Cevap: Yeni Stad Projesi Ayrıntıları
ÖZEL HABER:Yılan hikayesine dönen ve her dönemde yapıldı yapılacak gözüyle bakılan Statyum projesinde sadece bir adım kaldı..Başbakanın söz verdiği yeni statyum ve fuar alanı spor kompleksi tesisleri proje çalışmaları nihayet sonunda bitirildi...Yakında toki tarafından tekrar ihale ilanı verilecek.İhale ilanın ne zaman verileceği bilinmiyor...Statyum kapasitesi Başbakanın söz veridiği gibi 33000 kişilik olacak..Projede ayrıca 5000 kişilik spor salonu,2000 kişilik spor salonu,olimpik yüzme havuzu,çok amaçlı 4 tane salon(Halter,Boks,Karate,Güreş salonları),gençlik merkezi,bölge müdürlüğü binası ve lojmanları da yer alacakmış..Bu tesislerin tamamını proje çalışmaları bitti..33000 kişilik statyum projesinin detayları da belli olmaya başlamış..Statyumun dış cephesinin kırmızı beyazlı renklerle kaplanarak statyuma ayrı bir hava verilmek isteniyor..Kaynak :Sivas Postası(Özel Haber)Tarih:04.10.2011 Haber Adı:Proje Tamam Sıra İhalede..İsteyen arkadaş haberin tamamını gazeteden yükleyebeilir..Ben önemli kısımlarını sizlerle paylaştım...Benim duyumlarıma göre de proje tamamlanmış,yakında gerekli açıklama yapılacakmış..Sivas Postası ciddi bir gazete bilhassa yaptığı özel haberlerde 100 de 100 doğruluk payına sahip ..inşallah duyumlar doğrudur..Gazetenin bu haberi Ankara dan aldığını düşünüyorum...Zaten bakanımız da yakında proje bietecek gerekli açıklmaları yapacağız diye geçen hafta konuşmuştu..Bekleyip göreceğiz haber kesinleşmeden kimse kesinleşmiş diye düşünemez..Ama Sivas Postası da kesin bir duyum almış ki böyle bir haber yapmış diye düşünyorum..Bu gazetenin özel haberleri genellikle doğru çıkıyor...
|