Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Eğlence

Eğlence Bu Bölümde eglenebilirsiniz

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

-->: SÜPER HALK FIKRALARI
Alt 05.07.2006, 22:46   #41
ylnzkrt58
Acemi Yiğido

ylnzkrt58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 699 ylnzkrt58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Blinzeln -->: SÜPER HALK FIKRALARI

elinize saglik arkadaslar güzel fikralar
ylnzkrt58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 06.07.2006, 00:08   #42
gokbora
YASAKLI ÜYE

gokbora - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 gokbora ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: SÜPER HALK FIKRALARI

Meyhaneci

Of'lu hoca Cuma namazında içki içenleri fena azarlıyordu:
"Paranızı sokağa atıyorsunuz. Kazanan kim? Meyhaneci...
En büyük dükkan kimin? Meyhanecinin...
En güzel ev kimin? Meyhanecinin...
Ya en güzel araba? Meyhanecinin...
Bu paraları veren kim? Ha sizin gibi kafasızlar..."
Aradan 2 hafta geçer, Temel koşarak hocanın yanına gelir ve ellerine sarılıp öperek
"Allah razı olsun hocam, senin verdiğin içki vaazı sayesinde hayatım kurtuldu..
" Hoca memnun: "Aferin, içkiyi bırakmanın mükafatlarını ahirette de göreceksin oğlum." der.
Temel düzeltir: "İçkiyi bırakmadım hocam, meyhane açtım!"
gokbora isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 06.07.2006, 02:11   #43
RECEP_YÜKSEL
Usta Yiğido

RECEP_YÜKSEL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

485 Mesajına 1.354 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 911 RECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekannt

TEMEL KENDİSİYLE DALGA GEÇİLMESİNE O KADAR İÇERLEMİŞKİ EVLENUR EVLENMEZ İTALYAYA GİTMİŞ ORDA DOĞAN ÇOÇUĞNA CEMOROTTİ ADINI KOYMİŞ VE ORDA BÜYÜTMÜŞ EN GUZEL OKULARE YOLLAMİŞ CEMOROTTİ BÜYÜMİŞ VE MEŞHUR BİR PİYANİS OLMUŞ BAŞKA BİR KARADENİZLİ ORDAN GEÇERKEN HELE DEMİŞ ŞU CEMOROTTİYE Bİ BAKAM GELMİŞKEN MEŞHUR DURDA GİRMİŞ KONSER SOLONUNA KONSER BAŞLAMIŞ VE SONUNDA HERKEZ İTALYANCA BAĞIRARAK ALKIŞLAMIŞLAR KARADENİZLİ OLANDA HELAL UŞAĞIM NE GÜEL ÇALDIN ONİ DEMİŞ CEMOROTTİ BOZULMUŞ HEMEN O ADAMI BANA GETİRİN DEMİŞ VE ADAMI ALIP KULİSE GETİRMÜŞLER CEMOROTTİ DEMİŞKİ ADAMA HELE KARDEŞ BEN BURDA DOĞDUM BÜYÜDÜM DİLİM DEĞİŞTURDÜM BURNUMİ AMELİYAT ETDÜRDUM NERDEN ANLADIN SEN BENİM KARA DENİZLİ OLDİĞİMİ ADAM HEMEN CEVAP VERMİŞ UYHEMŞERÜM BUNU BİLMEYCEK NE VARDUR DEMİŞ NERDEN BİLDİN SÖYLE BİZDE BİLELİM DEMUŞ HA BENİM HEMŞERUM SANDALYE DURURKEN PİYANOYU KENDİNE ÇEKEN BAŞKA NERELİ OLUR SANIYIRSUN DEMİŞ )))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))) HERŞEY DEĞÜŞÜR AMA KÖKLER ASLA

Konu RECEP_YÜKSEL tarafından (09.07.2006 Saat 13:06 ) değiştirilmiştir..
RECEP_YÜKSEL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.07.2006, 00:03   #44
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1308 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

cok guzel hepsii yaaaaa.........
HALIL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.07.2006, 03:37   #45
drummer
Usta Yiğido

drummer - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

84 Mesajına 167 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 882 drummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDI

Genç bir sanatçı adayı , kız doktoruna telefon açıp aldığı randevuya gelemeyeceğini söyledi. Doktor sordu: "Neden çok mu hastasınız?" -Yoo değilim. Yalnız bugün bir prodüktöre gidip bir rol istedim. Sonra terzime gittim. Daha sonra ev sahibiyle kira meselesini tartıştık. Kısacası doktor bey, bir defa daha soyunacak halim kalmadı!
Alt 07.07.2006, 03:38   #46
drummer
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 882 drummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDI

Adam ciple dağ bayır dolaşmış,sağanak yağmurda
yorgunluktan perişan, bir ev görmüş,kapısını çalmış.Genç güzel bir kadın açmış.
Hanımefendi, kusura bakmayın,ben
karayollarında şantiye şefiyim.Yolumu kaybettim. Bir bardak su rica edebilir miyim?
- Elbette buyrun,sadece su değil, yorgunsunuzdur, yemek vereyim...
- Sağ olun, elinize sağlık,çok iyi geldi.
-Kocamı kaybedeli yıllar oluyor. Bu evde tek başıma oturuyorum işte. isterseniz akşamda kalın,bende çok özledim sohbet etmeyi.
-çok teşekkür ederim, gece burada konaklayayım o zaman...
-Elbette, size rakıda hazırlayayım.Bende bir kadeh alırım,şunun şurasında dağ başında bir erkek bir kadınız.Ne isterseniz çekinmeyin söyleyin
- Aslında ben içmesem, yarın erken iş var.
- Bir kadehten bir şey olmaz canım. bana da Sıcak bastı, daha rahat bir şeyler giyip geleyim...
- Hanımefendi iyisi mi ben odama gidip yatayım...
-başka bir şey istemediğinize emin misiniz?
- Evet.
Ertesi sabah kahvaltı sofrasında...
-Şimdi kendinizi toplamışsınızdır güzel de kahvaltı ettiniz.. Şunun şurasında bir kadın bir erkeğiz, keyif çayı yanında başka bir şey arzu eder misiniz?
- Bir sigara içip yola koyulayım.
Kadın adamı kapıdan yolcu ederken adamın gözü girişteki kümese takılır, dayanamaz, sorar:
- Hanımefendi sizin kümeste bir tavuk üç horoz var. Bir tavuğa üç horoz fazla değilmi
Kadından cevap gelir:
- Aman siz görünüşe aldırmayın. Onlardan biri horoz, diğer ikisi şantiye şefi
Alt 07.07.2006, 03:39   #47
drummer
Usta Yiğido

Padişah imamı çağırmış yanına sormuş.
-cumaya katılmayan var mı?
İmam cevap vermiş
Ulu padişahım herkes katıldı , bir Temel gelmedi!
Padişah köpürmüş.
"Bulun Allahsızı getirin,kellesini vurduracağım.
Temel'i hemen getirmişler, padişahın önüne diz çöktürmüşler...
Padişah..
- Temel,imam senden memnun değil, boynunu vurdurtacağım ama adil bir padişah olarak seni öldürtmeden önce son üç dileğini yerine getireceğim. Ölmeden evvel dile benden ne dilersen...
Temel:
- Padişahım madem ki öleceğim, bari gerçek dileklerimi dile getireyim. Ben sadrazam efendimizin karısına hastayım, onunla bir gece geçireyim!
Padişah köpürür:
- Bre sefil bre rezil... Son dileğindir yapacağız diye söz verdik, peki! İkinci dileğin ne?
Temel:
Ulu hünkarım ben sizin hanıma da hastayım, onu da isterim!
. Padişah çıldırır:
Soysuz sopsuz kepaze herif, gerçekten ölmeyi hak ediyorsun, ama son dileklerin diye söz verdik sana bir defa... Söyle üçüncü dileğin nedir?
Temel:
Padişahım onu söylemeyeyim...
Padişah artık ne dilese öncekilerden daha felaket bir şey dileyemez diye düşünerek diretir...
- Söyle yoksa işkenceyle söyletirim, son isteğin nedir?
Temel:
- Aslında bütün hareme hastayım, isterim...
İmam
Ha..bu arada padişahım ben Temel'i Cumada gördüm, hatırlıyor gibiyim
Padişah:
- Ulan nasıl hatırlamazsın eşoleşek yanımda duruyordu..
Alt 07.07.2006, 03:40   #48
drummer
Usta Yiğido

Fadime , kocası Temel olmadan ilk defa tatile çıkar. İlk mola yerinden cep telefonuyla Temel'i arar: -"Kocacım yolculuğum çok iyi gidiyor, bir doktor beyle tanıştık, çok hoşsohbet birisi" der. İkinci molada tekrar arar: "-Yolculuk çok iyi gidiyor, şu an doktorla yemekteyiz" ...Sabah tatil yöresine varınca tekrar arar: "-Kocacım otelime geldim, tesadüf doktorla aynı oteldeyiz" ...Temel olaydan kıllanır ama ne yapsın?..Öğle vakti Temel Fadime'yi arar: -Tatil nasıl gidiyor Karıcım? "-Çok iyi gidiyor, bizde doktorla yemek yiyorduk, çok eğleniyoruz..." Temel olaydan iyice kıllanmıştır. Öğleden sonra tekrar arar Fadime'yi; -Tatil nasıl gidiyor..."-İyi, bizde doktorla havuz başındayız, bana güneşyağı sürüyordu, birazdan havuza gireceğiz..."-Üzerinde şu an ne var? der Temel. "-Bikinim." -İyi üstünü çıkart. "-niye?" -Çıkartt!.. -Şimdide altını çıkart. "-niye?" -Çıkart!.. -Şimdide bacaklarını aç ve güneşe doğru döndür. -"Tamam ama niye yaptım?" -Güneş giren yere doktor girmezde ondan.
Alt 07.07.2006, 03:42   #49
drummer
Usta Yiğido

Temel hastaneye gitmektedir. Girişte birinin ağladığını görür. Yaklaşır ve sorar: "Hayrola hemşerim! Neden ağlıyorsun?". Adam: "Kan tahlili yaptırmaya geldim. Parmağımı kestiler." der. Bu sefer Temel daha şiddetli bir sekilde ağlamaya başlar. Bu sefer susan adam Temel'e sorar: "Hayırdır hemşerim. Sen niye ağlamaya başladın?". Temel: " Ben..." der, "İdrar tahlili yaptırmaya geldim..."
Alt 07.07.2006, 03:45   #50
drummer
Usta Yiğido

Dursun canı sıkkın bir şekilde tarladan gelen Temel'i görür ve hemen sorar: Hayrola Temel ne oldu daa. Neye böyle öfkelu öfkelu gideysun. Temel "hiç sorma dursun derdum büyüktür. Dursun " hayrola uşağum neymiş derdin?. Temel " hiç sorma, tarlada iken canım acayip fadimeyi cekiyur, ama eve gelince tık yok." Dursun " Uşağım o zaman Fadime sana gelsin. Temel " nasıl olacak bu? Dursun "al tüfeği yanına canın çekince patlat Fadime anlar koşar gelir. Temel "Hay aklınla bin yaşa emi. Tabi Temel bunu hemen uygulamaya koyar. Canı çekince hemen tüfeği patlatıveriyor Fadime yanında. Aradan bir kaç hafta geçiyor Dursun yine Temel'i tarladan gelirken görüyor. Dursun "hayrola Temel nasıl gidiyor verdiğim taktik? Temel' valla dursun ilk başta çok iyidi, ama av sezonu açıldı Fadimenin yüzünü göremez oldum.
Konu Kapatılmıştır