Alıntı:
SivaslıEses2658 Nickli Üyeden Alıntı
Yener iki cümlen birbirine çok zıt abi. Çiçek getiren taraftar çirkef olmaz. Ve de Sivasspor taraftarı ES-ES den hiç bi kötülük görmemiştir. Hatta bizi sizin tribünler bile tanıyor. Bizi derken Cumhuriyet Üni.li ES-ES ler. Maçlara gittik Antepe. Sivasspor formaları geçirdik üstümüze. Yeniçeriler bizi ES-ES tayfa olarak tanıyor. Okullar açılsın maçlara da zaten geleceğiz.
|
hadi bir şeyler bilmesen neyse diyecemde bari bilmesende açıklayayım.kayseri spor geçen sene bizim sahada bize pankart açtı.şampiyon olmanızı istiyoruz diye.sizi destekliyoruz diye.Adana da maçta bize ettikleri küfürn de haddi hesabı yoktu.hani nerde destek nerde anadolu işte bu çirkeflk değildirde nedir.Bursada maça giden arkadaşlar olayları bana anlattılar.Onlara da kapınızı patlatmalarının hatalı olduğunu bunun iyi bir şey olmadığını söyledim.Aynı şey bu sene bjk maçında bizim başımıza geldi.bursalı arkadaşların bana anlattıkları her iki grubunda hatası var ama es es çok ileri gitti.tribünde ankaragücü atkısı yaktığınızı söylüyorlar.Arkadaşların geçen sene aramız iyi dedi bu forumda bizim sahadaki maçtan sonra edilmedik söylenilmedik söz kalmadı.Sende forumu takip ediyorsun ararsan bulursunda.Faruğun eline top çarpmış penaltı verilmemiş.Hakem hataları yüzünden her takım maç kaybeder maç kazanır.Bu sadece bize has değildir.Ama o maçtan sonra es es liler gerçek yüzlerini gösterdi.Forumlarınızı okuduğumda çok şaşırdım bize edilmedik küfür kalmadı.Ben artık eskişehir taraftarını sevmiyorum.
sivasspor taraftarı eseslilerden bir kötülük görmedi hatta destek gördü.Fırat üniverstesinden es es stand açtı kimse gitmezken ben arkadaşlarımı anadolu takımıdır dedim tuttum kollarından çekip götürdüm.Onlarda beni iyi bilirler
maçlara gelirsiniz ben sivasa geldiğimde maça beraberde gideriz.başımın üstünde yeriniz var.benim şehrimde isen benim misfirimsin demektir.ama eskişehirspor taraftarı tribünde çok antipati topladı.arkadaşın bile gelmiş burdan atar yapıyor yok ankaragücüne de yaparız olur bitermiş.bize ankaragücü dostluğunu her zaman belli etmiştir.yenildikleri maçta küme düşecekler neredeyse takımı yanlarına çağırıp bu sene şampiyon anadoludan dediler.bu maçta es es in yaptığı eğer size yakıştı ise ben daha bir şey söylemiyorum.