AYRANIMIZ YOK ICMEYE
Degerli hemserilerim, gonul verdigim SIVAS in buyuk taraftari,canim yigidolar, sizinle birseyi paylasmak istedim ne kadar dogru bilemiyorum ama, biraz once haberlerde okudum "trabzon-SiVAS macinda karanfil dagitilacakmis" rakibimizin trabzon olmasi konumuzla alakali degil benim anlamadigim yazili basinda ve gorsel medyada 'zugurt sivas','dilenci sivas' basliklariyla cok karsilastim ve beni acaip rahatsiz etti zoruma gitti biz bu damgalari yedik ,bazilari guldu bize bazilari acidi bazilarida sevindi biz bunlara ragmen yardim kampanyasi yaptik, para topladik herkesi bu kampanyaya davet ettik ve gelen geldi gelmeyen vurdu yola.Simdi arkadaslar ben kendi kendime soruyorum biz bu damgalari yani ''dilenci sivas '' damgasini TRABZON MACINDA MILLETE KARANFIL DAGITMAK ICINMI yedik,ha belki buyuk bir mebla olmayabilir yada bir sirket tarafindan dagitiliyor olabilir veya birisi sponsorluk icin yapmis olabilir ama bence bunun mantigi yok, yahu millete forma dagitin bayrak dagitin ne bilim sapka falan filan taraftari motive edecek ,taraftari sekillendirecek birseyler yapin ,diyeceksinizki o karafillerle bir yerlere mesaj veriliyor bizim birilerine mesaj atmak gibi bir luksumuz yok millete karanfil dagitacak kadarda zengin degiliz, bence artik sivasspor yonetimininde biraz taraftarini dusunmesi lazim lider takimin taraftari biraz sekillenmeli ve lider takima yakisir bir sekilde stadtaki yerini almali formalariyla bayraklariyla kaskolleriyle falan taraftarin elinde kalici bisiy olmali bence .....
|