Adam süper oynadi bu kadar zaman sakat ve hala formunu kaybettmedi yaziklar olsun öbür oyunculara Ve Hayrettini bu macda cok begendim Nabil Taider de iyi oynadi
Mehmet Yıldızın sene başından itibaren göstermiş olduğu performans doğal ve haklı olarak tepki topluyor.Son zamanlarda okuduğum yorumlar içinde hakaretlerden "çek git"lere kadar birçok yoruma rastladım.Acaba senelerdir Sivasspor'umuza hizmet eden ve bizi sırtlayan birine haksızlık etmiyor muyuz?Elbette uzun zamandır bizimle diye bize katkı yerine zararı olan birisini sırtımızda kambur olarak taşımak doğru değil.Ancak bunu son zamanlarda "nispeten" yükselen formuna dayanarak söylüyorum.Ayrıca Mehmet'i tanıyanlar ramazanda oruç tuttuğunu bilirler ki bu gerçekten performansı çok fazla etkiler.(bazı arkadaşlarım için bu bir bahane olamaz saygı duyarım)
Dikkatimi çeken bir diğer nokta ise taraftarın tepkileri.sene başından beridir Ceyhun'a gösterilen sevgi ile Mehmet'e gösterilen tepki dikkat çekici!Ceyhun geldiği günden itibaren taraftarın sevgilisi oldu ve aşikardır ki sahaya çıkarken bile Mehmet'ten çok alkışlanıyor.Acaba Mehmet'i biraz daha motive edip ona destek olmamız gerekmez mi?Ceyhun'a gösterilen bu sevgi Mehmet'i etkiliyor mudur?