Cevap: Ligde Kalmak İstiyoruz
Ben bursasporu suçlamıyorum,sen yenemiyorsan bursayı ,kayseri yendi diye ,Bursasporu niye yenildi diye suçlayamayız,tıpkı trabzonun fb yi yenemeyip,sivassporda fb yi yenemedi diye bizi şikecilikle suçladığı gibi oluruz,kendimize yapılmasını istemediğimiz hareketi ,sözü başkalarınada yapmam,haaa bu maç bağlandı,satılmış,yatmış kalkmış laflarını demiyorum ama ,şunu çok rahat söyleyebilirimki,bursa 100 defa kayseriyle oynasa,enaz 90 maçta yenilmez,adeta gol atacağız diye ödleri koptu,sivasa oynadıkları oyuna bakmak ,kayseriye oynadığı oyuna bakmak yeterli,şunuda net söyleyebilirimki,bu iş dünyası olsun,siyaset dünyası olsun,komşuluk,arkadaşlık,dost luk,akrabalık ilişkileri olsun,futbol dünyası olsun,kankiliiğe ,dostluğa filan inanmam,devir menfaat dünyası,çıkar dünyası,sivassporun hakkı yenilirken kimseden ses seda çıkmazken,naçizhane Sivaslılar derneği başkanı 20 kişiyle tff ye pretostOya katılınca,sivaslı taraftarlar bursayı desteklemeye olimpiyata gitmişlerdi,bursa şampiyonluğa oynarken,hakem hakkımızı yediğinde sesimizi çıkartmadık,ağlamadıkki ,aman bursalılar şampiyonluğumuzu istemiyorlar diye düşünmesinler diye,kimse dostluk mostluktan bahsetmesin bana ,sivassporun ve sivasın dostu yok,sivasın kendi milleti şehrine düşmanken başkalarından dostluk beklemek abesle iştigaldir geriside hikayedir
|