Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Çok gerideyiz çoook!..
Alt 26.04.2012, 13:47   #51
eyupk
Usta Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

809 Mesajına 1.915 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 886 eyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannt
Standart Cevap: Çok gerideyiz çoook!..

Arkadaşlar TOKİ sitesinde bir haber yayınlamış, şöyle yazıyor sitede; "TOKİ, Samsun’a 33 bin seyirci kapasiteli stadın da yer aldığı modern bir spor komplesi inşa edecek. Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden Diyarbakırspor'un maçlarını oynadığı 14 bin seyirci kapasiteli Atatürk Stadı’nın yerine, Diyarbakır’a 33 bin seyirci kapasiteli stadyum inşa edilecek.TOKİ, Adana’ya da 33 bin seyirci kapasiteli modern stadyum inşa edecek. TOKİ Kocaelispor’un maçlarını oynadığı İsmetpaşa Stadı’nın yerine 33 bin seyirci kapasiteli stadyumu da bünyesinde barındıran bir spor kompleksi inşa edecek." Başbakan'a sormak istiyorum madem Sivasa eğer 33 bin kişilik stat yapılırsa bunu diğer illere anlatamazsınız, o zaman niye samsuna, diyarbakıra, kocaeliye 33 bin kişilik stat yapıyorsunuz diye sorulması gerek.
Alt 26.04.2012, 14:01   #52
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

aynı şehirde başka takımı tuttgu takımın formasını giyen insana kaba kuvvet uygulamak sen hangi çagda yaşıyorsun
Alt 26.04.2012, 17:37   #53
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 775 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
favori58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
" Abdullah Bey iki günde bir taraftara laf çakıyor" görüşüne katılmıyorum,çünkü o taraftara hiç bir zaman bir şey yazmadı,aksine tebrik etti,onun çattığı seyirci.
Lütfen taraftarla seyirciyi ayırt edelim.

Karşıyaka,Ankgürücü,Bursa vs. gibi takımların taraftarı basının yönlendirmesiylemi iyi taraftar oldular.
Tuttukları takımı gerçekten sevecek o zaman her şey hallolur. Biz lafta seviyoruz,onlar gerçekten seviyor,bunu tribünler açıkca gösteriyor
Laf ebeliğine lüzum yok..Mesele sürekli şikayette bulunması..
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.04.2012, 17:42   #54
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 870 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
eyupk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar TOKİ sitesinde bir haber yayınlamış, şöyle yazıyor sitede; "TOKİ, Samsun’a 33 bin seyirci kapasiteli stadın da yer aldığı modern bir spor komplesi inşa edecek. Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden Diyarbakırspor'un maçlarını oynadığı 14 bin seyirci kapasiteli Atatürk Stadı’nın yerine, Diyarbakır’a 33 bin seyirci kapasiteli stadyum inşa edilecek.TOKİ, Adana’ya da 33 bin seyirci kapasiteli modern stadyum inşa edecek. TOKİ Kocaelispor’un maçlarını oynadığı İsmetpaşa Stadı’nın yerine 33 bin seyirci kapasiteli stadyumu da bünyesinde barındıran bir spor kompleksi inşa edecek." Başbakan'a sormak istiyorum madem Sivasa eğer 33 bin kişilik stat yapılırsa bunu diğer illere anlatamazsınız, o zaman niye samsuna, diyarbakıra, kocaeliye 33 bin kişilik stat yapıyorsunuz diye sorulması gerek.
abdullah yiğit bi zahmet şu konuya da eğilebilir mi? sivas'ın hakkını savunacak bir kişi kendisi, o taraftara laf sokmakla meşgul olmak yerine, gazetesinin manşetinde sivas'ın hakkını arıyor olmalı!
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.04.2012, 17:55   #55
58hayati
Tecrübeli Yiğido

58hayati - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58hayati isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

benim izlenimlerim .gurbetteki sivaslılar gercek sivassporlu.tek takımı var oda sivassspor .... sivasta yaşayan svaslıların ikinci bir takımı daha var maleseff çoooookkk üzülüyorum sorun buuuuuuuuuuuuu.stat 33 yok 25 filan bunlar hikaye...bizim sorunumuz taraftarrrrrr. ABDULLAH BEY........sizin buyurdyğunuz gibi..
58hayati isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.04.2012, 18:16   #56
Champion_58
Yiğido

Champion_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 60 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Champion_58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

tezahürat bilmez , nerde sahaya tepki vereceğini, nerde takımı hareketlendireceğini bilmez , futbolcuların tezhürat isyanına el sallayan akabinde sesi bile çıkmayan, üstünede sinema filmi izliyormuşcasına koltuğuna yapışan sessiz garip bi izleyici kitlesiyiz...
adamlar kasetten çalınan şarkıya bizim yerimize bağırıyor gözüyle bakıyor maç öncesi,yazık..tepki verip susturacağına zil takıp oynamadıkları kalıyor piknikte gibi..
misafir tribününde yapılan şovu nerdeyse alkışlayacaklar pes...yahu yokmu tribünü hareketlendirecek bir amigo ihsan torunu!
Alt 26.04.2012, 21:07   #57
favori58
Usta Yiğido

586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 639 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Metal Gear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Laf ebeliğine lüzum yok..Mesele sürekli şikayette bulunması..
Yahu ne biçim hitap! lütfen terbiyeli ol.sağa sola saldırmanın lüzumu yok
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.04.2012, 22:43   #58
58svs58
Usta Yiğido

58svs58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

381 Mesajına 711 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58svs58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

SANKİ SİVASA 25 BİNLİK STAD YAPAN VARDA ONU BEĞENMİYORSUNUZ
58svs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.04.2012, 23:14   #59
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 742 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok

Alıntı:
EneS ElmaS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bana göstermis oldugun tavirdan dolayi zaten senin baskalariyla tartismana hic sasirmadim. Bende 2 sene önce Kayseri'de yurtta kaldim 10 gün boyunca ve nedense tüm Kayserilerle cok iyi anlastim. Senin tartismalarin tavrindan ötürü olusmus olmasin?

Zaten sen benim söylemek istedigim noktayi anla(ya)mamissin, benim yazdigim yorumu saldiri olarak yorumladin anlasilan.. Benim vermis oldugum sadece bir örnekti!

Biz Sivas'ta tüm takimlara karsi esit davranmaliyiz. Tabiki Sivasspor'u tutsunlar ama bu tutmayani siddetle Sivasspor'lu yapacagiz anlamina gelmez. Siddet'le su ana kadar ne cözülmüs?

Bana nasil Antep, Kayseri ve hatta Trabzonda saygi gösterildiyse bizde saygi göstereciz (ki gösteriyoruzda). Kaldiki sana kötülük yapana sen iyilik ile karsilik vereceksinki büyüklügünü ve farkini göstere bilesin, yoksa o kisilerle ayni seviyeye düsmekten baska hic bir ise yaramazsin.

Sen istesendeee istemesende bu is böyledir vede böyle kalacak. (nokta)
Ben sana kayserililer kötü mü dedim anlaşamazsın mı dedim. benim 40-50 tane kayserili arkadaşım var bunların en az 30 u çok iyi insanlardır. kayserili ayrı kayserispor taraftarı ayrı. bu ayrımı yapamıyorsan ben ne yapayım. atıyorum satdta bilmeden rakip tribündeki sövdüğün adamla normal hayatta canciğer oluyorsun. bizim için maç ayrı normal hayat ayrıdır ama işte burda o kadar ş..siz taraftarlar varki. adam 8-9 yaşındaki çocuğa sırf üzerinde sivasspor atkısı var diye tekme tokat dalıyor buna ne diyeceksin peki. onlar geliyor sivasta maçlarını izliyor hatta bütün koltukları kırıyor sonrada rahatça evlerine dönüyor. peki kayseri de yaşayan sivaslılara maçtan sonra evine rahatça dönebiliyor mu hayır kesinlikle kavga dövüş içinde gidiyor. tramvaya girip ana avrat söven mi dersin caddelerde kovalamalar mı dersin üstelik kadın kız aile ortamı bile dinlemiyor kanı bozuklar. İŞTE YİNE SÖYLÜYORUM BİZ HERKESİ KENDİMİZ GİBİ SANIYORUZ.
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.04.2012, 23:19   #60
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 769 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Sayın Abdullah Beyin yazdıklarının tamımı doğrudur..Kelimesini geçin harfine kadar doğrudur.Fakat böyle bir yazı yazacaksanız eğer eksik bırakmamalısınız.Stadın kapasitesinin taraftar boyutunda değerlendirmesini yaparken ortaya Sayın Abdullah Bey in söyledikleri çıkar.Ama bizler hiç bir zaman Sivasa yüksek kapasiteli bir kompleksin yapılmasını taraftar sayısına göre düşünmedik.Bilakis Sivasın geleceğiyle alakalı projelerden nemalanması için gelir elde edilmesi için istedik yazdık çizdik..Sadece bende değil burada bir çok kardeşimde bunu dile getirdi.Bizler sıradan insanlarız her türlü yorumlarda bulunabiliriz.Ama Sayın Abdullah Bey kalemiyle olsun geçmişteki kariyeriyle olsun manevi anlamda Sivas Kentinin dinamiklerindendir ki bu düşüncelerini sadece taraftar anlamında endeksleyip paylaşmasına üzüldüm diyebilirim.Sayın Abdullah Bey gibi dinamikler haykıracak yazacakki Sivasa güzel bir kompleks kazandırılsın.Çok dar düşünüyor diyeceğim ama kendisi anladığım kadarıyla iyi bir Sivassporlu bu yüzden haddime düşmez..Ben Sayın Abdullah Beyden Sivas kentine yüksek kapasiteli bir stad we kompleks için elinden gelen ne varsa yapmasını temenni ediyorum...

Etiketler
çok, Çoook, gerideyiz