Alıntı:
HAYALKAFE Nickli Üyeden Alıntı
geçen transfer döneminde de ortaya çıkan bu arkadaş ve poh pohçuları aynı şekilde dalga geçer gibi hep küçümseyerek bazı laflar etmişlerdi bana ama sonuç hiç bekledikleri gibi olmamıştı: patlıcandan daha parlak bir mor renge bürünmüştü bu zavallı kıskançlık abideleri ve nedense uzuuun bir süre forumdan kaybolmuşlardı...daha önce yaptığım gibi ben değişen bir bilgi olduğunda veya yanlış bilgi alsam da bunu düzeltmekten asla çekinmem ve gocunmam ama hani bir laf vardır: Alemin derdi biz olmuşuz demek ki zamanında kötü K..Y...M..Ş..UZ..diye bu vatandaşlar için de durum aynen böyle...Acaba kendileri daha önceden ne gibi somut ve doğru bişeyler yapmışlar ki burada fırsat bulur bulmaz zırlıyorlar?
daha yukarıda yorum yazan mamadou diallo nikli arkadaş- ki ben bu sabanohla onun aynı kişiler veya birbirini tanıyan kişiler olduğuna inanıyorum- futboldan bi- haberler son dakika bilmem kim konyada diye yazıyor cahil adam bilmiyor ki konyanın transfer yasağı var ya da yakın zamanda bu yasak başlayacak...
bu sabanoh nikli insancığın daha önceki transfer döneminde benim konuya yazdığı cevabı ve yaklaşımını şu linkten bakarak görebilrisniz arkadaşalr ve ordaki diğer mesajlarına da bakın ve gerçeği siz görün derim sadece...
http://www.sivasspor.com/forum/showt...=30962&page=35
Ha bu arada kendileri daha fazla ve kesin şeyler biliyorlarsa buyursun söylesinler biz de helal olsun diyelim ha bi b..ktan anlamıyorlarsa sağa sola salyalarını akıtmasınlar, ben insanca yaklaşana aynen yaklaşrım ite köpeğe de ona göre muamele ederim, sabrımı sınamasınlar!
|
Sinirlenmen dogal arkadasim anliyorum
Burda eger dürüst admin varsa lütfen söyledigi cevabini okuyarak cezasiz birakmaz Hayalkafe arkadasimizi.
Bu ne demek simdi, düsuncelerimizi de mi söylemek yasak oldu.
Bizi it etti adeta, vallaha ayip diyorum.
Ins banlarlar arkadasimizi, kimsenin kimseden üstün olmadigini gösterir.
Saygilarla