Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 17.09.2005, 11:45   #41
CAGLAYAN
Usta Yiğido

CAGLAYAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 72 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 936 CAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Güneş: "Düş kırıklığı yaşadım"

Güneş takımının Sivas karşısındaki performansından memnun olmadı

Sivasspor'a 2-1 yenilen Trabzonspor'un teknik direktörü Şenol Güneş, takımının oyunundan ve sonuçtan düş kırıklığı yaşadığını söyledi.

Güneş, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında öne geçtikten sonra yedikleri iki golde de anormal hatalar yaptıklarını söyledi.

"Bize yakışmayan bir oyun oynadık" diyen Güneş, sorumluluğu oyunculara yüklemenin doğru olmadığını vurguladı. Güneş şöyle devam etti:

"Hata varsa benimdir. Düş kırıklığına uğradığımı oyuncularıma da söyledim. Yönetim ve futbolcularla konuşup, çözüm arayacağız. Transfer imkanı yok, bu kadroyla devam edeceğiz. Elimizdeki oyuncular bu maçı alacak güçteydi ama Gaziantepspor maçında iyi oynayan oyuncuların çoğu bugün farklı oynadı.

Oyunun savunulur tarafı yok. Oyuncularıma 'siz büyük oyuncular ve büyük takımsınız. Bu tip oyun tarzından kurtulmak zorundasınız. Aksi halde büyüklüğünüzü kaybedersiniz' dedim.''

Bu yıl beklentilerinin çok daha fazla olduğunu belirten Şenol Güneş, "büyüme sancısını sindiremedik. Siz hem kendinizi büyük görüyorsunuz, hem de iyi oynayamıyorsunuz. Eğer büyükseniz, oyununuzla da kendinizi büyütmeniz lazım. Biz takım olarak o büyüklüğü gösteremedik" açıklamasını yaptı.

Sivasspor'un teknik direktörü Werner Lorant, maçtan sonra basın toplantısı odasına gelmedi.
CAGLAYAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Helal olsun Sivas spor ama cok ayip Istanbuldaki yigidolar
Alt 17.09.2005, 12:26   #42
nl_sedat
Yeni Yiğido

nl_sedat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 nl_sedat isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Helal olsun Sivas spor ama cok ayip Istanbuldaki yigidolar

Ben Hollandada yasayan bir yigidoyum aksamki sivas trabzon macini yaklasik 30 trabzonlu ve 20 kadar kayserilinin arasinda tek bir sivasli olarak izledim.
Her bir bes dakikada birisinden bumu istanbuldaki sivalilarin hepsi diye laf duydum ve cok utandim,hic bir maca gelip takimini desteklemeyen yigidolar maalesef takimimizi yanliz biraktiniz ve cok ayip ettiniz.Daha sivas spor ne yapsin sampiyonluga oynuyor iste uyanin artik uyanin sivas spor artik 3. ve 2.ligde tokat sporla amasya sporla veya bir ankara demirsporla oynamiyor devlere kafa tutuyor..helal olsun hepsine alinlarindan opulecek futbolcular hepsi tabii gallanin alnina yetisecek birisi varsa
nl_sedat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
süpersivas
Alt 17.09.2005, 12:31   #43
muRTix
Acemi Yiğido

muRTix - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 muRTix isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart süpersivas

herkese hayırlı olsun süper bi galibiyer allahın izniyle uefaye gidecez şampiyoluğuda zorlayacağız galatasardan deplasmanda 78 de gol yiyorsak bu takım SÜPERRRRR
muRTix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.09.2005, 12:41   #44
GeCeVeMaVi58pRf
Usta Yiğido

GeCeVeMaVi58pRf - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 844 GeCeVeMaVi58pRf isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

sayın rıdvan dilmen şöyle bir yorum yaptı ve bu yorum benim çok hoşuma gitti.... 1-0 yenik düşmesine ragmen trabzonspor gibi bir takımı yenen sivasspor büyük takım olma yolunda çok hızlı adımlar atmaya absladı onları kutluyorum sivasspor ligimize bir renk getirmiştir ve daha çok takımın canını yakacagına inanıyorum basarıların devamını dılıyorum özelliklede hayrettının oynadıgı futbol bence fatih terim hacoanın dıkatını mutlaka cekmeli.... diye konusması bitirdi bende bu konusmadan dolayı sivassporlu olmaktan gurur duydum futbolu bılmeden konusanlara bu galibiyet iyi bir cevap olmustur bu galibiyeti özellikle ömer cavusoglu ve serhat uluerene armagan ediyoruzzz
SİVASSPORUM BENİM BİRİCİK SEVGİLİM SÖYLE SENDEN BAŞKA KİMİM VAR BENİM SENİNLE AGLARIM SENİNLE GÜLERİM SÖYLE SENDEN BAŞKA KİMİM VAR BENİM....
GeCeVeMaVi58pRf isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.09.2005, 17:12   #45
1984zalim58
Acemi Yiğido

1984zalim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 4 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 1984zalim58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

KELİMELER KİFAYTESİZ KALIYOR YAZACAK BİRŞEY BULAMIYORUM VARDA İŞTE BUNA SAYFALAR YETMEZTEBRİKLER YİĞİDOMA TEBRİKLER SİVSA TEBRİKLER SİVASA VE SİVASSPORA GÖNÜL VERENLERE ALKIŞLAR HERKESE BANA BİRŞEY YOKMU YAWTABİ HEPSİ BANADA

ŞAMPİYONSUN BE SİVASIM
LİGDE ŞAMPİYON OLAMAZSAN GÖNLÜMÜZDE ŞAMPİYONSUN SEN LAY LAY LAY YAŞA SİVASSPOR

BİDE BİR SÖZ VARDI AZİMLE OYNAYAN MACI ALIRbU SÖZ FARKLIYDI AMA İDARE EDİN BURADA SÖYLEYEMEM
1984zalim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.09.2005, 17:14   #46
erhan5834
YASAKLI ÜYE

erhan5834 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erhan5834 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

HAKETTİĞİMİZ Bİ GALİBİYETTİ ALDIK DAHA İYİ YERLERDE OLCAZ İNŞALLAH
erhan5834 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.09.2005, 18:32   #47
JACKAL_35
Yeni Yiğido

JACKAL_35 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 JACKAL_35 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Gerçekten şahane bir futbol sergiledik bütün futbolcuları canı gönülden tebrik ediyorum
JACKAL_35 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.09.2005, 19:11   #48
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1310 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick
Daumen hoch

YİĞİDOLAT TAŞI DELER ,TOPRAĞI ERİTİR...
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.09.2005, 19:22   #49
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1321 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
mesut1160 Nickli Üyeden Alıntı
süper mi takim sivas gibi takim mi var be ama bizim Forvet Andersondan is yok bence balili süper o gol var ya balilin o gol bence yilin golu andreson bence iyi oyniyamiyor bize balili gibi forvet lazim MBAYO olsa tamam ozaman bu yil sivas uefa gider
Sen maçı gözlerinle izlediğine eminsin değilmi???Adam daha ne yapsın pres yptı rakibe her yerde bastı bütün kafa toplarını aldı bir topu direkten döndü iki topunu kaleci mükemmel şekilde kurtardı...Adam daha ne yapsın...Eleştiri yaparken biraz akıllı eleştirin lütfen...

ANDERSON ANDERSON
DOS SANTOS ANDERSONNNNNNNNNNNNN...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.09.2005, 19:30   #50
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1321 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Bu galibiyeti Star spor servisinden Serhat ULUEREN ve Ömer Çvuşoğluna armagan ediyorum...Karalar bağlasınlar Sivasspor geliyor hemde gümbür gümbür...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır