Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: 2008-2009 sezonu Basketbol haberleri
Alt 10.12.2008, 00:33   #561
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

649 Mesajına 918 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1545 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: 2008-2009 sezonu Basketbol haberleri

Ne yaptın Kanarya: 72-63
Basketbolda ULEB Avrupa Ligi'nde (C) Grubu'nda mücadele eden Fenerbahçe Ülker, grubundaki 7. maçında Almanya'nın Alba Berlin takımıyla deplasmanda karşı karşıya geldi ve maçtan 72-63 mağlup ayrıldı.

Grubundaki son maçında İspanya'nın TAU Ceramica takımına 81-69 mağlup olan ve 6 maçta 3 galibiyet, 3 yenilgiyle 4. sırada yer alan sarı-lacivertli takım, bu maçın ardından 4. yenilgisini aldı. Sarı-lacivertli takımın rakibi Alba Berlin ise şu ana dek yaptığı 7. maçında 3. galibiyetine ulaştı.

Mücadelede ilk çeyrek Fenerbahçe Ülker'in 19-10'luk üstünlüğü ile sona erdi. Sarı lacivertli ekip, maçın ilk yarısını da 30-27 önde kapattı. Üçüncü periyotta üstünlüğü alan Alba Berlin, son çeyreğe 51-48 önde girdi. Son çeyrekte üstünlüğünü sürdüren Alman ekibi, maçı 72-63 galip tamamladı.

Alba Berlin'de Ansu Sesay, 17 sayıyla takımını sırtlarken, 16 sayıyla oynayan McElroy galibiyetin bir başka mimarı oldu. Fenerbahçe Ülker'de ise Mirsad Türkcan'ın 13 sayısı takımını kurtarmaya yetmedi.

Öte yandan, karşılaşmayı çok sayıda Türk de izlerken, salon tam olarak dolu değildi.

ALBA BERLİN: 72 - FENERBAHÇE ÜLKER 63

Salon: 02 World Arena
Hakemler: Juan Carlos Artega (İspanya), Milijove Jovcic (Sirbistan), Milija Vojinovic (Sirbistan)
Alba Berlin: Jacobsen 11, Herber, Hamann 2, Zwiener, Dojcin, Sesay 17, Wright 7, Femerling 3, Chubb 8, Drobnjak, McElroy 16, Nadjfeli 8
Fenerbahçe Ülker: Green 8, Mirsad 13, Ömer Onan 7, Rasim, Semih 7, Mrsiç, Vidmar 6, Hakan, Mutaf, Oğuz 8, Smith 6, Preldzic 8
1. Periyot: 10-19
Devre: 27-30 (Fenerbahçe Ülker lehine)
3. Periyot: 51-48
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 10.12.2008, 11:19   #562
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1346 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok

Hido'dan maç kazandıran üçlük

Orlando Magic, milli oyuncumuz Hidayet Türkoğlu'nun son saniye üçlüğüyle Portland'ı deplasmanda mağlup etti.
Portland: 108-109 :Orlando Magic
Orlando Magic, milli oyuncumuz Hidayet Türkoğlu'nun son saniye üçlüğüyle Portland'ı deplasmanda 109-108 mağlup etti.

Hidayet Türkoğlu bir kez daha son saniyede Orlando'ya galibiyeti getirdi. Magic geceyi Portland deplasmanında geçirirken, bitime 0.3 saniye kala sahneye çıkan Hido, uzak mesafeden kaydettiği üç sayılık basketle takımını 109-108'lik galibiyete taşıdı. Hidayet karşılaşmada 24 sayı - 5 asistle oynadı.
Maçı 24'te 17 üç sayı isabetiyle tamamlayan Orlando'da, Rashard Lewis 27 sayı - 9 ribaunt, Jameer Nelson da 21 sayı - 6 asistle oynadılar.

Son 2 dakika 21 saniyeye 8 sayı önde girmesine karşın sahadan yenilgiyle ayrılan Portland'da ise Lamarcus Alridge 25 sayı - 13 ribaunt üretirken, Brandon Roy da 30 sayı attı.

Bir başka milli oyuncumuz Mehmet Okur'un takımı Utah Jazz da geceyi galibiyetle kapadı. Kevin Mchale'ın antrenör koltuğundaki ilk maçında Minnesota'ya konuk olan Utah, rakibinin kaçırdığı 16 serbest atışı iyi değerlendirdi ve maçtan 99 - 96 galip ayrıldı.

Utah'ta Mehmet Okur 21 sayı - 13 ribaunt ve 4 asistlik başarılı bir performans sergiledi. Ronnie Brewer 25 sayı, Deron Williams da 12 sayı - 11 asistle mücadele etti.

Gecenin süprizini ise Sacramento Kings yaptı. 8 maçtır galibiyet yüzü göremeyen Kings, en önemli skor silahı Kevin Martin'den yoksun çıktığı maçta, Los Angeles Lakers'a bu sezonki üçüncü yenilgisini yaşattı.

Sacramento'nun 113-101 kazandığı maçta skor yükünü Francisco Garcia ve John Salmons çekti. Her iki oyuncu da Lakers potalarına 21'er sayı bıraktı.

Lakers'da ise Kobe Bryant'ın 28 sayı, Pau Gasol'ün de 25 sayı - 12 ribauntu yenilgiyi önlemeye yetmedi.

GÜNÜN SONUÇLARI
Toronto 94 - 114 Cleveland
Detroit 94 - 107 Washington
Utah 99 - 96 Minnesota
New York 100 - 105 Chicago
San Antonio133 - 126 Dallas
Atlanta 84 - 92 Houston
Milwaukee 110 - 125 Phoenix
Orlando 109 - 108 Portland
Lakers 101 - 113 Sacramento
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 10.12.2008, 11:31   #563
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1545 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick

Arco’da Lakers'a soğuk duş
Sacramento Kings’le Los Angeles Lakers Sacramento’nun Arco Arena salonunda karşı karşıya geldi. Karşılaşma boyunca bir türlü ritmini oturtamayan rakibinin etkili hücumuna cevap veremeyen Los Angeles Lakers, evindeki son 8 maçını kaybetmiş Sacramento Kings’e 113-101 yenilerek sezon başından beri 3. mağlubiyetini almış oldu.

Kings maça çok etkili başladı ve ilk 3 dakikayı 11-2, Garcia’nın arka arkaya pota altından bulduğu sayılarla 6 dakikayı 19-9 önde geçti. Lakers hücumda gayet tutuk başladığı çeyreğin son dakikasında üstüste sayılar bularak çeyreği Kings’in 5 sayı gerisinde 27-22 kapatmayı başardı.

Lakers 2. çeyreğe Farmar’in üçlükleriyle başladı ve Lamar’in da katkılarıyla 34-29 öne geçti. Günün başarılı ismi Garcia nin katkılarıyla maç dengelendikten sonra çeyreğin sonlarına kadar karşılıklı basketler atıldı. Çeyreğin son 2 dakikasında hücumda vites artıran Kings pota altından bulduğu basketlerle çeyreği 56-51 önde kapattı. Lakers ilk yarı boyunca savunmasında kısa adamları durdurmakta güçlük çekerken hücumda da bilinen etkliğılını gösteremedi.

Maçın 2. yarısında oyuna ağırlığını koyması beklenen Lakers farkı en fazla 2 sayıya kadar indirdiyse de Kings farkı genelde 3-7 aralığında tutmayı başardı. King bu çeyrekte daha çok Salmons’un yine pota altını zorlayarak bulduğu sayılarla etkili oldu ve çeyreği 87-80 önde geçti. Salmons bu çeyrekte 12 sayı kaydetti.

Son çeyrekte Kings Salmons ve tecrübeli oyuncu Bobby Jackson’la farkı azar azar açmaya başladı ve fark bir aralar 18’İ buldu. Kadrosunda Gasol’den başka uzun oyuncusu yokmuş gibi oynayan Lakers, Phil Jackson’in mola almama alışkanlığı devam edince bir 4. çeyrekte daha rakibinden daha etkisiz oynamış oldu. Kobe’nin çabaları farkın bir aralar 18’den 11’e düşmesini sağladıysa da Sacramento Kings maçı 113-101 kazanmış oldu.

Sacramento bu sezon boyunca evinde oynadığı 12 maçı 11’ini kaybetmişti. Aynı şekilde Lakers da deplasmanda oynadığı 8 maçın 7’sını kazanmıştı. Kings adına en etkili isimler 21’er sayı atan Garcia ve Salmons olurken Bobby Jackson da 2 yarıda kaydettiği 15 sayıyla tecrübesini konuşturdu.

Lakers’sa sezon başından beri en kötü oyununa imza attı. 2. yarıda takım olarak atışlarında %32’lik atış yüzdesiyle oynayan Lakers, maçı da %40.2’yle tamamlayarak sezonun en düşük atış yüzdesiyle oynaşmış oldu. Sezon başından beri 2 mağlubiyetinde 9 ve 1 sayı fark yiyen Lakers, maç boyunca hiçbir varlık gösteremedi. Maç boyunca kazandıkları 4 top çalma da sezon başından beri en düşük top çalma rakamı. Lakers’da Kobe 28 sayı kaydetmesine rağmen 9/25’lik yüzdeyle oynadı. Kobe’ye, maç boyunca 25 sayı atan Gasol’den başka skorda ortak çıkan olmadı.

Lakers yarın akşam Phoenix Suns’i Staples Center’da ağırlayacak. Kings’in bir sonraki maçı Cuma akşamı yine Lakers’la, bu sefer Staples Center’da.
Alt 10.12.2008, 11:31   #564
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

Memo'dan da son saniye basketi
Milli basketbolcu Mehmet Okur'un formasını giydiği Utah Jazz, Minneapolis'deki Target Center'da konuk olduğu Minnesota Timberwolves'ı 99-96 yenerken takımını galibiyete taşıyan isim maçın bitimine 1.7 saniye kala attığı basketle Memo lakaplı milli yıldız oldu.
Mehmet Okur'un bu basketi ve takımın galibiyeti, koç olarak 20. yılını kutlayan antrenör Jerry Sloan içinde anlamlı bir hediye oldu. Memo, 40 dakika süre aldığı maçı 21 sayı, 13 ribaunt, 4 asist, 2 blok ve 2 top kaybıyla tamamlarken, bu sezonki altıncı double-double'ını yaptı. Jazz, son saniyelerde geride olmasına karşın Memo'nun gayretiyle toparlanırken aldığı bu galibiyetle bu sezon 11. deplasman maçında 5. zaferine uzandı.

Jazz de Memo gibi double-double yapan isimler arasında ayak bileğinin tam düzelmiş olmamasına rağmen takımını yalnız bırakmayan ve maçı 12 sayı, 1 ribaunt, 11 asist, 5 top kaybıyla tamamlayan Deron Williams ile sakat olan Carlos Boozer'ın yokluğunda ilk beş başladığı her maçta double-double yapmayı başaran Paul Millsap (15 sayı, 10 ribaunt, 3 asist, 1 blok, 4 top kaybı) vardı. Ronnie Brewer ise 25 sayı, 5 ribaunt, 2 asist, 5 top çalma, 2 top kaybıyla konuk takımın en skorer ismi oldu. Brewer serbest atış çizgisinden 9/11 ile oynadı.

Sadece son çeyrekte 21 kez serbest atış çizgisine giden Minnesota'da, Al Jefferson 21 sayı, 7 ribaunt, 1 asist, 1 top çalma ve 4 top kaybıyla en skorer isim oldu. Oyun kurucu Randy Foye 17 sayı, 3 ribaunt, 4 asist, 2 top çalma ve 2 top kaybıyla ikinci en skorer isim olurken, Ryan Gomes (14 sayı, 4 ribaunt, 4 asist, 2 top çalma, 4 top kaybı) ve Craig Smith (15 sayı, 5 ribaunt, 2 asist, 2 top çalma, 1 top kaybı) çift hanelere ulaşan diğer Minnesota'lı oyunculardı. Minnesota, konuk takımın yaptığı 21 top kaybından 20 sayı üretirken, 20. maçta 16. yenilgisini aldı.
Alt 10.12.2008, 11:31   #565
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

Hadzic’in sözleşmesi fesh edildi
Beko Basketbol Ligi’nde mücadele eden Kepez Belediyespor’da, ligde alınan kötü sonuçların ardından Antrenör Sabit Hadzic’in sözleşmesi karşılıklı anlaşma sonucu feshedildi.

Beko Basketbol Ligi’nde oynadığı 9 maçı da kaybeden Kepez Belediyespor, Coach Sabit Hadzic’le yollarını ayırdı. Kepez Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Alkış, ligde alınan kötü sonuçların ardından geçtiğimiz sezondan beri takımın başında bulunan Antrenör Sabit Hadzic’in sözleşmesini karşılıklı anlaşma sonucu fesh ettiklerini açıkladı. Alkış, “Alınan sonuçlar, oynanan basketbol, önümüzdeki haftalar için bizi umutsuzlandırdı. Kötü gidiş üzerine yönetim kurulu olarak Coach Sabit Hadzic’le ile bir araya gelerek durumu değerlendirdik ve karşılıklı olarak sözleşmeyi feshetme kararı aldık. Görev yaptığı dönemde Kepez Belediyespor’a verdiği hizmetlerden dolayı Sabit Hadzic’e teşekkür ediyor ve bundan sonraki yaşamında kendisine başarılar diliyoruz" dedi.

Şu an için yeni bir teknik direktör ismi belirlemediklerini kaydeden Alkış, "Bugünden itibaren takımın başına gelecek çalıştırıcıyı belirlemek için çalışmalara başladık. Takımın başına şu an için Yardımcı Antrenör Atalay Germen getirilmiştir. Sayın Germen, yeni antrenörle anlaşılıncaya kadar bu görevini sürdürecektir" şeklinde konuştu.
Alt 10.12.2008, 11:32   #566
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

"Fenerbahçe'ye Alba tokadı''
Basketbolda, ULEB Avrupa Ligi (C) Grubu'nda Fenerbahçe Ülker'in dün akşam Alba Berlin'e karşı oynadığı karşılaşmayı 72-63 kaybetmesi, Alman gazetelerinde Alba Berlin'in Fenerbahçe'ye attığı bir tokat olarak nitelendirildi.
Berlin'de yayınlanan ''B.Z'' gazetesi, ''72-63 - Fenerbahçe'ye Alba tokadı'' başlığıyla verdiği haberde, Alba Berlin'in 13 bin 189 seyirci karşısında Fenerbahçe'yi yenmeyi başardığını, ancak karşılaşmanın son 3 saniyesinde yaptığı ''aptalca'' bir faul nedeniyle Fenerbahçe karşısındaki averajını kaybettiğini, bunun da sonuçta grubundan çıkmasını engelleyebileceğini belirtti.

Alba Berlin başantrenörü Luka Pavicevic'in karşılaşmadan sonra, ''Fenerbahçe Ülker, her salonda 20 sayı farkla kazanabilecek çok iyi bir takım. Ben sadece tek bir sayıyla bile önde bulunsak razıydım'' şeklinde konuştuğu kaydedildi.

''Fenerbahçe'ye tokat'' başlığıyla karşılaşmanın haberini veren ''Berliner Kurier'' gazetesi de, Alba Berlin'in görevini yerine getirdiğini ve Alba Berlinli oyuncu Ansu Sesay'ın 17 sayı yaptığını ifade etti.

''Berliner Morgenpost'' gazetesi, maçın haberini birinci sayfadan ''72-63 - Alba İstanbul'u yendi'' başlığıyla verirken, Bild gazetesi de ''Alba Fenerbahçe'yi parçalara ayırdı'' şeklinde başlık kullandı, ancak puan eşitliği durumunda Fenerbahçe'nin averajla gruptan çıkabileceğine işaret etti.
Alt 10.12.2008, 12:31   #567
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

Hidayet'in son saniye üclügü isabeti buluyor
Alt 10.12.2008, 12:42   #568
EyüphanAydın
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1346 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok

Çıldırdım !

Sample ImageSen benim idolümdün. Sen benim basketbol devrimimdin. Türkiye seninle çağ atlayacaktı. Senin yüzünden Türk Coach'ları karşıma aldım. Seni korumak, uğrana neler yapmadım! Senin en ufak bir galibiyetinde başarı öyküleri yazdım. Yenildiğin zaman kocaman kılıflarları yanlışlarına giydirmekten yoruldum.

Baskethaneye Gider

İçimden yapma etme Bogdan desem de, hep seni kollamak uğruna bir çok dostumu kaybettim. Türk genç oyuncuları, yıllardır itildi kakıldı, nihayet Tanjevic sayesinde kendilerini bulacak diye! Solomon tu kaka! Tamam dedim! Koca usta dedim, yapma etme, bu kısa adam Green ile olmaz dedim, yıllardır karizmamın temsilcisi olan sakallarım beyazladı ama beni dinlemedin! Oysa basketbolun kitabını yazmış senin gibi biri “Basketbol takımı oyun kurucusu kadar konuşur” diye! Ama Green'in her yanı basketbol olsa ne yazar! “Tribünlerden seyirci neden çekildi” diye sorguluyorsunuz! Neden mi? Green gibi oyun kurucun olur ve ROTASYON denen canavar yüzünden, sıradan bir takıma bile yenilirsin. 27.49 dakikada 8 sayı 5 asist ne işe yarar! Bu benim değil tüm basketbol severlerin düşüncesi. Allah Aşkına bu Alba Berlin takımından hangi oyuncu Fener forması giyer?

Eğer benim “Bir milyon dolarım” olsa ve bu maçın galibiyeti için yatırmam gerekse, paramın tamamını gözümü kırpmadan Fener adına yatırırdım. Ve benim iflasıma neden olurdun. Ne yaptın Tanjevic, bu kadar iyi niyetle ve iyi oyunculardan kurulu bir takım bu hale nasıl getirilir ve çok sıradan bir takıma nasıl teslim olunur. Rasim, Semih, Vidmar aynı anda oynar mı? Smith bu takımın jokeri olacakken, acemi çırağından beter oldu! Dakika ile oyuncu olur mu? Kim iyi oynarsa o oyunu bitirir! Rokacevic, Spliter gibi oyuncular ve niceleri rotasyona tabi mi? Sesay 17 sayı, Mc Elroy 16 sayı, Jakobsen 11 sayı... Kısaca üç oyuncu rotasyon motasyon yok! Ama üç adam bizi ezdi geçti! Ah! Koca Usta güzelim takımı ne hale koydun! Eğer futbolda bu hatalar olsa adamın arkasından davul çalarlar! Eleştirilerden yerle bir olur! En büyük üzüntüm içimdeki Bogdan sevgisinin hala var olduğu, ancak sana olan inancımın meşhur “Ekonomi domino taşları gibi yerle yeksan olması” beni kahrediyor. Eğer ben bu oynayan takımdan ve oyundan bir kelime iyi şeyler yazarsam adımı inkar etmiş olurum! Ah bir sayıyla da olsa bir yenseydik iki galibiyet artı averajla işi bitirmiştik. Çıldır! Çıldır! Çıldırdım!

YENİ ŞAFAK /İSMET BADEM
Ümitlerin bittiği yerde
Alt 10.12.2008, 12:47   #569
EyüphanAydın
Usta Yiğido

Yazık... Çok Yazık Oldu...

Sample ImageFenerbahçe Ülker altın gibi bir fırsatı değerlendiremedi. İlk maçta 26 sayı atan ve ekibimize kan kusturan Julius Jenkins’siz Alba Berlin’in bu kadar problem yaratacağını pek düşünmüyorduk.

Baskethaneye Gider

Kazanacağını ise hiç ama hiç düşünmemiştik. Ancak bir kez daha yüzü potaya dönük oynayabilen uzunları savunmakta ekibimiz zorlanınca, Ansu Sesay üç çeyrek boyunca büyük sıkıntı yarattı.

Üçüncü çeyrekte yumuşak savunma yapınca oyunun kontrolünü de kaybettik. Kontrolü ele geçiren Alba nasıl oynaması gerektiğini ise çok iyi biliyordu.

Son çeyrekte Semih’in devreye girmesiyle biraz kıpırdandık ama ev sahibi çoktan kan kokusunu almıştı. Tempoyu düşürerek, bizi de uyuttu ekibimizi de...

Green’in atı alan Üsküdar’ı geçtikten sonra attığı iki üçlüğü de sayarsak, 6/24 üçlük attık.

Ne demişler? Kılıçla yaşayan kılıçla ölür. İkilik ve üçlük oranlarımız belki geçmiş maçlara göre daha iyiydi, ama pota altını, üç saniye koridorunu kullanamıyoruz. Kritik dakikaları iyi oynayamıyoruz.

Damir maçı sıfır sayı ile tamamladı. Alba ona çok iyi önlem almıştı. Green ise az önceki iki üçlüğe kadar sadece 2 sayı üretmişti. Bu kadar dış atış karakterine sahip bir takım, en çok topa sahip iki oyuncudan bu kadar üretim alırsa deplasmanda maç kazanması zor olur.

Fenerbahçe iyi durumda değil. Bu maçı kazanabilseydik, ilk dördü garanti ederdik. Bu da bize süre kazandırırdı. Ama şimdi artık öyle bir lüksümüz kalmadı. Ne yapıp, ne sahamızda kazanmamız gereken maçları kazanacağız. Maçlar kolay değil, ama önce bizim kendimizi düzeltmemiz gerekiyor.

STAR / MURAT MURATHANOĞLU
Ümitlerin bittiği yerde
Alt 10.12.2008, 13:01   #570
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

OYAK Renault galibiyete kilitlendi
Beko Basketbol Ligi takımlarından OYAK Renault'nun takım menajeri Sabri Can, Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi ile 13 Aralık Cumartesi günü yapacakları maçı mutlaka kazanmaları gerektiğini söyledi.

Can, AA muhabirine yaptığı açıklamada, devre sonuna kadar sahalarında 3 kritik maç oynayacaklarını, bunlardan birinin de Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi karşılaşması olduğunu belirterek, özellikle iç sahada yenilgiye tahammüllerinin olmadığını bildirdi.

Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi'nin iyi basketbol oynayan bir takım olduğunu belirten Can, ''İşimiz kolay olmayacak. Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi maçını mutlaka kazanmamız gerekiyor'' dedi.

Can, 94-80 yenildikleri Bandırma Banvitspor maçıyla ilgili olarak, ''Öncelikle bu karşılaşmada çok iyi oynayan Bandırma Banvitspor'u tebrik ediyorum. Ama Bandırma Banvitspor kötü oynasaydı da bu maçı kazanmamız mümkün değildi. Hakemlerin yönetimi çok kötüydü'' diye konuştu.
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
basketbol, haberleri, sezonu