Rıza Hocamıza bir kaç sorum olacak.Abdülkadir'in performansı yetersiz mi ? Oyuna aldığınız zaman çok geç aldığınızı düşünüyorum . Devre arasında kaleci transferi olacak mı ? Korcan'ın sakatlığı ne durumda ? Bu sezon içinde beşiktaşa gitmeyi düşündünüz mü ?
Saygılar...
Nail bey bu soruyu okumaya basladi. Birinci satiri okumadan pisman oldu basladigina ve kesti. Isine gelmeyen sorulari okumamaya devam ediyor Nail bey. Soruyu hic begenmedi. Sizin yayincilik anlayisiniza sasiyorum.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı FirtinaK'a Teşekkür Ediyor...
Nail bey bu soruyu okumaya basladi. Birinci satiri okumadan pisman oldu basladigina ve kesti. Isine gelmeyen sorulari okumamaya devam ediyor Nail bey. Soruyu hic begenmedi. Sizin yayincilik anlayisiniza sasiyorum.
Amatörlüğün bu kadarı.İnsan programa çıkmadan bir sorulara bakar veya Mehmet Nas ve diğer misafiri konu hakkında görüşlerini dile getirirken soruları bir gözden geçirir.Onuda mı biz söyleyeceğiz.Sonra soruyu okumaya başlayınca laflar boğazında kalıyor
Bu Konuda 58_SEMİH_58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Bu yılki puan cetveli çok ilginç. Yukarıda ve aşağıda bir kopma olmadı. Takımlar birer puan farkla sıralanıyorlar. Bu yılki bu durumunu mehmet kardeşim nasıl değerlendirir ?
valla akşam takip ettim helal olsun.mehmet nas efendimi efendi mütevazi duruşundan bile belli beyefendi oluşu.nail beyde kendini eleştiren yorumlar dahi hepsini okudu onada helal olsun. birde hem soruyu memmet çimen hocaya soruyor ardından da diyorki sen cevap olarak şunu şunu diyecen bunuda biliyom ama ginede soruyum diyor. ne güldüm ya. sen sorda cevabı o versin gardaş.