-->: --->: taraftardan protesto
[QUOTE=ErdalGüler;244037][B]Bugün orada olupda Sivasspora destek veren herkes anlından öpülecek derecede bir onurlu davranış götermişlerdir. Hepsine saygı duyuyor ve teşekkür ediyorum. Burada yok efendim ben 10 kişi gelirim yok bilmem kaç kişi getirirm işte mutlaka oradayım diye söyleyen ve gelmeyenlere bir çift lafım var. Gelmedinizde ne oldu? ben söyleyeyim bize birşey olmadı, biz onurlu bir şekilde basın açıklamamızı yaptık ne için SİVASSPOR için, siz ne yaptınız klavye başından sallamaktan başka... Şimdi burada bir sürü yazı yazanlar olacak vay efendim istanbulda şu kadar adam var niye bu kadar katılım oldu, falan filan ama bunu söyleyenlerin çoğu istanbullular olacak, onlar sanal alemde kimi kandıracak sadece kendini, bugün orada sivassporlu gözüküp kalbinde sivasspor aşkı olmayan 1000 kişi olacağına orada Sivasımıza canı gönülden sahip çıkan 15 kişi olması benim için daha önemlidir.
HER ŞEY SİVASSPOR İÇİN dedik yola çıktık, bu yolda SİVASSPOR değilde başka şeyleri düşünenler bize katılmadı ve bugün orada bulunmadı. Onlarada yazıklar olsun...
Not: Gerçekten gelmek isteyipte iş vb. durumlardan gelemeyen arkadaşlarım sözlerime alınmasınlar. Bu sözler yüreğinde gerçek Sivasspor aşkı bulunmayanlara..arkadaşlar inanın ben bile bu protesto olayını bu gün öğrenmiş oldum ve gidenleretşk
|