Bülent Uygun’la YOLA DEVAM
14.05.2013 tarihinde eklenmiştir.
Gaziantepspor, Teknik Direktör Bülent Uygun, yola devam kararı aldı.Dün Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl ile Teknik Direktör Bülent Uygun bir araya gelerek yeni sezon için anlaştılar. Dün öğleden sonra yapılan görüşmenin ardından alınan bilgiye göre Teknik Direktör Bülent Uygun ile sağlandığı belirtildi. Bülent Uygun ile devam kararının alınmasının ardından camiada mutluluk yarattı.
İSTANBUL’DA GÖRÜŞTÜLER
Sezonun ikinci yarısının 2. haftası sonrası takımın başına getirilen ve önemli işler yaparak kente hava kazandıran Teknik Direktör Bülent Uygun ile dün başkan İbrahim Kızıl İstanbul’da bir araya geldi. Detaylar ve hedeflerin konuşulduğu görüşmede tek düşünce gelecek sezonlarda Gaziantepspor’u zirve’ye oynatmak.
HEDEFLER ÖRTÜŞTÜ
Dün yapılan görüşmede Teknik Direktör Bülent Uygun’un başkan İbrahim Kızıl’a “Başkanım ben her sene kümede kalma mücadelesi veren bir hedefin içinde olamam. Benim hedefim kademe, kademe ilerleyerek 3 sene içinde zirveye oynayan bir takım yaratmak. Eğer sizinde düşünceniz böyleyse ben tabii ki yola devam ederim” dediği İbrahim Kızıl ise, “Hocam zaten geçen sezon hedefimiz buydu ama malum yaşananlar bizi farklı konuma getirdi. Gaziantepspor’un kesinlikle hedefi ilk 5 takım içerisinde yer almaktır. Sizinle bunu başaracağımıza inanıyoruz” şeklinde konuştukları iddia edildi. Bu konuşmanın ardından hoca ve başkanın hedefi uyuşarak anlaşma sağlandığı belirtildi.
PAZAR GÜNÜ YURT
DIŞINA GİDİYORLAR
Teknik Direktör Bülent Uygun, pazar günü Gaziantepspor Yönetim Kurulu Üyesi ve transferden komitesinden sorumlu yönetici Mustafa Kızıl ile birlikte yurt dışına gidecekler. Yurt dışında transfer edilecek oyuncuları takibe alacak olan Bülent Uygun ve Mustafa Kızıl’ın yaklaşık 2 hafta yurt dışında kalacakları belirtildi. Yurt dışında yapacakları görüşmelerin ardından Türkiye’ye dönecek olan Uygun ve Kızıl, transfer için başkana rapor sunacaklar.
GÜNEŞ GAZETESİ “KALIYOR” DEDİ
Geçen hafta Güneş Gazetesi aldığı istihbarat sonrasında Teknik Direktör Bülent Uygun’un kalacağı yazdı. Bir çok takımla ismi anılan ancak Güneş Gazetesi Teknik Direktör Bülent Uygun’un takımda kalacağını haftalar öncesinde yazarak okuyucularına duyurdu.
BASIN TOPLANTISINDA
AÇIKLAYACAK
Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, bugün yapacağı basın toplantısında anlaşmanın detaylarını ve görüşlerini basın mensuplarıyla paylaşacak. Yeniden yola devam etmenin mutluluk verici olduğunu belirten Uygun, yeni sezonda herkesi birlik ve beraberlik içinde olmaya çağırdı.
Kaynak:Gaziantep Güneş Gazetesi -Eyup Özkan-