Bir gol avans!
Bir gol avans!
Trabzonspor ile tatil edilen maç konusunda polemiğe giren Sivasspor, ligin ikinci yarısında oynanacak karşılaşmada büyük bir sürprize hazırlanıyor.
Kırmızı - beyazlı yönetimin, tatil edilen ilk maçta rakibinin 1-0önde olmasını göz önünde bulundurarak ilk dakikada Trabzonspor'a bir gol izni verilmesini planlandığı öğrenildi.
Bilindiği gibi İngiltere'nin Leicester takımı, Carling Kupası maçında rakip takımdan bir oyuncunun kalp krizi geçirmesiyle durdurulan maçın tekrarında, oyunun başlamasıyla rakip Nottingham Forest'ın gol atmasına izin vermişti.
Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, "Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak'ın kulübün haklarını savunması doğal. Biz sadece kuralların uygulanmasını istedik. 3 puanın kime verileceği önem taşımıyordu" dedi.
Eğer takım bunu yaparsa yazıklar olsun derim!! Ya bırakalım bu fair-playi mail playi!! Bizene kardeşim, Trabzon'dan falan!! Ben niye avans verecekmişim rakibe ya!! Sanki suçlu benim!! Evet beyler! Burada kampanyamızı başlatalım, sesimizi duyurmaya çalışalım!! Ben şahsen Sivasspor taraftarı olarak Trabzon'a bu ikramın yapılmasını istemiyorum. Ben istemiyorum centilmenlik falan!! Eee maçı kaybedersek ne olacak?? Yazık değil mi emeğe, çabaya, mücadeleye?? Lütfen hemşehrilerim destek istiyorum! Yönetim, teknik heyet sesimizi duysun!! Bunu yapmazlar inşallahh...Gelsinler haklarıyla atabiliyorlarsa gol atsınlar, ben ikramda falan bulunmak istemiyorum. Yönetime çağrı yapalım!! Buna sakın başvurmasınlar, çok büyük bir tepki olmalı buna!!