bu konuda bana düşen görevi yaparım çok onemli bir konu...düşünün dev bir türkiye bayrağı...harika olur...hakkı abi...bu sefer umarım herkez sana destek çıkar dev bayrakta olduğu gibi olmaz.
Guzel bir fikir ama bence zamani degil. Takimimizin bunca borcu varken bayrak yaptiracagimiza topladigimiz parayi takima versek, ya da kombine bilet alsak bence daha dise dokunur bir is yapmis oluruz.
hımmm...Türk Bayrağı her zaman önemlidir ama....buda doğruluk payı olan bir fikir...
bayrak yerine kaombine bilet kampanyası...hem takıma hemde 67 derneğe faydası olur...iki kampanya birden zor olur..
herkes fikrini yazsın..
Dev Türk Bayrağımı ?? Yoksa Kombine Bilet Kampanyasımı ??
Bence de bayrağı yaptırmak daha iyi olur. Eğer paramızın yetmeyeceğini düşünüyorsanız valilikle ben direk olarak konuşup Atatürk portresi istiyeceğim. Bayrak içinse belli bir miktar kaynak isteyebiliriz. Sivassporun maçlarında açmak istiyoruz dediğimizde Valilik yardımcı olacaktır bence. Ve Bayrağıda Portreyi de her maçta maç başlamadan önce İstiklal Marşında açmalıyız.
Bence de bayrağı yaptırmak daha iyi olur. Eğer paramızın yetmeyeceğini düşünüyorsanız valilikle ben direk olarak konuşup Atatürk portresi istiyeceğim. Bayrak içinse belli bir miktar kaynak isteyebiliriz. Sivassporun maçlarında açmak istiyoruz dediğimizde Valilik yardımcı olacaktır bence. Ve Bayrağıda Portreyi de her maçta maç başlamadan önce İstiklal Marşında açmalıyız.
Evet Sivas Valiliğinden bahsediyorum. Çünkü 700 tane kombine bilet alan insan bu konuda da yardımcı olur. Çünkü Sivas'ın prestijini artıracak birşey olacak.
Evet Sivas Valiliğinden bahsediyorum. Çünkü 700 tane kombine bilet alan insan bu konuda da yardımcı olur. Çünkü Sivas'ın prestijini artıracak birşey olacak.
Valilik elinden geleni yapıyor gardas..bide biz yük olmayalım...bence bu kampanyayı sivasspor.com üyeleri olarak yapalım...
bizim emeğimiz...bizim icraatımız...bizim gururumuz...olsun (bence)