Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Transfer-2014
Alt 03.02.2014, 18:27   #521
RsT4
Yiğido

RsT4 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

98 Mesajına 187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 495 RsT4 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Transfer-2014

Alıntı:
alboran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bir de bugün bizzat yönetimden gelen bir haberi veriyim.doğruluğundan emin değilim ama bizzat yönetimden bir isimden gelen bir bilgi bu.aatif konya maçında önce başkana ben ayrılmak istiyorum diyor.doğubey birkaç gün önce takımımızın önemli yabancılarından biri takımdan ayrılmak istiyor demişti.sanırım o da aatif'ı kastetti.her neyse başkana ayrılmak istediğini söylüyor.sözleşme fesh bedeli yüksek bir meblağ.tam emin olmadığım için o meblağı yazmıyorum.başkan da bu meblağı verecek klübü bul nereye istersen git diyor.konya maçından önce bu olaydan dolayı oyuncular üzerinde bir moral bozukluğu olduğu söyleniyor.konya maçından sonra dün gece aatif başkanı arıyor, özür dileyip kalmak istediğini söylüyor.bana gelen duyum bu.aatif olayını açıklayayım en azından bildiğim kadarıyla.işin ilginci doğu'yu bilmiyorum ama daha önce en azından kulağımıza bir isim gelirdi.transferin bitmesine saatler var ama henüz hiçbir isim yok ortada.ya çok geç kaldılar ya da işi çok gizliden yürütüyorlar.umarım ikincisidir.çünkü bu takıma takviye şart.
Aatıftaki o form düşüklügü ve isteksizlik anlattıklarını kısmen doğrular nitelikte.
RsT4 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda RsT4'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.02.2014, 18:31   #522
babapiton
Usta Yiğido

babapiton - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.318 Mesajına 3.345 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 851 babapiton FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
bir de bugün bizzat yönetimden gelen bir haberi veriyim.doğruluğundan emin değilim ama bizzat yönetimden bir isimden gelen bir bilgi bu.aatif konya maçında önce başkana ben ayrılmak istiyorum diyor.doğubey birkaç gün önce takımımızın önemli yabancılarından biri takımdan ayrılmak istiyor demişti.sanırım o da aatif'ı kastetti.her neyse başkana ayrılmak istediğini söylüyor.sözleşme fesh bedeli yüksek bir meblağ.tam emin olmadığım için o meblağı yazmıyorum.başkan da bu meblağı verecek klübü bul nereye istersen git diyor.konya maçından önce bu olaydan dolayı oyuncular üzerinde bir moral bozukluğu olduğu söyleniyor.konya maçından sonra dün gece aatif başkanı arıyor, özür dileyip kalmak istediğini söylüyor.bana gelen duyum bu.aatif olayını açıklayayım en azından bildiğim kadarıyla.işin ilginci doğu'yu bilmiyorum ama daha önce en azından kulağımıza bir isim gelirdi.transferin bitmesine saatler var ama henüz hiçbir isim yok ortada.ya çok geç kaldılar ya da işi çok gizliden yürütüyorlar.umarım ikincisidir.çünkü bu takıma takviye şart.
Burda bu haberleri kimse bilmiyomu zannediyon.Bazı şeyler gizli kalmalı takım içinde Sivasspor menfaatlerini düşünenlerde bu haberleri paylaşmaz.Bu tip durumlar her takımda olabilir anladığım kadarıyla genç kardeşimizsin bu tür haberleri burda paylaşmaman daha doğru umarım uyarıyı dikkate alırsın.Transfer haberi serbest ama

SİVASSPOR TV
babapiton isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2014, 18:46   #523
ihtiyar yiğido
Usta Yiğido

ihtiyar yiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.233 Mesajına 3.125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 822 ihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblick

İyi bir transfer için pek umudumuz yok ama ''Körün taşı körün başına'' diye bir tabir vardır onun için saat 24 e kadar bekliyelim bakalım İNŞALLAH güzel bir haber alırız
ihtiyar yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2014, 18:48   #524
sawyer5892
Tecrübeli Yiğido

301 Mesajına 609 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 609 sawyer5892 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
aatif bugun idmanda da yoktu ilk 20 dakika goremedim ben sonra gitmek zorunda kaldim. Korktugumuz basimiza gelmesin de
sawyer5892 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2014, 18:50   #525
alboran
Yiğido

alboran - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

128 Mesajına 282 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 465 alboran FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
babapiton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Burda bu haberleri kimse bilmiyomu zannediyon.Bazı şeyler gizli kalmalı takım içinde Sivasspor menfaatlerini düşünenlerde bu haberleri paylaşmaz.Bu tip durumlar her takımda olabilir anladığım kadarıyla genç kardeşimizsin bu tür haberleri burda paylaşmaman daha doğru umarım uyarıyı dikkate alırsın.Transfer haberi serbest ama
öncelikle seviyeli bir eleştiri yaptığın için teşekkür ederim piton tabi daha dikkatli olurum bunları yazarken.aslında demek istediğim şehirdeki aatif devre arası ayrılıyor haberlerinin bittiğini en azından sezon sonuna kadar kalacağını bildirmekti.keşke geri kalanını detaylandırmasaydım.aatif'a bazı takımlardan teklif olduğu doğru ama kalmaya karar verdi.asıl haber budur kimse kusura bakmasın detayları yazmasam da olurdu.
alboran isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı alboran'a Teşekkür Ediyor...
Alt 03.02.2014, 19:03   #526
MaNiAcSiVaSlI
Yeni Yiğido

MaNiAcSiVaSlI - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 535 MaNiAcSiVaSlI FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sawyer5892 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
aatif bugun idmanda da yoktu ilk 20 dakika goremedim ben sonra gitmek zorunda kaldim. Korktugumuz basimiza gelmesin de
Antremandaydı ama ilk 11 dekiler biraz koşu yaptıktan sonra gittiler
MaNiAcSiVaSlI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı MaNiAcSiVaSlI'a Teşekkür Ediyor...
Alt 03.02.2014, 19:44   #527
jamesbond58
Acemi Yiğido

jamesbond58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 537 jamesbond58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
halilxx58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
vay arkadas ne forvet var elazigda: Cangele, Onur Ayik, Serdar Gürler, Youssouf Hadji, Deniz Yilmaz ve Noyman Öz diye bir gurbetci

kardes takim bitane bize kiralasa keske

vay anasını yahu... dostum aynen katılıyorum sana adamlarda ne golcüler var. Birde düşmeye oynuyor bu takım düşünün.
jamesbond58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2014, 19:52   #528
Taner180112
Yeni Yiğido

4 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Taner180112 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bence yeni transfer olmayacak. Borjan gittiyse eger, yerinde mehdi oynar. Yabanci kontenjandan yer acildi. Adam hem ortasaha.
Taner180112 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2014, 19:57   #529
buraks58
Usta Yiğido

buraks58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

459 Mesajına 1.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 766 buraks58 FAZLA SÖZE GEREK YOKburaks58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

son günde yerli transfer olarak mahmut ve aykut katıldı. saat17:30 itibariyle yerli transfer süresi bitmiş. 01:00 itibariyle yabancı transferi son bulacakmış. bakalım kalan 5 saatte hepimizi mutlu edecek bir yabancı transferi duyacak mıyız....
Alt 03.02.2014, 20:10   #530
ihtiyar yiğido
Usta Yiğido

ihtiyar yiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.233 Mesajına 3.125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 822 ihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblick

Desene bugünde umutla transfer haberleri için bilgisayar başında 01 e kadar heyecanla bekliyeceğiz, İNŞALLAH sukutu hayale uğramayız
ihtiyar yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
edilirse, politikasi, transfer, transfer2014, tuncay, Şanlı