Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

-->: --->: TFF' DEN SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA
Alt 07.04.2007, 02:59   #51
35gürün58
Usta Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

284 Mesajına 589 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 798 35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: --->: TFF' DEN SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA

Alıntı:
çirkinkral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Başkanın uyarıları şimdiden etkisi göstermeye başladı,başka forumlarda ben
küfür ederim,bana kimse karışamaz,dayaksa dayak,küfürse küfür
diyenler,stada 5-10 bayan geldi diye küfür edemiyecez mi diye
konuşananlar,bana kimse akıl veremez,ben bildiğimi okurum diyenler...Suçluluk
psikoloji ile olsa gerek biz yapmadık,biz etmedik demeye başladılar.
Şapkanızı önünüze koyun beyler,yaptığınız hatadan dönün ve Sivasspora
yakışır harekette bulunun...
Sürekli söylediğim gibi her ne şartta olursa olsun küfrün,şiddetin bahanesi
olmaz!Sivasın hoşgörü iklimine gölge düşürmek isteyen sayılar az ancak sesi
çok çıkanlar artık bu tavırlarından vazgeçmeliler.Üste çıkmaya çalışmak
yerine,bahanelere sığınma acizliğine girmeden hatalarından ders çıkarmalıdır.
Haklısın Çirkin Kral,
Söz uçuyorda yazılar maalesef silinmiyor. Tutanak olarak insanların önüne konuluyor.
Bu insanların açıkça ve bir Sivas'lıya yaraşır şekilde Sivas tan,Sivasspor'dan ve Cüsskb den özür dileme erdemliliğini göstermesini dilerdim
Onlar yaptıkları kabalığı,küfrü güç ve kuvvet zannediyorlar bütün problem bu anlayıştan kaynaklanıyor
Esas güç ve kuvvetin bilinçli olmak ve efendilik olmak olduğunu bir bilebilseler.........
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: TFF' DEN SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA
Alt 07.04.2007, 04:14   #52
sarkislali
Yiğido

sarkislali - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sarkislali isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Pfeil --->: TFF' DEN SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA

Keskin sirke küpüne zarar verir diye güzel bir atasözümüz var. TFF nin verecegi para cezasinin yanisira, bu tezahürati yapan kisiler yüzünden, Asil Yigidolar maclara daha az gelecekler. Bayanlar ona keza. Kulübümüz maddi zarara ugrayacak ve son care olarak belki biletlere zam yapacak. O zaman bu Yigido müsvetteleri ne yapacak, bunu cok merak ediyorum.

AYIP ETMISLER. BU KISILERI SIDDETLE KINIYORUM!!!!!!!!!
Alt 07.04.2007, 04:26   #53
sarkislali
Yiğido

sarkislali - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sarkislali isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Pfeil --->: TFF' DEN SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA

Alıntı:
melih_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Gardasim Karar ver bunlarida yazan sensin
DERNEK MURAT EFENDI MADEM ÖYLE, BU HAFTAKI VESTEL MACINDA SIZE KÜFÜR EDENLERI SIZDE ALKISLAYIN. BAKALIM NE OLACAK O ZAMAN
Alt 07.04.2007, 08:07   #54
haydar70
Yeni Yiğido

haydar70 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 haydar70 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: TFF' DEN SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA

siz beni hala anlamadınız ve anlayamayacaksınız çağlarcada hep tutturmuş yıl 19 mayıs 1919 u diyorsunuz ve eskimiş sözlerle beni övüyor övünüyorsunuz mustafa kemali anlamak bu değil mustafa kemal ülküsü sadece söz değil bırakın o altın yaprağı artık bırakın anılarla rahat etsin şehitler siz bana neler yaptınız ondan haber verin hakında gelebildinizmi yokluğun sefaletin mustafa kemali anlamakyerinde saymak değil.bana buluşlar getirin bir daha uygar uluslara eşit yeni buluşlardan kuru söz değil iş istiyorumsizden anladınızmı uzaya türk adını atatürk kapsülüyle yazdınızmı mustafa kemali anlamak avunmak değil.mustafa kemal ülküsü sadece söz değil hala o acıklı ağıtlar dudaklarınızda hala oturmuş 10 kasımlarda bana ağlıyorsunuzuyanın artık diyorum uanınuluslar fethine çıkıyor uzak dünyaların mustafa kemali anlamak göz boyamak değil beni seviyor ve anlıyorsanız ve eğer anlıyorsanız labaratuvarlarda sabahlayın kahvelerde değil bilim ağartsın saçlarınızı kitaplar ancak böyle aydınlanır o sonsuz karanlıklar demokrasiyi getirmiştim size özgürlüğü görüyorum ki hala aynı yerdesinizhiç ilerlememiş birbirinize düşmüşsünüz halka eğilmek dururken hani köylerde ışık hani bolluk hani kaygısız gülen? mustafa kemali anlamak işitmek değil arayı kapatmanızı istiyorum uygar uluslarla bilime sanata varılmazrezil dalkavuklarla bu vatanbu canım vatan sizden çalışmak ister paydos övünmeye paydos avunmaya yeter yeter aldatmak değil mustafa kemal ülküsü sadece söz değil hadi arkadaşlar bi anket yapın ulu önderimiz bu mektubu kime göndermiş ilkin kim okumuş kazananlara kızılırmak üniversitesinde yat verileceği gibi başka ödüllerin önü arkası gelmiyecek
haydar70 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.04.2007, 08:43   #55
berlinli1967
Yiğido

berlinli1967 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 17 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 730 berlinli1967 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
1967DERNEK_BASKANI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
TFF'NİN SİVASSPOR KULUBÜ BAŞKANLIĞINA GÖNDERMİŞ OLDUĞU FAKSIN METNİNİ BURADAN OKUYUP ÇOK ÜZÜLDÜĞÜMÜZÜ VE BU GİBİ OLAYLARIN BAŞTA SİVASSPOR KULUP BAŞKANIMIZ VE YÖNETİMİNİ ZOR DURUMDA BIRAKTIĞI İÇİN 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ OLARAK BİZDE ÜZÜLMÜŞ BULUNUYORUZ YANLIZ SİVASSPOR KULÜBÜ OLSUN SAYIN MECNUN ODYAKMAZ OLSUN BİZİM DENEĞİMİZİN İÇ SAHA OLSUN DIŞ SAHA OLSUN RAKİP TARAFTARLARIN OLSUN TAKTİRİNİ KAZANDIĞIMIZI HERKES BİLİYO BİZ 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ OLARAK HER ZAMAN SİVASSPOR İÇİN FAYDALI NE VARSA HAZIR VE NAZIR OLARAK BEKLEMEKTEYİZ ANCAK BURADA ÖNEMLİ OLAN BİR HUSUS VAR KAYSERİ SPOR TRİBÜNÜNDEKİ O KÜÇÜK TOPLULUK İNANIN KALE ARKASINDAKİ GURUPLARI TAHRİK ETMEK İÇİN ELLERİNDEN GELENİ YAPMIŞTIR ORADAKİ BULUNAN GÖREVLİ EMNİYET YETKİLİLERİ BUNA SEYİRCİ KALMIŞTIR BİZ SİVAS TARAFTARI KAYSERİ ŞEHRİNİ VE TARAFTARLARINI HER ZAMAN KENDİMİZE DOST BİLİYORUZ ANCAK ORADA BARDAĞI TAŞIRAN ŞU TEZAHURATLARI (HANGİNİZİN VAR BÖYLE ŞANLI TARİHİ NASIL ÖLDÜRDÜK 40 SİVASLI İB.....LERİ ) AMA ÜZÜLEREK GÖRÜYORUZKİ TFF NİN GÖZLEMCİLERİ BU GİBİ AŞAĞILIK KÜFÜR VE TEZAHURATLARI GÖRMEZDEN GELİYORLAR BEN BİR KEZ DAHA ŞUNU TEKRARLAMAK İSTİYORUMKİ BİZİM DERNEĞİMİZDEN HİÇ KİMSE NE İÇERDEKİ NEDE DIŞARDAKİ MÜSABAKALARDA SİVASSPORUN YÜZÜNÜ HİÇ BİR ZAMAN KARA ÇIKARACAK HAREKETLERDE BULUNMAMIŞTIR BUNDAN SONRADA DAHA ÇOK TEDBİR ALACAĞIMIZA DEĞERLİ BAŞKANIMIZ SAYIN MECNUN ODYAKMAZA SÖZ VERİYORUZ SAYGILARIMIZLA 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ

1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ
BAŞKANI
YALÇIN KORKMAZGİL
başkanımıza aynen aktılıyorum ne dediyse doğru wallah kayserisporun yaptığı pisliği bizmi temizliyeceğiz lütfen sivas taraftarlarına sahip cıkın hemen satmayın sonuna kadar sivasın yanında olacağımıza biliyor şehirin insanı hep destek
berlinli1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.04.2007, 08:57   #56
izmirliyigido
Gast

Alıntı:
=Alıntı:
1967_Dernek_Murat´isimli üyeden Alıntı

bana kımse cahil diyemez helede sen kımsen ben yeri geldimi küfürde ederim yeri geldimi alkışlarım küfür edene küfür tekma tokat atana tekme tokat atarım bana kimse akıl veremez

Alıntı:
BEN YAZDIM GARDAŞ YAZARIMDA KENDİ EVİMDE KÜFÜR YİYEMEM BENIN ONURUMA VE GRURUMA DOKUNUR........ 40 TANE KAYSERİLİ KENDİ SAHAMIZDA BİZE KÜFÜR EDECEK BİZDE ONLARI DİNLEYECEGİZ HAAA YOK CANIM YOK . O SENIN DEDİGİN GAZOZ AGACI ODA SİVASDA YETİŞMEZ. KLAVYEDEN SALLAMA GEL DE BENIMLE BERABER DEPLASMANDA KAFAN KIRILSIN ANA AVRAT KÜFÜR YEDE KONUŞ HEMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ İ...........
Alıntı:
GELECEN BENIMLE DEPLASMANA ANA AVRAT KÜSÜR KÜFÜR YİYECEN ODA AZGİBİ KENDİ SAHANDA 40 TANE KAYSERİLİ SANA KÜFREDECEK SEN SUSACAN HEEEEE OLMAZ BEYLER OLMAZ.

Alıntı:
melih_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BEN HEM "çirkinkral"a HEMDE melih_58 KARDEŞİMİN TESPİTLERİNE KATILIYORUM. KÜFÜRÜ BÜYÜK BİR ONUR VE BAŞARI SAYANLAR NEREDELER ŞİMDİ? "DEPLASMANLARDA YEDİĞİMİZ DAYAKLARI, JOPLARI YERKEN NEREDEYDİNİZ" DİYENLER, BUNLARI BÜYÜK MARİFET GİBİ YAZANLAR, FUTBOLU SPOR, ŞEHİRLERİN, ÜLKELERİN YAKINLAŞMASI GİBİ GÖRMEYİP, KARŞI KARŞIYA GELMEK, KAVGA ETMEK, JOP YEMEK, KÜFÜR ETMEK, İÇMEK, BAĞIRMAK GİBİ GÖREN "KORKAK FARELER" NEREDELER? SİZLERİ TRÜBİNDE UYARAN BAŞTA "AYNUR HANIM" OLMAK ÜZERE, SAYIN MECNUN OTYAKMAZ'DAN VE TÜM SİVAS VE SİVASSPOR CAMİASINDAN ÖZÜR DİLEYİN DERHAL. HEMDE HEPİNİZ TEKER TEKER YAZARAK.

SİVASSPOR TRİBÜNLERİNİN SİZE İHTİYACI YOK. GRUP NEDİR, DERNEK NEDİR BİLMEYEN İNSANLAR BİR ARAYA GELİP BİR SÜRÜ ŞAMATA VE KÜFÜR EDİYORLAR SONRA KALKIP BİZ DEPLASMANLARA GİDİYORUZ, VİZ DAYAK YİYORUZ, BİZ BİZE KÜFÜR EDENLERE KÜFÜR EDİYORUZ DİYE ÖVÜNEREK, SANKİ GERÇEK SİVAS'LININ, GERÇEK YİĞİDO'NUN GERÇEK YÜZÜ BUYMUŞ GİBİ GÖSTERMEYE ÇALIŞIYORLAR. BIRAKIN KARDEŞİM BÖYLE TARAFTARLIĞI. BÖYLE TARAFTARA İHTİYACIMIZ YOK. ADAM GİBİ GİDİN, MAÇI SEYREDİN, TAKIMI ŞEVKE GETİRECEK ŞARKILAR SÖYLEYİN, RAKİP TAKIMI HER ATTIĞI GOLDE BİLE ALKIŞLAYIN, TÜM TÜRKİYE BİZİ BÖYLE KONUŞSUN..TRİBÜNLERE RENK VERİN..CEZA DEĞİL.....

VE HERKESTEN ÖZÜR DİLEMİNİZİ BEKLİYORUZ...ONLAR BİLİYORLAR KENDİLERİNİ....

Alt 07.04.2007, 09:02   #57
sandal5877
Yiğido

sandal5877 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

52 Mesajına 102 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 sandal5877 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

sivasta maca giden arkadaşlar lütven yapmayalım bu takım
nasıl 1. lige cıktı cok zor şartlarda şuanda UEFA hedefliyo
manisa macındada cok dikkatli olalım
bu cefakar başkanı üzmeyin lütfen küfür insanları kücültür
sadece dikkat yigidolar SAYGILAR .
MOSKOVADAN YİGİDO
sandal5877 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.04.2007, 09:22   #58
handsome5867
Yiğido

handsome5867 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

80 Mesajına 115 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 688 handsome5867 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

YA BIRAKIN BU İŞLERİ GÖZLEMCİ OTURMUŞ SİRF KÜFÜRLERİ NOT OLMIŞ SEBEBSİZ YERE KİMSE KİMSEYE DURDUK YERE KÜFÜR ETMEZ HELEDE BZİİM TARAFTARIMIZ HİÇ ETMEZ. YANLI BİR TUTUM İÇERİSİNE GİREN KUDDUSİ MÜFTÜOĞLUNUN YÜZÜNDEN OLDU BUNLAR. NERDE O KADAR KÜFÜR OLDU DA AMMA DA ABARTMIŞLAR BU KONUYU. GÖZLEMCİ DE YANLI BİR TUTUM SERGİLİYO. TARAFTARA DEGİL GÖZLEMÇİ VE HAKEM AYI EDİYOR...
handsome5867 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.04.2007, 09:39   #59
kendal58
YASAKLI ÜYE

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kendal58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
berlinli1967 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
başkanımıza aynen aktılıyorum ne dediyse doğru wallah kayserisporun yaptığı pisliği bizmi temizliyeceğiz lütfen sivas taraftarlarına sahip cıkın hemen satmayın sonuna kadar sivasın yanında olacağımıza biliyor şehirin insanı hep destek
arkadaşa katılıyorum gürün35 sacmalıyor veonu kınıyoruz lütfen herkez sınırları zorlamasın sitenin yetkilileri gürün 35 konuşturuyorsunuz emeği olan insana hakaretler ve küçük düşürücü sözler söylemesine izin veriyorsunuz bu ne böyle lütfen el koyun o insan yüzü yok laftan anlamz biri cezsını verin herkese ceza verip uzaklaştırıyorsunuz söylediğisözler küçükdüşürücü bu taraftara kimse söz söyleyemez herkez gider tek taraftar kalır
kendal58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.04.2007, 09:41   #60
Bilmiyorum5
Tecrübeli Yiğido

Bilmiyorum5 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Bilmiyorum5 kann nur auf Besserung hoffen

Alıntı:

bana kımse cahil diyemez helede sen kımsen ben yeri geldimi küfürde ederim yeri geldimi alkışlarım küfür edene küfür tekma tokat atana tekme tokat atarım bana kimse akıl veremez

Alıntı:
BEN YAZDIM GARDAŞ YAZARIMDA KENDİ EVİMDE KÜFÜR YİYEMEM BENIN ONURUMA VE GRURUMA DOKUNUR........ 40 TANE KAYSERİLİ KENDİ SAHAMIZDA BİZE KÜFÜR EDECEK BİZDE ONLARI DİNLEYECEGİZ HAAA YOK CANIM YOK . O SENIN DEDİGİN GAZOZ AGACI ODA SİVASDA YETİŞMEZ. KLAVYEDEN SALLAMA GEL DE BENIMLE BERABER DEPLASMANDA KAFAN KIRILSIN ANA AVRAT KÜFÜR YEDE KONUŞ HEMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ İ...........

Alıntı:
GELECEN BENIMLE DEPLASMANA ANA AVRAT KÜSÜR KÜFÜR YİYECEN ODA AZGİBİ KENDİ SAHANDA 40 TANE KAYSERİLİ SANA KÜFREDECEK SEN SUSACAN HEEEEE OLMAZ BEYLER OLMAZ.

ımzaaaaa KÜFÜR E HAYIR DIYROUM ADAMLAR(DERNEKTEN BIRIYDI BUNU DIYEN) BIZIM SUSMAMIZLA KUFUR MU BITICEK DIYOLAR RAPORDA 400 KISILIK GRUPTAN BAHSEDIYOR DEMEKKI SIZ ETMESENIZ KUFUR YOK DENECEK KADAR AZA INECEK

Etiketler
baŞkanliĞina, kulübü, sİvasspor, tff