Ben acikcasi inanmiyom nicolas maurice belayin orduspora gidecigini daha yeni 2 ligden gelmisler adam fransada birakip orduspora mi gelcek en azdindan sivasspora gelir orduspordan önce hem takim arkadasi faty var .Eger gittiyse bile para yüzünden gitmistir . Eger giderse yine bizimkilerin yavas davrandiklari icin olur hem böyle kaciriyoruz zaten
__________________ 58_Mustafa_58
Bu Konuda mustafa_kavak58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Ben acikcasi inanmiyom nicolas maurice belayin orduspora gidecigini daha yeni 2 ligden gelmisler adam fransada birakip orduspora mi gelcek en azdindan sivasspora gelir orduspordan önce hem takim arkadasi faty var .Eger gittiyse bile para yüzünden gitmistir . Eger giderse yine bizimkilerin yavas davrandiklari icin olur hem böyle kaciriyoruz zaten
gidipte demiyolarki 2-3 million bonservis verip oyuncu alalim antep gidip ivedin popov aldi 3 million gecen sene bizde versek ne olur sanki anca sözlesmesi bitmis oyunculari aliyoruz böyle oyuncularla anca bukadar oluyor iste lige kalma mücadelesi verirler anca
__________________ 58_Mustafa_58
Bu Konuda mustafa_kavak58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
çekirge misali iki sezon sıçradık ama bu sene artık düşmeye en yakın takımlardan biriyiz..gelenler şehir takımları..işimiz çok zor..takım olamıyoruz bir türlü..toplama takımdan öteye gidemedik..orta sahada beyin dikine oynayacak oyuncu hala alınmadı ben paraya kıyılıp alınacağını da sanmıyorum..
sivasspor transfer politikasiyla atesle oynuyor cumle alem farkinda kendileride farkindami acaba
seneye bu kadroyla cikarsak cumburlop valla ayrica yapilan transferleri gizli tutuyormus kimle anlsatiki gizli tutsun sene boyunca elli kisiyi mercek altina alirlar ordu alir mersin alir alirda alir bizimkiler alamaz
ayrica riza hoca senenin basini diyordu senenin basi oldu tik yok vala bu gidisle halimiz harap (belay harbiden ordudaysa cok zoruma gider aga )
__________________ "SENI SEVIYORUM DEMENE GEREK YOK KIRMIZI DEDIGIMDE BEYAZ DE YETER !!"
Bu Konuda mucahitbaba58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
gaziantep bsb de 5 oyuncu ile yolllarini ayirmis biz onlari da kapariz bence
bu arada flas gelisme ceyhun gulselamda cinconda
trabzon iyice kan kaybetti egemen,selcuk inan ve simdide cehyun gulsela onda bonservissiz gittiler parada kazanamadi hamsilere iyi oldu
sercanda cincon yolcusu gs yeni baskaniyla harikalar yaratiyo eskiden hep febese kaptiriyolardi bizim gibi bizde mi onlar gibi yapsak ama mecnun baskani cok severim
eger olursem bu genc yasimda, 4 eylul mezarim olsun ,cubuklu formami sakin cikarma,olunce o forma kefenim olsun,yasiyorsam sebebi 9 harf sadece SIVASSPOR