Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: SİVASSPOR:0 DENİZLİ:2
Alt 04.11.2006, 17:55   #41
demiryurt58
Acemi Yiğido

demiryurt58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

17 Mesajına 18 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 demiryurt58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart --->: SİVASSPOR:0 DENİZLİ:2

YA ARKADAŞLAR BU SAATTEN SONRA BU İŞLER OLMAZ YAPACAĞIMIZ TAKIMIN YANINDA OLMAK AKSİ TAKTİRDE İŞLER İYİCE KARIŞIR .
demiryurt58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: ARTIK GİT PECZE
Alt 04.11.2006, 17:56   #42
danke vielmals
YASAKLI ÜYE

danke vielmals - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 danke vielmals Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: ARTIK GİT PECZE

PECZEYE SAHİP ÇIKALIM.SORUNLARIN ONDAN KAYNAKLANDIĞINI DÜŞÜNMÜYORUM.
danke vielmals isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: SİVASSPOR:0 DENİZLİ:2
Alt 04.11.2006, 18:07   #43
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1168 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: SİVASSPOR:0 DENİZLİ:2

stadyumu doldurmayın sonra da bağırın niye yenemiyoz diye.aaah aahhhh şimdi sivasta olsaydım keşke....
Alt 04.11.2006, 18:29   #44
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1022 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein

Stadın 3/1 i ancak doluydu. Her zamanki gibi taraftar profilimizde bir değişiklik yoktu Kötü bir futbol oynadık, Balili ve Servet dışında mücadele eden göremedim ben,
Özellikle Yasir herkes gibi benide sinir etti
Alt 04.11.2006, 18:37   #45
ZALIM_58
Yiğido

ZALIM_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58 Mesajına 81 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 730 ZALIM_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORZALIM_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORZALIM_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORZALIM_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORZALIM_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORZALIM_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

BU HOCAYLA BURAYA KADAR BEN MAÇTAYDIM EVET SEYİRCİ YOKITU GELENLERDE KAFAYI YEDİ BÖLE OYUN OLMAZ ARKADAŞLAR MEHMET YILDIZ O SAHANIN ADAMI AMA HOCA OYNATMIYO 1.0 YENİKSİN OYUNA GÜROL U ALIYO ODA BÜTÜN TOPLARI EZDİ SAHADA SADECE BALİLİ VE SERVET VARDI AMA NAFİLE ADAMLARDA SADECE YUSUF ŞİMŞEK TOP OYNADI EVET YUSUF ŞİMŞEK TEK BAŞINA YOP OYNADI VE SİVAS I YENDİ KUTLUYORUM DENİZLİ SPOR U AMA BU HOCAYLA GİDERSE SİVAS SPOR LİGDE ZOR KALIR BİR İKİ KİŞİ İÇİN İSTİFA ETMEM DİYO O ZAMAN KENDİSİ İÇİN İSTİFA ETSİN BEN BİR TARAFTAR OLARAK DAHA ZOR GİDERİM MAÇA GİTMEYİ İSTİYORUM AMA ORTADA BİŞİ YOK SADECE Bİ VESTEL MAÇİ GERİSİ NERDE YOK FUTBOL ADINA BİŞİ YOK
ZALIM_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: SİVASSPOR:0 DENIZLI:1(ilkyari)
Alt 04.11.2006, 18:41   #46
Nurullahz
Yeni Yiğido

Nurullahz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Nurullahz Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: SİVASSPOR:0 DENIZLI:1(ilkyari)

Alıntı:
yigido_halil_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ne oluyor bize yahu allahim sen sonumuzu hayiri egle ya rabbi

insallah kumeye dusmeyi saha hic dolmamis iyimi 16 bin kisilik sahada 5 bin sivasli varmiss sadece
Gelip moralimi bozmaktansa gelmem daha iyi.

Sivasspor'a destek verilmiyor diyen yalan der, en büyük taraftar desteğine sahip ekiplerden birisi Sivasspor.

Ancak oynamayan takımın maçına gidip az birşey moralimiz var onu da bozup dönemem.

Ya adam gibi oynamaya başlarlar, şu hocayı da yollarlar maçlara tekrar gelmeye başlarız yada taraftarsız oynamaya devam ederler.

Olaya bak ya 2. lige düşeceğiz bu gidişle, takım tam rezalet. Oyun ayarı sıfır, Hocamız yine takım planı bozuldu diyor, e be hoca sen bozsana bir kere de rakibin planını. Madem beceremiyorsun bırak artık bu işi. En azından Sivasımızı.
Nurullahz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 04.11.2006, 19:14   #47
kobe_bryant_58
Yeni Yiğido

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kobe_bryant_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

yaa bu yenilgiler nereye kadar devam edecek böyle yazıklar olsun yawww.biraz toparlansınlar!!!!ayıp yaw bu seyirciye böyle futbol utanın birazzz.ayıp oluyor 2 haftadırr
Alt 04.11.2006, 19:23   #48
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 979 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Şu an ne yapmak gerekir bilmiyorum. Sinirlenmemek, kızmamak, üzülmemek, kahrolmamak elde değil...

Sene başından beri hep Pecze'nin gitmesini savundum ama nafile...

Pecze ve Bülent Uygun ikilisi birlikte her mağlubiyetten sonra aynı terelelliyi okuyorlar. Yok bu maçta planımız bozuldu, yok şu maçta sahaya adapte olamadık, yok diğer maçta kırmızı kart gördük, olmadı şanssızdık vs vs vs... Anlat anlat bitmez, hep aynı hikaye...

Bakın buraya yazıyorum, emin olun yarın da Bülent Uygun'da Pecze'nin benzeri açıklamalar yapacak. Çünkü Pecze'yi bu takımın başına o bela etti.

Bu takım Bülent Uygun'un getirdiği emekli futbolcularla dolduruldu. Birçoğunun sene başından beri bırakın çıkıp oynamalarını isimlerini dahi duymadık.

Ben buradan geçen haftalar boyunca yaptığımın aynısını yapıyorum ve Pecze, Bülent Uygun ikilisini istifaya çağırıyorum.

Mecnun Başkan lütfen olaya el koyun.....
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: SİVASSPOR:0 DENİZLİ:2
Alt 04.11.2006, 19:27   #49
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 979 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
GeCeVeMaVi58pRf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bence servet satılmalı balili satılmalı yoksa sivassporun halı ıcler acısı olacak taraftar dıyorkı neden satılıyor satmasınlar pekı soruyorum taratraım dıye gecınenlere bursaspor 12bın kombıne saTARKEN stadını doldururken sızler neden 1000 kombıne bıle satamayan 7 milyon nufuslu sıvasın balılı ve servetın gıtmesınden yana olmuyorsunuz bırakın duselım 2.lige bence ozaman bır heyecan olur kımse taraftarlık taslamasın ve yonetımde ısını ıyı yapıyorum demesın ne yonetım olarak nede taraftar olarak super lıge yakısmıyoruz bu ısler sadece 1967 genc sıvassporlularla yurumez herkes elını vıcdanına koysun sıvasın taraftar kıtlesını bolmek ısteyen capulculara fırsat vermesınler ozellıkle yoınetım uyumasın ve gercek olan fakat kusturulen taraftarına sahıp cıksın server veya balılıden bırını satsın klube maddı destek olsun bence daha hayırlı olur bunlar sadece benım fıkrım...

Arkadaşım sana katılmıyorum. Sahada oynayan hepitopu iki futbolcumuz var, onları da satarsak garanti kümeye ineriz. Para çuvalları sahada koşmuyor ki... Satıp para kazanıp ne yapacağız... Gönderilecekse Bülent Uygun'un emekli futbolcular kadrosu gönderilsin...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 04.11.2006, 22:18   #50
yigido_furkan
Usta Yiğido

yigido_furkan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 403 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 863 yigido_furkan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kendı sahamızda 4 puan alabildik 1 puanı liderden diger 3 puanı lig 2.sinden öbür maçları önemsemiyolarmı yoksa buyuk maçlarda kendilerini göstermekmi istiyolar anlamaıyorum bn hocayada aslında bişey diyemiyorum her hafta 2 3 kısı sakatlanıyo takımdakı oyuncuların yarısı 2.ligteki oyuncular sakatlanan 3 4 hafta olmuyor.Taraftarda diyo yagmur yagıyo takımda kötü niye gidiyim diyo ama suanda takımın taraftara ihtiyacı var ark. destegimizi verelim yoksa sonumuz kötü olacak futbolda hiç ısık vermiyo ama olsun
yigido_furkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır