Cevap: Yeni hocamız Osman Özköylü
Takım düştükten sonra seyircimizin futbolcularımıza yaptığı jest ve oyuncuların özellikle aatıfın yaptığı açıklamalar ilk günler beni umutandırmıştı.Kadronun geneli korunur,Mesut Bakkal bile kalabilir eksik yerleri de umut vaat eden gençlerle doldururuz diye düşünmüştüm.Ama gün geçtikçe motivasyonum düşmeye başladı belirtilen transfer söylentileri,oyuncuların gitmek istediğine dair söylentiler vs... diğer takımların süper lig şansı neyse bizi de o seviyeye getiriyor.Osman hoca ise benim nazarımda okan buruk,sergen yalçın neyse odur.Tek farkı Osman hocanın hocalık kariyeri biraz daha fazla başarı olarak kendini kanıtlamış değil henüz.Genç hocalara şans verilmesini severim özellikle ülkemizin yetiştirdiği kariyerli oyunculara ama düşmemeye oynarken genç bir hocanın ardından diğer genç okan hoca hatası kümeye itti bizi,şimdi yine genç bir hoca neyin ne olacağı belli değil,üstüne üstlük sanırım birçok oyuncu da kaçacak bu sene çıkamazsak artık pttnin normal bir takımı durumuna geliriz.İnşallah Osman hoca şimdiye kadar ki en iyi sezonunu bizde yaşarda tekrar çıkarız süper lige.
|