Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: --->: taraftardan protesto
Alt 02.09.2007, 19:12   #51
PARTNER58AHMET
Tecrübeli Yiğido

16 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 762 PARTNER58AHMET FAZLA SÖZE GEREK YOKPARTNER58AHMET FAZLA SÖZE GEREK YOKPARTNER58AHMET FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: --->: taraftardan protesto

[QUOTE=ErdalGüler;244037][B]Bugün orada olupda Sivasspora destek veren herkes anlından öpülecek derecede bir onurlu davranış götermişlerdir. Hepsine saygı duyuyor ve teşekkür ediyorum. Burada yok efendim ben 10 kişi gelirim yok bilmem kaç kişi getirirm işte mutlaka oradayım diye söyleyen ve gelmeyenlere bir çift lafım var. Gelmedinizde ne oldu? ben söyleyeyim bize birşey olmadı, biz onurlu bir şekilde basın açıklamamızı yaptık ne için SİVASSPOR için, siz ne yaptınız klavye başından sallamaktan başka... Şimdi burada bir sürü yazı yazanlar olacak vay efendim istanbulda şu kadar adam var niye bu kadar katılım oldu, falan filan ama bunu söyleyenlerin çoğu istanbullular olacak, onlar sanal alemde kimi kandıracak sadece kendini, bugün orada sivassporlu gözüküp kalbinde sivasspor aşkı olmayan 1000 kişi olacağına orada Sivasımıza canı gönülden sahip çıkan 15 kişi olması benim için daha önemlidir.

HER ŞEY SİVASSPOR İÇİN dedik yola çıktık, bu yolda SİVASSPOR değilde başka şeyleri düşünenler bize katılmadı ve bugün orada bulunmadı. Onlarada yazıklar olsun...

Not: Gerçekten gelmek isteyipte iş vb. durumlardan gelemeyen arkadaşlarım sözlerime alınmasınlar. Bu sözler yüreğinde gerçek Sivasspor aşkı bulunmayanlara..arkadaşlar inanın ben bile bu protesto olayını bu gün öğrenmiş oldum ve gidenleretşk
PARTNER58AHMET isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: TARAFTAR´DAN PROTESTO
Alt 02.09.2007, 22:25   #52
albina58
Usta Yiğido

363 Mesajına 804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 911 albina58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: TARAFTAR´DAN PROTESTO

Kanal 1 de şuan trabzon-sivasspor maçı ile ilgili görüntüler ve bilinmeyenler olarak adlandırılan konular ekrana gelecek.
Alt 02.09.2007, 23:57   #53
aliuzun
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 aliuzun Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

İstanbul'daki Sivaslılar
Sivaslının Kentli Olmak Bilinci

Ahmet ÖZDEMİR

İstanbul’daki Sivaslıların sayısı tartışılır. Kimileri bu sayının iki milyonu aştığını, kimileri bir milyonun üzerinde olduğunu ileri sürer. Bir milyondan aşağı olmadıklarını sanıyorum

Bu yazıyı internetten indirdim düşünebiliyormusunuz federasyona 15 kişi gitmiş gerçekten yazık demekki hep sözdse kalıyoruz icraata gelince koca bi sıfır...
aliuzun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.09.2007, 00:22   #54
Ss--58--Ss
YASAKLI ÜYE

42 Mesajına 63 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Ss--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekannt
Pfeil --->: TARAFTAR´DAN PROTESTO

yazık olmus ama protestoya katılan 15 kişiye teşekkür ederiz..
Ss--58--Ss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.09.2007, 08:09   #55
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 946 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI

arkadaşlarımı kardeşlerimi tebrik ediyorum yaptıkları anlamlı protesto için neredyse 500 metre yakınınızda olmama rağmen işten ayrılıp gelemedim çok üzgünüm 15artı bir olmayı çok isterdim, yüreğinize emeğinize teşekkürler diyorum ve alkışlıyorum hepinizi
--->: taraftardan protesto
Alt 03.09.2007, 14:07   #56
ceyhun58
Acemi Yiğido

ceyhun58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceyhun58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart --->: taraftardan protesto

Alıntı:
ErdalGüler Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bugün orada olupda Sivasspora destek veren herkes anlından öpülecek derecede bir onurlu davranış götermişlerdir. Hepsine saygı duyuyor ve teşekkür ediyorum. Burada yok efendim ben 10 kişi gelirim yok bilmem kaç kişi getirirm işte mutlaka oradayım diye söyleyen ve gelmeyenlere bir çift lafım var. Gelmedinizde ne oldu? ben söyleyeyim bize birşey olmadı, biz onurlu bir şekilde basın açıklamamızı yaptık ne için SİVASSPOR için, siz ne yaptınız klavye başından sallamaktan başka... Şimdi burada bir sürü yazı yazanlar olacak vay efendim istanbulda şu kadar adam var niye bu kadar katılım oldu, falan filan ama bunu söyleyenlerin çoğu istanbullular olacak, onlar sanal alemde kimi kandıracak sadece kendini, bugün orada sivassporlu gözüküp kalbinde sivasspor aşkı olmayan 1000 kişi olacağına orada Sivasımıza canı gönülden sahip çıkan 15 kişi olması benim için daha önemlidir.

HER ŞEY SİVASSPOR İÇİN dedik yola çıktık, bu yolda SİVASSPOR değilde başka şeyleri düşünenler bize katılmadı ve bugün orada bulunmadı. Onlarada yazıklar olsun...

Not: Gerçekten gelmek isteyipte iş vb. durumlardan gelemeyen arkadaşlarım sözlerime alınmasınlar. Bu sözler yüreğinde gerçek Sivasspor aşkı bulunmayanlara...
arkadışım göstermiş olduğunuz özveriden dolayı hepinize teşekkür ederim.
ceyhun58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.09.2007, 14:31   #57
sivasligenclik
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivasligenclik Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Ben şahsen Sivasspor taraftarını bu kadar zannetmiyordum.Orada daha fazla olabilirdik.Sizlerden ricam LÜTFEN TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKALIM.Levent'teki tüm YİĞİDOLARA TEŞEKKÜR EDERİM.
sivasligenclik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.09.2007, 16:08   #58
o_albayrak
Acemi Yiğido

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 681 o_albayrak Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Derneğimizin c.tesi Levent teki pretosto eylemine katılamamış olmamdan dolayı ilk önce yönetimdeki arkadaşlarımdan özür diliyorum.Ben kendilerine eylemden 1 gün önce katılamıyacağımı söylemiştim.Ve orda bulunan 20 tane yiğidoyu canı gönülden kutluyorum.
o_albayrak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.09.2007, 16:16   #59
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1232 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
o_albayrak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Derneğimizin c.tesi Levent teki pretosto eylemine katılamamış olmamdan dolayı ilk önce yönetimdeki arkadaşlarımdan özür diliyorum.Ben kendilerine eylemden 1 gün önce katılamıyacağımı söylemiştim.Ve orda bulunan 20 tane yiğidoyu canı gönülden kutluyorum.
?????????????? sende kimsin çıkaramdım valla.
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.09.2007, 16:34   #60
o_albayrak
Acemi Yiğido

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 681 o_albayrak Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
puar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
?????????????? sende kimsin çıkaramdım valla.
Ben dernek yönetiminde değilim derneğe üyeyim ve yönetimde bulunan hakan abiye söyledim katılamıyacağımı.Kendiside işlerinden ötürü katılamıyacağını söylemişti bana.
o_albayrak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla