Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: BALİLİYE HAKARET!
Alt 19.04.2007, 09:01   #51
sandal5877
Yiğido

sandal5877 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

52 Mesajına 102 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 sandal5877 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: BALİLİYE HAKARET!

Alıntı:
simsek58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
anteplilerde o zaman pkk tohumu bu kadar olmaz tekme atarsin anladik cekersin anladik ama böyle sözler söylemek bardagi tasirir terbiyesiz adiler
HEPİMİZ BALİLİYE YAPILANA ÜZÜLDÜK AMA
BURDA BÖYLEŞEYLER YAZMAN NEKADAR DOGRUDUR
BİLEMEM ÜÇTANE KENDİNİ BİLMEZİN YAPTIGI HAREKET
ANTEPE MAEL EDİLMEMELİDİR

SPOR SEVGİ VE KARDEŞLİKTİR
sandal5877 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.04.2007, 09:30   #52
AYDIN1985
Usta Yiğido

AYDIN1985 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

158 Mesajına 252 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 834 AYDIN1985 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Cok cirkin ve insanlik disi bu hakaretler, bu olaylari siddetle kiniyorum. Tamam adimnin dini baska ama bu onu asagilama anlamina gelmezki. aslinda suc bizim dogru Müslüman olamamizda, eger biz dinimizi dogru düzgün yasasak, Hz. Peygamber efendimizin diger insanlara davrandigi gibi davranirdik.
AYDIN1985 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.04.2007, 09:36   #53
AYDIN1985
Usta Yiğido

AYDIN1985 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

158 Mesajına 252 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 834 AYDIN1985 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Birde su tv deki spor programlarini sunanlar, adamlar görmek istediklerini görüyorlar ve söylüyorlar. Dingiller maca nerenizle bakiyorsunuz anlamiyorum. Balili tavir yapinca suc, tekme tokat atanlar serbest. benim görüsüm G.Antepsporlu futbolculardan 1-2 kisiye KIRMIZI KART gösterilmesi gerekirdi.
AYDIN1985 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.04.2007, 10:13   #54
mesut_koçak_58
Tecrübeli Yiğido

mesut_koçak_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

90 Mesajına 183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 749 mesut_koçak_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

'Yabancı değilim !'Sivasspor’un yıldız futbolcusu Pini Balili, Türkiye’deki yaşantısıyla ilgili ilginç açıklamalar yaptı. Sivas’ta hiç yabancılık çekmediğini belirten İsrailli futbolcu, “Arkadaşlarım bana, ‘Bizden iyi konuşuyorsun’ diyorlar. Gelmeden önce Türkiye’yi Revivo’ya sormuştum. Türk vatandaşlığı için başvuru yaptım” dedi. Sivasspor’da iyi bir hava yakaladıklarını belirten Balili, “İstanbulspor’da da güzel günlerim geçmişti. Aykut Kocaman ve Bülent Uygun eski futbolcu olduğu için bizi daha iyi anlıyorlar. Futboldan geldikleri için de başarılı oluyorlar. Kaytardığımızı bile sezinliyorlar” diye konuştu.

‘Futbolda ciddiyim’

Takımın performansını da değerlendiren yıldız futbolcu, “Hâlâ Avrupa’ya gitme şansımız var ve bunu sonuna kadar kovalayacağız. Bu camia Avrupa’yı hak ediyor” derken, kendisiyle ilgili de şu yorumu yaptı: “Özel yaşantımda çok neşeli bir insanım, ancak işin içine futbol girdiğinde çok farklı oluyorum. İşimi çok seviyorum ve bu nedenle disiplinli çalışıyorum. En sevdiğim şey döner. İsrail’de bile gidip döner yiyorum. Bilgisayarda chat yapmak da hobilerim arasında.”
mesut_koçak_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.04.2007, 10:28   #55
mesut_koçak_58
Tecrübeli Yiğido

mesut_koçak_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

90 Mesajına 183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 749 mesut_koçak_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Gaziantep'ten Balili'ye büyük tepki

SİVASSPOR'un İsrailli futbolcusu Balili'nin, “Gaziantepsporlu bazı futbolcular, bana (Yahudi p...) diyerek hakaret etti“ iddiası, Gaziantepspor'da tepki yarattı.

Teknik direktör Erdoğan Arıca, düzenlediği basın toplantısında, “Balili'nin nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu herkes biliyor'' derken takım kaptanı Bekir, “Maçtan sonra Faruk'u telefonla arayarak maçtaki gerginlik nedeniyle bizden özür diledi, sonra da bu açıklamayı yaptı. Balili yalan söylüyor“ diye konuştu. Erdoğan Arıca, Sivaspor maçında yaşananlar ve Balili'nin iddialarıyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Balili, beni ilgilendirmiyor. Beni ilgilendiren bizim oyuncularımız. Oyuncularımıza her zaman sakin olmalarını söylüyoruz. Ama, futbolcuların beyinleri yoruluyor. Hata yapıyorlar. Balili maçtan sonra özür telefonu açıyor, sonra bu suçlamada bulunuyor. Yaptığı normal. Çünkü, kendisini savunması lazım. Gollerden sonra Bekir'e yaptığı çok çirkindi. Topu bırakmış, Bekir'le alay ediyor. Bir hafta önce de Manisa'da aynı şeyi yaptı. Biz de dedik ki adam bu. Bekir'in de kaptan olarak yaptığı yanlış. Hadi o yaptı, sen niye ona alet oluyorsun. Geçen yıl Kayserispor maçında gol attıktan sonra Ertuğrul Sağlam'a neler yaptı. Oyuncularımın sakin olmaları gerekirdi. Hatta benim de sakin olmam gerekirdi. Ama istenmeyen olaylar oldu. Saha içinde oluyor bunlar.“

Kaptan Bekir ise Balili'nin, “Yahudi p..., diye hakaret ettiler“ biçimindeki iddialarının doğru olmadığını söyledi. Gaziantepspor'da bu sözü kullanacak oyuncu olmadığını ve olmayacağını belirten Bekir, şöyle konuştu:

“Kaldı ki böyle bir söz söylenmiş olsa, Balili maçtan sonra eski takım arkadaşı olan Faruk'u arayıp onun aracılığıyla bizden özür dilemezdi. Bunu niye söylemedi? Ayrıca, Lig TV'de soyunma odasında yaptığı açıklamada üzgün olduğunu ifade etti. Biz bu maçta bazı hatalar yaptık. Dersler de çıkardık. Sivasspor maçını kapattık. Takım olarak Fenerbahçe maçını düşünüyoruz. Balili'nin açıklaması asılsız.“

İkinci kaptanı Mehmet Polat'da Balili’yi suçlayarak, “Daha önce de Türkiye'ye yine bir İsrailli olan Revivo gelmişti ama Revivo’nun kişiliğini, futbol anlayışını ve Türk insanına olan davranışını ve iyi niyetini herkes biliyor. Şu anda Balili'nin yaptıklarını görüyorsunuz. Ben başka bir şey söylemek istemiyorum. Ama, yapılan tahrikler, bizi bir noktadan sonra çileden çıkardı. Biz de tahriklere kapıldık ve istenmeyen olaylar cereyan etti“ dedi.
mesut_koçak_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.04.2007, 13:11   #56
ertor58
Tecrübeli Yiğido

ertor58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 567 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 814 ertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

yahudi olabilir bunun sporla futbOluyla ne alakası var bu tip şeyler sporda çok ayıp. onun moralini bozmak için kasıtlı yapıyorlar. balili biz senin arkandayız ATAKAN :-) SİVAS SENİNLE GURUR DUYUYOR.
Alt 19.04.2007, 13:16   #57
TuNaHaN_058
YASAKLI ÜYE

TuNaHaN_058 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 TuNaHaN_058 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

DIKKAT EDIYORUMDA HIC KIMSE BALILININ OYUNDAN CIKMAK ISTEMESI HAKKINDA YORUM YAPMIYOR
BUNA TAKIMI SATMAK DENIR!!!!!!DUYRULUR!!!!!!!

PROFÖSYÖNELLIK BU MU?
TuNaHaN_058 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: BALİLİYE HAKARET!
Alt 19.04.2007, 14:04   #58
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1024 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart -->: BALİLİYE HAKARET!

balili yanlış yapıyor vestel macında korner noktasında yaptığı alaycı hakaret ve gaziantep macında yaptıklarını hiç yakıştıramadım. bizim adımız YİĞİDO bize yakışanı yapması lazım. gaziantep bizim kardeş kulüplerimizden birisidir futbol içinde bu gibi olaylar vardır bundan sonrada olacaktır.
Alt 19.04.2007, 14:37   #59
capun58
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 capun58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Bazı arkadaşlar işleri bazı yerlere getirmişler ama biz burda baliliye yapılan ırkçılıgı konuşurken yok antep pkk yuvası yok bilmem ne çok ayıp yakışmıyor yigidolar
alayına isyan inadına balili
capun58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: BALİLİYE HAKARET!
Alt 19.04.2007, 15:27   #60
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 891 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK

Balili Türkiye süperliginin en süratli futbolcusu oldugunu herkes yavas yavas anladi böyle süratli bir futbolcuyu sahada nasil durdurursunuz ancak böyle insanliga yakismayacak kelimelerle ..P.... Yahudi ....Adamin sucu sivassporu Aslanlar gibi tabelenin üst siralarina tasimasi , ve Balilinin Moralini ve Motivasyonunu sahada bozmak icin bilincli yapiyorlar. Balili gibi sempatik bir futbolcu nicin hüngür hüngür Soyunma odasinda Aglasin .Dünyada hic bir Futbolcu Hocasina soyunma odasinda beni degistir bana ve dinime yapilan bu hakaretlere dayanamiyorum diye bilecek durumu getiren GAZIANTEPLI FUTBOLCUYU ve Durumu Bilmeden ekran basinda ne konustugunu bilmeyen ERMAN TOROGLUNU SIDETTLE KINIYORUM
yigido Atilla isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla