Alıntı:
Güner Nickli Üyeden Alıntı
Değerli yarışmacımız. Maçlar oynanma tarihi ve zorluk derecesi esasına göre belirlenmiştir. Dünya kupası grup eleme maçları 9 haziranda başlayıp 23 haziranda bitecektir. Biz bu grup maçlarını 3 bölüme ayırdık ve içerisinden grup veya takım gözetmeksizin tarafsız bir şekilde zorluk derecelerine bakarak seçimlerimizi yaptık. 1.bölüm maçları 9-haziranda başladı ve 14 haziranda bitecek. 2.bölüm maçları 15 haziranda başlayacak ve 19- haziranda bitecek. 3.bölüm maçları ise 20 haziranda başalayacak 23 haziranda sona erecek. Maçlarda bi karışıklık yok. Tamamen oynanma tarihlerine ve zorluk derecelerine göre seçilmiştir.
İyi eğlenceler.
|
Zorluk derecesi diyorsunda mesela, C Grubunun tüm maçlarını seçmişsiniz, D ve G Gruplarında ise 1'er maç seçilmiş ki, bu gruplar çok kolay değil. Neyse ben eleştirmek için yazmadım da, her grubu seçseydiniz daha iyi olurdu ama farketmez. Sadece öğrenmek için yazmıştım. Çok teşekkür ederim, ellerinize sağlık...
Büyük bir katılım var inşallah 2006-2007 Sezonu Süper Lig'de daha heyecanlı olacak...Sizlerden bekliyoruz...Tekrar ellerinize sağlık.