Ne Hasan Şaş'ı ya. Şişmiş Hasanın Galatasaray'a ne faydası oldu ki Sivas'a olsun. Sivas'a Bülent Hoca'nın sözlerini dinleyecek, genç ve dinamik adam lazım. Takımın en önemli bölgesini riske atamayız.
ancak sivasspor için yararlı olacağını düşünmüyorum...hem yaşlandı hem de sakatlıklarla uğraşıyor...
sivassporun genç dinamik ve sonradanda yüksek bonservislerle satabiliceği isimler almalı...[/B]
Bu Konuda yigido_sampiyon'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
HASAN DA FUTBOLU BİLMİYOR, ÜMİT KARAN DA
BUNLAR GENÇ OLSALAR BİLE ZATEN FUTBOLDAN ANLAMIYORLAR.
HASAN KENDİ KALESİNE DOĞRU HÜCUM YAPIYOR.
ÜMİT KARAN DA DAN DUN, ADAM BİR FUTBOLCUYU BİLE ÇALIMLAMAKTAN ACİZ .
BEN ÜMİT KARANIN BİR KERE DAHİ ÇALIM YAPABİLDİĞİNİ GÖRMEDİM.
YETENEKSİZ OLDUKLARI HALDE TRİLYONLARI GÖTÜRDÜLER.
ÇOK ŞAŞIYORUM HASAN ŞAŞ VE ÜMİT KARAN NASIL FUTBOLCU OLMUŞLAR.
TÜRK FUTBOLUNUN PARAZİTLERİ BUNLAR...BUNLAR ALINIRSA SİVASSPORUN MAÇLARINA TARAFTARIN YARISI GİTMEZ HERHALDE...
Bu Konuda ÇATAYAZBUZGIŞ'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
hasan gelir her maç hakeme dalar her maç kırmızı yer 2 hafta oynar 5 hafta yatar.diğer takımlarda olsa bunu yapar derimde mecnun başkan etkisiyle illaki adam gibi davranmayı öğrenecektir.Takıma abilik yapacak birileri lazım.
hasan sas'a hayir
umit karan' kesinlikle hayir
yok be hocam transfere boyle basladiysan, vay halimize
tecrubeli olabilirler, ama yaslari gelmis, 2 sene sonra elinde kalir
Hasan Şaş'ın gelmesine iyi olur diye futbol cahilleri ! Hiç mi futbol bilmiyorsunuz ? Hiç mi maç seyretmediniz ? Hiç mi istatistiklere bakmazsınız ? Bu ne rezilliktir ? Eger işimiz Hasan Şaş'a kaldı ise vay halimize ? Seneye 2.ligde buluşuruz ! Yabancı olarakta Romario'yu, Zico'yu istersiniz Allah bilir ? Zaten 4 senedir durdugumuz 1.lig bizim gibi cahillere fazla bile gelmiş ...
bi kere hasanşaş transfer olursa demekki bülent hoca istemiş ki alınmıştır sen bülent hocayada futbol cahili diyorsan eyvallah. bide biz futbol cahiliysek sen süzme cahilsin biz 33 yasında futbolu bırakmamış bi oyuncudan bahsediyoruz sen 50 yasını gecmiş futbolu bırakmış adamlardan bahsedıyorsun
HAsan ŞAŞ mı hani şu kendi taraaftarının kafasına cep telefonu fırlattığı hasan mı yapma bülent hoca sergio nun oymamaış hali bile o adamdan bin kat iyidir
hasan şaş Türk futbolunun ne önemli isimlerinde biridir...
ancak sivasspor için yararlı olacağını düşünmüyorum...hem yaşlandı hem de sakatlıklarla uğraşıyor...
sivassporun genç dinamik ve sonradanda yüksek bonservislerle satabiliceği isimler almalı...[/B]
haklısın fınansal olarak gelısmek ıcın dedıgın dogruda avrupa arenasında genclık hırs degıl tecrube konusur bu takımda en azından 3 4 tane avrupa tecrubesı olan adam lazım tamam hasan şaş olmasın ama yınede tecrubelı adam lazım