Alıntı:
türkçerap_yakup Nickli Üyeden Alıntı
fenerbahçe nerde doğmuşsa doğmuş beni ilgilendirmez....şuanda istanbul sınırları içinde....istanbul takımına destek veren SİVASLI deildir...hiçbizaman sivassporluyum demesin....ve sivasın maçlarınada gelmesin...geçen olimpiyat stadında adam fener atkısını sallıyo...böle saçmalık olurmu?...sivasın üstüne kuma getirmeyin...delikanlı olun tek takım tutun...ya sivas ya 3büyüklerden biri....ya memleketin takımı yada tanımadığın bi sürü gavurun oynadığı seninle aranda hiçbir bağı bulunmuyan takımı....hangisi içinize siniyosa...TAM58 SEN NE BİÇİM SİVASLISIN....NE BU KÜFÜRLER...ADAM OL!!!BURASI TARAFTAR SİTESİ..NERDE OLDUĞUNUN FARKINDA DEİLSEN BİZ SANA ÖRETELİM...OKE....ADAM OL ADAMI DELİRTME...
|
türkçerap_yakup ben tüm sölediklerine canı gonlümden gatılıyorum yalnız bir yanlışın var oda şurası:'ya memleketin takımı yada tanımadığın bi sürü gavurun oynadığı seninle aranda hiçbir bağı bulunmuyan takımı'
yanlışlığı da şudur: hani demişssin ya bir sürü gavurun oynadığı...
unutmaki yüce Sivasspor'Allah'ın izniyle şampiyon olup 1.lige çıkacak ve yabancı oyuncular transfer edecektir. Bunu seni kötülemek için söylemiyorum ancak biraz daha düşünerek..
saygılarımla