şimdiya kadar 2-3 sezondur transfer sezonlarında sivasspor transferi hep sonlara bırakır sebebi soruldugunda ise transfer henüz yeni başladı.biz nokta transferler yapacagız onun için çok araştırıyoruz dediler.ve bomba gibi adamlar aradılar .ancak sonradan anladıkki bunların aradıkları nokta falan degilmiş.aradıkları bonservisi elinde olan sıradan oyuncularmış bunları almak için aramaya ve beklemeyede gerek yoktu çünki sivasspordan başka talipleride yoktu aldıkları oyuncuların.ŞİMDİKİ DURUMDA BENİ ÜRKÜTMEYE BAŞLADI ZAMAN GEÇTİKÇE ALINAN OYUNCULARA BAKIYORUM VE KORKUYORUM.YİNE AYNI SÖYLEMLER BAŞLADI TRANSFER SEZONU YENİ BAŞLADI ARAŞTIRIYORUZ.RIZA HOCA DEMEDİMİ LİSTEMDE 50 OYUNCU VAR ALINACAKLAR BELLİ DİYE EE NEREDE O 50 OYUNCU .HERKES TAKIR TAKIR ADAM ALIRKEN BİZ YİNE HAYALKAFEDEN HABERLER BEKLİYORUZ .HERKESE DAHA TRANSFER SEZONU YENİ BAŞLAMAZKEN MİLLET ÇATIR ÇATIR İMZALAR ATTIRIRKEN BİZE YENİ BAŞLIYOR DENİLİYOR .BENİM BU İŞTEN ANLADIGIM BEKLEYELİM BAKALIM PİYASA UCUZLASIN KALANLAR ARASINDAN SEÇER ALIRIZ MANTIGI DEVAM EDİYOR .TRANSFER YAPACAK EN KISA SÜREDE YAPACAKSIN VERECEKSİN PARAYI OYUNCUNUN KRALINI ALIP GELECEKSİN.BU İŞ BEKLEMEKLE İŞİ SONLARA BIRAKMALA OLMAZ BEYLER DAHA AKLINIZ BAŞINIZA GELMEDİMİ 2 SEZONDUR ÖLÜP ÖLÜP DİRİLİYORUZ .YETER ARTIK RAHAT Bİ SEZON YAŞAYALIM BEE.BU ARADA BELAY ı orduspor almış diyorlar eger dogruysa bu bizim için bir utanç vesilesidir.bizim veremedigimiz parayı ordu verip adamı aldıysa bize yazıklar olsun ve biz bu işi biliyoruz diye ortalıkta dollaşmayın .bu utanç size yeterde artar bile
Yukarıdaki Mesaj için 8 Kullanıcı karşıyakalı'a Teşekkür Ediyor...
ben acikcasi gelecek sezon dusecez gibime geliyo cok korkuyorum
basta sivas istatisik olarak dusebilir
karabuk de bizim gibi can cekisecek
yonetim bir de diyoki fb macindan sonra ses getirecek transferler yapacaz yigidolara bu 2 sezonu daha yasatmicaz dersimizi aldik diyorlar hani?
artik catir catir transfer yapip para harcama vakti yoksa gidersin bank asyaya
şimdiya kadar 2-3 sezondur transfer sezonlarında sivasspor transferi hep sonlara bırakır sebebi soruldugunda ise transfer henüz yeni başladı.biz nokta transferler yapacagız onun için çok araştırıyoruz dediler.ve bomba gibi adamlar aradılar .ancak sonradan anladıkki bunların aradıkları nokta falan degilmiş.aradıkları bonservisi elinde olan sıradan oyuncularmış bunları almak için aramaya ve beklemeyede gerek yoktu çünki sivasspordan başka talipleride yoktu aldıkları oyuncuların.ŞİMDİKİ DURUMDA BENİ ÜRKÜTMEYE BAŞLADI ZAMAN GEÇTİKÇE ALINAN OYUNCULARA BAKIYORUM VE KORKUYORUM.YİNE AYNI SÖYLEMLER BAŞLADI TRANSFER SEZONU YENİ BAŞLADI ARAŞTIRIYORUZ.RIZA HOCA DEMEDİMİ LİSTEMDE 50 OYUNCU VAR ALINACAKLAR BELLİ DİYE EE NEREDE O 50 OYUNCU .HERKES TAKIR TAKIR ADAM ALIRKEN BİZ YİNE HAYALKAFEDEN HABERLER BEKLİYORUZ .HERKESE DAHA TRANSFER SEZONU YENİ BAŞLAMAZKEN MİLLET ÇATIR ÇATIR İMZALAR ATTIRIRKEN BİZE YENİ BAŞLIYOR DENİLİYOR .BENİM BU İŞTEN ANLADIGIM BEKLEYELİM BAKALIM PİYASA UCUZLASIN KALANLAR ARASINDAN SEÇER ALIRIZ MANTIGI DEVAM EDİYOR .TRANSFER YAPACAK EN KISA SÜREDE YAPACAKSIN VERECEKSİN PARAYI OYUNCUNUN KRALINI ALIP GELECEKSİN.BU İŞ BEKLEMEKLE İŞİ SONLARA BIRAKMALA OLMAZ BEYLER DAHA AKLINIZ BAŞINIZA GELMEDİMİ 2 SEZONDUR ÖLÜP ÖLÜP DİRİLİYORUZ .YETER ARTIK RAHAT Bİ SEZON YAŞAYALIM BEE.BU ARADA BELAY ı orduspor almış diyorlar eger dogruysa bu bizim için bir utanç vesilesidir.bizim veremedigimiz parayı ordu verip adamı aldıysa bize yazıklar olsun ve biz bu işi biliyoruz diye ortalıkta dollaşmayın .bu utanç size yeterde artar bile
bilmem sinirdenmibilmeden konuştun yoksa düşündündemi yazdın ama SÜPER YAZDIN böle transfer politikası olmaz sen bonservissiz arıyosan geleceği olacak tutacak boş çıkmayacak veya bonservisi verecen oynayacak arkadaş bide sanki fiyat fırlayacak açıklasana bunla görüşüyoruz inş anlaşırız de sen adam maaşmı zamlandıracak yhaf
lutfen yonetim cik da bir aciklama yap herkezin baskani horoz gibi otuyo taraftarlarini bilgisiz birakma baskan butun gun site site dolasip transfer haberlerini takip etmek icin isten kaytariyorum
karabuk de bizim gibi can cekisecek
yonetim bir de diyoki fb macindan sonra ses getirecek transferler yapacaz yigidolara bu 2 sezonu daha yasatmicaz dersimizi aldik diyorlar hani?
artik catir catir transfer yapip para harcama vakti yoksa gidersin bank asyaya
böle diyerek bazılarının canını sıkma yavff
rızaçalımbayın kadroyu boşalttığını unutmayın eğer iki gün sonra transferler patlarsa yönetime sonsuz teşkür demeyin ben fenerbahçenin transfer politikasını incelediğim için onlar bile boşlukları yedeklerini doldurdu bizde şuanda böle yaptık 5 transfer yaptıkunutmayın ermanımız var-grosickimiz var-kadirimiz var-ziyamız var kısaca iskeletimiz var bundan sonraki politika yıldızolacak artık çokta transfer beklemeyelim ama 2 tane süper isim bekliyorum...
Bu Konuda midnight58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
nicolas maurice belay gibi bir adami orduspor gibi isimsiz bir takima yakistiramiyom acikcasi bizi bari avrupa kupalarinda ve sampiyonluga oynadik yaziklar olsun
Bence Kaizer Chiefsde oynayan Knowledge Musona alinabilir ama daha 2013 kadar sözlesmesi var . bonservisi nekadar olur bilemem .Daha 20 yasinda bu sezon 15 golu var .
......................KNOWLEDGE MUSONA ALSINLAR...................... .....
Forvete hattina 2 futbolcu almamiz lazim kamaman ve mehmet yildizi gitti 2 tane iyi forvet alinmasi lazim.
Bence Kaizer Chiefsde oynayan Knowledge Musona alinabilir ama daha 2013 kadar sözlesmesi var . bonservisi nekadar olur bilemem .Daha 20 yasinda bu sezon 15 golu var .
bosver yonetim beceremez bizde ancak hayal kurariz