Güneş: "Düş kırıklığı yaşadım"
Güneş takımının Sivas karşısındaki performansından memnun olmadı
Sivasspor'a 2-1 yenilen Trabzonspor'un teknik direktörü Şenol Güneş, takımının oyunundan ve sonuçtan düş kırıklığı yaşadığını söyledi.
Güneş, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında öne geçtikten sonra yedikleri iki golde de anormal hatalar yaptıklarını söyledi.
"Bize yakışmayan bir oyun oynadık" diyen Güneş, sorumluluğu oyunculara yüklemenin doğru olmadığını vurguladı. Güneş şöyle devam etti:
"Hata varsa benimdir. Düş kırıklığına uğradığımı oyuncularıma da söyledim. Yönetim ve futbolcularla konuşup, çözüm arayacağız. Transfer imkanı yok, bu kadroyla devam edeceğiz. Elimizdeki oyuncular bu maçı alacak güçteydi ama Gaziantepspor maçında iyi oynayan oyuncuların çoğu bugün farklı oynadı.
Oyunun savunulur tarafı yok. Oyuncularıma 'siz büyük oyuncular ve büyük takımsınız. Bu tip oyun tarzından kurtulmak zorundasınız. Aksi halde büyüklüğünüzü kaybedersiniz' dedim.''
Bu yıl beklentilerinin çok daha fazla olduğunu belirten Şenol Güneş, "büyüme sancısını sindiremedik. Siz hem kendinizi büyük görüyorsunuz, hem de iyi oynayamıyorsunuz. Eğer büyükseniz, oyununuzla da kendinizi büyütmeniz lazım. Biz takım olarak o büyüklüğü gösteremedik" açıklamasını yaptı.
Sivasspor'un teknik direktörü Werner Lorant, maçtan sonra basın toplantısı odasına gelmedi.