Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

--->: SONUNDA BUDA OLDU
Alt 20.10.2006, 12:54   #41
serserilerin_prensi
Yiğido

serserilerin_prensi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

80 Mesajına 121 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serserilerin_prensi ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart --->: SONUNDA BUDA OLDU

ASLINDA STADA GİRERKEN BUNARI SEÇİÇEN ZATEN BELLİ EDİYORLAR KENDİLERİNİ SİNAMEKE LER
serserilerin_prensi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.10.2006, 13:50   #42
ş.usta
Tecrübeli Yiğido

ş.usta - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

73 Mesajına 171 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 791 ş.usta Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: SONUNDA BUDA OLDU

güleriz ağlanacak halimize,ilk okunduğunda tebesüm oluşturuyor,böyle,komik,saçma, absürt,ne derseniz diyin bir şikayet duymadım.
bunun şikayeti olurmu,maça gelen taraftar tabiki bağıracak,davul calacak,takımını ateşlemek için ne gerekiyorsa yapacak,ayrıca yönetimin böyle bir şikayeti cidiye alarak değerlendirmeside,tuhaf bir durum.
ş.usta isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.10.2006, 13:54   #43
PRoFeSSioNaL
Usta Yiğido

PRoFeSSioNaL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

114 Mesajına 192 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1000 PRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer Anblick
Lächeln --->: SONUNDA BUDA OLDU

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar ne kadar şikayetler olsada ne kadar bizleri bazı şahsiyetler Tribünlerde istemeselerde biz herzaman bu takımın arkasındayız...Ben sadece şunu söylüyorum...SEL GİDER KUM KALIR...BİZİ KOVMAYA ÇALIŞSALARDA BİZ BURDAYIZ...
ÇOOK DOĞRU SÖLEDİN ABİM
BİZ BURDAYIZ
SİVASSPORLUYUZ
Alt 20.10.2006, 13:58   #44
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: SONUNDA BUDA OLDU

İLGİNÇ OLAYLAR ZATEN HEP BİZİM ŞEHRİMİZDE OLUYOR,OLMASI İİ HEM DÜŞÜNDÜRÜYOR HEMDE GÜLDÜRÜYOR.MESALA Bİ UZUN YOL ŞFÖRÜ 38 SENEDİR EHLİYETSİZ ARABA KULLANIYORMUŞ GELMİŞ BİZİM ÜNİVERSİTENN GİRİŞİNDE YAKALANMIŞ.ÖRNEK İŞTE.YAZIK ARKADAŞLARYAZIK.KENDİMİZE GELELİM BEYLER.BAKIN BAKAM DAVI-UL OLMAYAN TAKIMA HEPSİNDE VAR HATTA KULÜP DESTEK BİLE VERİYOR.YANLIŞ BENCE BU İŞ YANLIŞ.
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: SONUNDA BUDA OLDU
Alt 20.10.2006, 15:33   #45
RüStü ElmaS
Administrator

RüStü ElmaS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.514 Mesajına 3.999 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 RüStü ElmaS isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bunları duyunca şaştım kaldım.
Bu kadarı olmaz doğrusu. Bu nasıl mantıkdır? Bu nasıl bir iştir?
Kardeşim madem stadın yanında ev tuttun veya ev aldın, bunada katlanmak zorundasın.
Maalesef Türkiye' de stadların etrafında gelişen çarpık yapılaşma ile stadlar kaybolmuştur.
Ama bunu yapanlarda buna katlanmak zorundadırlar.
Bu bir gerçektir.
Diğer illerdede farklı değil. Mesela en yakınımız Kayserispor şehrin göbeğindedir.
Trabzonspor' un avni aker stadıda farklı değildir. Trabzonspor' un ne zamandan beri süperligte olduğunu düşünürsek ordaki insanların ne kadar sabırlı olduklarını anlarız.

Bir gerçek var artık Sivasspor ' da Süperlig takımı, Sivas artık bir futbol şehri olacaktır.
Çoluğuyla çoğuyla, esnafıyla, okuluyla, üniversitesiyle, memuruyla.....
Bir Sivasspor' lu olacaktır.
Tıpkı Trabzonspor gibi.
Artık kimseler bunu engelleyemez. Çünkü Sivasspor artık bir Süperlig takımıdır ve Süperlig' te kalacaktır.
RüStü ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.10.2006, 15:36   #46
RüStü ElmaS
Administrator

RüStü ElmaS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.514 Mesajına 3.999 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 RüStü ElmaS isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bu stad Trabzonspor' un Avni Aker stadı.
Buyrun bu stadın etrafında oturanlar Trabzonsporla kalkıp Trabzonsporla yatmaktadırlar.

Bundan sonra hiçbirşey eskisi gibi olmayacaktır, çünkü biz süperlige çıktık.

Biz taraftar desteği az derken, bazıları çok ses geliyor demesi insanı çileden çıkarıyor.
Olmaz böyle şey, olmaaaaaaaz.

Boşuna şikayet etmesinler bu insanlar, çünkü zaman ilerledikçe bu sesler kat kat artacaktır ve bizlerde taraftar desteğiyle gurur duyacağız.
RüStü ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: SONUNDA BUDA OLDU
Alt 20.10.2006, 16:03   #47
1967_dernekkaya
Acemi Yiğido

1967_dernekkaya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 735 1967_dernekkaya Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: -->: SONUNDA BUDA OLDU

Alıntı:
RüStüElmaS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Bu stad Trabzonspor' un Avni Aker stadı.
Buyrun bu stadın etrafında oturanlar Trabzonsporla kalkıp Trabzonsporla yatmaktadırlar.

Bundan sonra hiçbirşey eskisi gibi olmayacaktır, çünkü biz süperlige çıktık.

Biz taraftar desteği az derken, bazıları çok ses geliyor demesi insanı çileden çıkarıyor.
Olmaz böyle şey, olmaaaaaaaz.

Boşuna şikayet etmesinler bu insanlar, çünkü zaman ilerledikçe bu sesler kat kat artacaktır ve bizlerde taraftar desteğiyle gurur duyacağız.
abi bunu yapan kesin sivaslı degil çünkü kayseridev kimse şikayet etmiyor trabzondada eden yok tek bizim sivasta ouyor şikayet eden kimse akılsız biriiiiiiiii.................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. ..
Alt 20.10.2006, 17:11   #48
abdullah58
Tecrübeli Yiğido

abdullah58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 810 abdullah58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

AYIP BE BU LAFLARI CIKARTANLARA AYIP-TEKKELIMEYLE YUH OLSUN BU RAHATSIZ OLANLARA-SIVASLILAR SÖYLÜYORSA YUH
SONRADAN SIVASA GELIPDE YERLESEN MEMULAR FELANSA ONLARADA YUH
BURSA-KOCAELI GIBI KARISIK SEHIRLERDEKI HERKES KENDI SEHRININ TAKIMINI DESTEKLIYOR BEYLER-AYIP-AYIP
BEYPINARLI YIGIDO
abdullah58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.10.2006, 17:13   #49
abdullah58
Tecrübeli Yiğido

abdullah58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 810 abdullah58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

AYIP YABIR INSAN BU KADARMI SIVASSPOR VE SIVAS DÜSMANI OLABILR
AYIP AYIP
BEYPINARLI YIGIDO
abdullah58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.10.2006, 18:02   #50
Ensar
Yiğido

Ensar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

71 Mesajına 115 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 770 Ensar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bakin Arkadaslar ben bunlara inanmam öyle sey olmaz birileri bir yerden konu bulamamis ortaya biride bir malzeme atmis benim oturdugum yer stada yakin karakolun üst tarafinda ben bu güne kadar ne Davullar Zurnalar Gürütüler duydum sonucta bu bir mac kimse böyle birsey diyemez vede demeye gücü yetmez bakin bu Saha burda yeni degil 1968 den bu yana orda .Sivasspor ilk defeda mac yapmiyor kurulus tarihinden bu tarihe kadar ben ne maclar seyretdim ve nasil seyirci Gürültüsü ve davul sesi dinledim o,sahada macin tadida tuzuda bunlardan geliyor bakin seyirsisiz oynanan maclara zevk ve heyacan varmi bunlar birer örnek sizlere yanlis anlatilmis veya birileri dogruyu sölememis ben biliyorum kapali ve maratondan Davulu cikarmalari onlari yönetim ortadan bir köseye koydu nedeni Güya fanatiklerden bir Zarar gelmesin kulüp bunlardan zarar görür amaciyla oldu bu. ve bir örnegini vereyim anlayin Genclerbirligi macindan sonra oldu bir arkadasimiz onlarin oldugu yerden girdi buda takima büyük ölcüde zarar verdi anlasilan ordaki Guruplari kale arkasina verdiler .58 Cilginlarda orda ve diger konu onlari daha dogrusu ucuz olan bölüme aldilar diger yerlerin Hepsi hemen hemen Kombine olarak satildi onlarda ordan ayrilmak zorunda kaldilar aslinda Bir yönden iyi Diger Yönden Kötü Maratonda olmalari rakip takimi tamamen oyundan düsürüyorlardi fakat emniyet güclerinin isine gelmedi buda cünkü Zor durumda kaldiklarini öne sürerek ordan daha sakin ve Kontrol altina aldilar vede onlar icin gevenlik kolaylasti cünkü orayida Polis Kontrol altina aldi olay kapandi sizlere yanlis anlatmislar ben tam olarak biliyorum Durum bundan ibaret Degerli arkadaslar.ama burda bunun icin ne yönetimi nede Güvenlik güclerimizi suclamayin Demeki öylesi daha iyimis böyle oldu önemli olan destegi cekmesin Taraftar en önemlisi budur nedenmi Takim Ne samizda nede deplasmanda yenemiyor bundan Dolayi Seyirci artik gitmekten uzaklasabilir isin en kötüsüde burasi desteksiz kalir. bunun bir an önce Takimin Toplanmasi Lazim Hizla puan almamiz ve tetrar Takimin Seyirciye Güven Tazelemesi gerek
Ensar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla