinin kendilerine avantaj sağlamayacağını belirten Lorant, "Fenerbahçe, Schalke 04 karşısında çok mücadele etti, yolculuk yaptılar ve yoruldular. Buraya da yorgun gelecekler. Bunu bir gazeteci düşünebilir ama ben düşünmem. Fenerbahçe, çok iyi bir takım. Çok kaliteli bir kadroya sahipler. Rakip antrenör olarak böyle şeylere kanmamam gerekiyor. Hiç kimsenin de kanmaması gerekiyor. Onun için biz bildiğimiz yoldan, kendi konsantrasyonumuzla maça hazırlanıyoruz" ifadelerini kullandı. Bir gazetecinin 'Fenerbahçe maçında kapalı mı açık mı oyun düzeni kuracaksınız?" sorusuna , Werner Lorant, "Şimdiye kadar adam adama bir oyun hiç oynatmadım. Bundan sonra da oynatmayacağım" şeklinde cevap verdi.

Werner Lorant, Çaykur Rizespor maçında alınan mağlubiyet için de, "Biz, o maçı kendi şahsi hatalarımızdan dolayı kaybettik. 90 dakikaya baktığınızda gole gitme veya rakip takıma baktığınızda agresiflik yoktu" dedi. Werner Lorant'a, Fenerbahçe maçını 2 kez izlemeye gittiği ancak Rize maçını izlemeye gitmediği hatırlatıldığında, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nı çok sevdiğini ve Fenerbahçe maçını Fenerbahçeli taraftarlarla izlemenin zevkli olduğunu söyleyerek, "Şükrü Saraçoğlu, Türkiye'nin en güzel stadı. Her zaman muhteşem bir atmosfer var orada. Bir de canlı olarak maçı seyretme imkanımız vardı. Çünkü Şampiyonlar Ligi maçı vardı. Fenerbahçe taraftarı ile olmaktan mutlu oluyorum" dedi.

Transfer edildikten sonra kızamık hastalığı geçirerek 5 hafta çalışmalara katılmayan Brezilyalı futbolcu Deniys'in gönderilmesi ve yerine yeni bir transfer yapılıp yapılmayacağı ile ilgili olarak da Werner Lorant, "Ben, Bülent Uygun ve transfer komitesi bir karar verecek. Sivasspor için en uygun olan futbolcu hakkında karar verilecek. Şu ana kadar hiçbir toplantı ve görüşme yapmadık. Kararı transfer komitesi ile görüştükten sonra vereceğiz" diye konuştu.
furkan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 04.11.2005, 02:13   #49
GuNaY
Gast

hocamızında yönetimimiz gibi ayağı yere basıyor... bu da takımdan emin olmamızı sağlıyor... maçtan önce bahane ve rehavete izin vermiyor....

Alt 04.11.2005, 02:29   #50
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 949 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI

SİVASIM BU MA&#199;I 1 - 0 ALACAK
BAŞKA YORUM YOK
MA&#199;TAN SONRA NASIL OLSA HERKES KONUŞACAK NE &#214;NEMİ VAR ŞİMDİDİN &#220;F&#220;R&#220;P P&#220;F&#220;RMEYE
Konu Kapatılmıştır