Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Alıntı
|
peki bu şeyleri Trabzon'a neden yapamıyorlar?
çünkü trabzon taraftarı bu şeylere izin vermiyor.böyle bir yorum yapılduığında o programı ve katılımcıları mail yağmuruna tutuyorlar.
biz bence ne zaman nasıl tepki vereceğimizi öğrenemedik.şahsen ben böyle birşey olduğunda hemen açıyorum interneti mail atarak tepki veriyorum.tabi nezaket kuralları çerçevesinde.
programın maili yoksa bile o kanala, internet sitesine veya gazeteye ulaşıyorum.
Galiba ümit aktan denen dallamanın bu sözleri söylemesine müsade edende bizleriz aslında.
bizim lehimize yapılan hataları hemen görüp çığırtkanlık yapanlar gs aleyhine çalınmayan penaltıları hiç tartışmaz hatta penaltı ağır karar olurdu diyip geçerler.bu çığırtkanlar denizlinin ofsayt gerekçesiyle sayılmayan golünü sürekli tartışırken, 1 metre ofsayt olan ve görülmemesi imkansız pozisyonları es geçerler.
bizi övmeden ve gazetenizde tam sayfa ayırmadan önce biraz tarafsız ve dürüst olun.her tarafı baştan sona kokuşmuş bu ülkede bir kaç kişi haricinde basın ve yayıncılıkta kokuşmuş.
bütün bunları yazarken tek isteğim, futbolcularında bu bilinçle sahaya çıkması ve hırsına hırs katarak oynamasıdır.
Çünkü biz sadece rakipleri değil İstanbul medyasını, içimizdeki hainleri, birbirinin ayağına basmayan itleri topyekün yenerek ŞAMPİYON OLACAĞIZ !!! BÜYÜK İSTANBUL MEDYASINA DUYURULUR!!!