09.06.2011, 22:30
|
|
Tecrübeli Yiğido
427 Mesajına 859 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Transferde Adı Geçenler
Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı
Eğer takıma ilk 11 de oynayamayacak oyuncular alınacaksa eldekileri niye barkalım ki?Bir defa gelenlerin gidenlerden daha iyi olması gerkiyor..2. olarak Rıza Hoca 50 tane oyuncu listemizde var demişti;şimdi soruyorum yapılacak transferler acaba hocanın listesinde kaçıncı sıradalar?Bu takıma çok iyi bir playmaker yani 10 numara ya da herkesin deyimiyle Alex,Hagi tipinde hem oynatacak,hem oynayacak takımın beyni olacak oyuncu lazım..Merak ettiğim diğer husus Karşıyaka dan alınan oyuncunun Keita dan,Uğurdan,M. Sözgelmez den hatta Abdurarrahman dan ne üstünlüğü var ?Türkiye liginde büyük takımlar dahil bir çok üst düzey takım gurbetçi oyunculara yönelmiş durumda;niye sivasspor Almanya,İsviçre,Fransa,Holland a,İngiltere,Belçika,Danimarka, Avusturya gibi ülkelerde çok iyi altyapı eğitimi almış hatta bizim ve o ülkelerin yaş grupları takımlarında oynayan oyunculara yönelmiyor...Karşıyaka,Kasımpa şa,G.Antep,Kayseri gibi takımlar çok iyi gurbetçi oyuncular getirirken biz neden bu tür oyuncuları yerinde izletip takıma kazandırmıyoruz...Bu oyuncuların çoğu çok iyi altyapı eğitimi almış oyuncular...Birçok takım bu oyuncuları oldukça ucuz fiyatlara alıp,bir kaç yıl oynatıp daha sonra çok iyi fiyatlara satıyorlar..Biz niye aynı metotlarla oyuncu alamıyoruz...Sivasspor kaleci transferlerini saymazsak şu anda ilk 11 de oynayacak Faty ile anlaşmış durumda..Sivasspor gençlere yönelmiş diyorlar peki bu yıl alınacak genç oyunculardan kaç tanesi ilk 11 de oynayacak,kaç tanesi ilk 18 e girecek..Başkan bu yıl zirveye oynayacak oyuncular alacağız diyordu;ben henüz transferlerde bizi zirveye oynatacak oyuncu görmedim siz gördünüz mü?Sivasspora Eskişehirspora alınan Sezer,Alper,B. han,Erkan tipinde kaliteli genç oyuncular bekliyoruz...Umarım Rıza hoca hata yapmaz,istenen oyuncuları transfer eder..Çünkü sivasspor taraftarı biliyor ki edilen transferlerden TEK sorumlu artık RIZA ÇALIMBAY olacaktır...
|
Aynen katılıyorum ..Transfer dönemi şu an için vasatın altında ilerliyor ..Bizim şu an geleceği düşünecek takımı gençleştirecek durumumuz yok bir an önce silkinmemiz lazım ama ne yazıkki transfer yapılmadığı gibi oyuncu gönderdik kadroyu küçülttük ..sadece faty ilk 11 de oynayacak kalitede ve seviyede .. Bundan sonra sorumluluk arkadaşımın da dediği gibi rıza hocadadır ..Taraftarın kendisine olan güvenini, kendisine verilen büyük krediyi umarız boşa çıkarmaz
|
|
|