bir aksilik olmadıgı sürece sivasımı yanlız bırakmayız ailecek ordayız beş kardeş yani maskeli beşler olarak türübündeyiz şampiyon sivasspor varmı itirazı olan
bir aksilik olmadıgı sürece sivasımı yanlız bırakmayız ailecek ordayız beş kardeş yani maskeli beşler olarak türübündeyiz şampiyon sivasspor varmı itirazı olan
Sivasspor 'un imkansızlıklar çerçevesinde izlediği başarı' onca eksiklere rağmen haklı olarak elde ettiğiniz galibiyetlerde inanın biz Rize'lileride çok sevindirmiş bulunmaktadır..Ne para'ne hakem'ne medya'ne carlos'ne saha vb onlarcası olmadığı halde çok güzelliklere imza atmış bulunmaktasınız helal olsun haydi enişde haydi uygun haydi taraftar haydi Anadolu ...
arkadaşımıza en sonunda üyelik kazandırdığımız için mutluyuz.
ilk başta aktifleştirme linki gitmemişti kendisine.şimdi yeni nickiyle aramızda.hoş geldin diyorum.
arkadaşımıza en sonunda üyelik kazandırdığımız için mutluyuz.
ilk başta aktifleştirme linki gitmemişti kendisine.şimdi yeni nickiyle aramızda.hoş geldin diyorum.
Mermerbey saol bana zaman ayırıpda üye yapdığın için eyvallah...
2 sezon oncekı macı hatırlıyosun dımı 750 kısı rızeyı rehın aldık kımse sesını cıkartamadı fener formalarını bıze sallaldınız maç 6-1 oluncada statda bır rızelı bıle kalmadıgını da hatırlıosun dımı
Arkadaşım Helal olsun ii oynayan kazandı hatırlıyorum biraz abartılı anlatmışsın ama yaşandı kabul sonuçta Anti İst değil bir Anadolu takımı üzülsekte acımız büyük değil sonuçta 3 ezikler değildi karşımızdaki ANADOLU 'du...