Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: TRABZONSPOR'A SÜRPRİZ ....
Alt 02.10.2007, 08:13   #51
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1215 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: TRABZONSPOR'A SÜRPRİZ ....

şampiyonluğa giden yolda boyle bşeyin olacağınada inanmıyorum.
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bir gol avans!
Alt 02.10.2007, 08:17   #52
tugcin
Acemi Yiğido

tugcin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 tugcin isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Böse Bir gol avans!

Bir gol avans!

Trabzonspor ile tatil edilen maç konusunda polemiğe giren Sivasspor, ligin ikinci yarısında oynanacak karşılaşmada büyük bir sürprize hazırlanıyor.

Kırmızı - beyazlı yönetimin, tatil edilen ilk maçta rakibinin 1-0önde olmasını göz önünde bulundurarak ilk dakikada Trabzonspor'a bir gol izni verilmesini planlandığı öğrenildi.

Bilindiği gibi İngiltere'nin Leicester takımı, Carling Kupası maçında rakip takımdan bir oyuncunun kalp krizi geçirmesiyle durdurulan maçın tekrarında, oyunun başlamasıyla rakip Nottingham Forest'ın gol atmasına izin vermişti.

Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, "Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak'ın kulübün haklarını savunması doğal. Biz sadece kuralların uygulanmasını istedik. 3 puanın kime verileceği önem taşımıyordu" dedi.

Eğer takım bunu yaparsa yazıklar olsun derim!! Ya bırakalım bu fair-playi mail playi!! Bizene kardeşim, Trabzon'dan falan!! Ben niye avans verecekmişim rakibe ya!! Sanki suçlu benim!! Evet beyler! Burada kampanyamızı başlatalım, sesimizi duyurmaya çalışalım!! Ben şahsen Sivasspor taraftarı olarak Trabzon'a bu ikramın yapılmasını istemiyorum. Ben istemiyorum centilmenlik falan!! Eee maçı kaybedersek ne olacak?? Yazık değil mi emeğe, çabaya, mücadeleye?? Lütfen hemşehrilerim destek istiyorum! Yönetim, teknik heyet sesimizi duysun!! Bunu yapmazlar inşallahh...Gelsinler haklarıyla atabiliyorlarsa gol atsınlar, ben ikramda falan bulunmak istemiyorum. Yönetime çağrı yapalım!! Buna sakın başvurmasınlar, çok büyük bir tepki olmalı buna!!
Alt 02.10.2007, 08:43   #53
sandal5877
Yiğido

sandal5877 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

52 Mesajına 102 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 sandal5877 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: Bir gol avans!

öyle birşey olursa ilginç olur ama oanki sivasın durumuda önemli yani cok zor bir karar .
sandal5877 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 02.10.2007, 09:07   #54
uuurozturk
YASAKLI ÜYE

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 uuurozturk Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

HAKKKIMIZ OLMAYAN PUANI ZATEN İSTEMEDİK AMA KURALLAR BUNU GERETİRİYORSA BUNA UYULMASI LAZIM... MAÇ BAŞLARKEN KENDİ KALEMİZE GOL ATMAMIZ BİZİM AÇIMIZDAN GÜZEL BİR REKLAM OLUR. YİGİDO LAKABIMIZA UYACAK BİR DAVRANIŞ HEM BİZE TAŞLA VURANA BİZ EKMEKLE VURMAYA DEVAM ETMELİYİZ...
uuurozturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 02.10.2007, 09:15   #55
uuurozturk
YASAKLI ÜYE

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 uuurozturk Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

BU HAFTA OYNAN TRABZON - KONYA MAÇINI İZLEDİYSENİZ SON DAKİKADA KONYANIN PENALTISINI NE YAZIK Kİ HAKEM ÇALMADI...(FEDERASYON 3 PUANI HER TÜRLÜ TRABZONA VERİYO)
uuurozturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 02.10.2007, 10:58   #56
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 962 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

BEN VALLAHA ANLAMIYORUM BİZİM SİVASLILARI SANKİ ÖYLE BİR KONUŞMA Kİ BU SANKİ BU PUAN BİZE KOFTİDEN GELDİDE ÖYLE DAVRANIYORLAR HOOOOPPPPP FİKRET HOCAM GİRMESELERMİŞ YAWW KAPTANIMIZA BÜTÜN TÜRKİYE ÖNÜNDE YUMRUK ATIYORLAR ALLAHIM VALLAHİ BEN SİNDİREMİYORUM SİZ NASIL SİNDİRİYORSUNUZ HAYRET..

TAMAM SAHA İÇERİSİNDE OLUMSUZ DAVRANIŞLARDA BULUNUP SİVASSPORUMUZA ZARAR VERMEK İSTEMEYİZ... AMA O GÜN ORGANİZE BİR ŞEKİLDE TRABZONLULARI LAYIK OLDUKLARI ŞEKİLDE KARŞILAMAK İSTEYEN ARKADSLAR LÜTFEN BANA YAZSINLAR
Del Piero isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: TRABZONSPOR'A SÜRPRİZ ....
Alt 02.10.2007, 11:02   #57
GrP_GARDAŞLAR
Yiğido

GrP_GARDAŞLAR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

16 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 GrP_GARDAŞLAR ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: TRABZONSPOR'A SÜRPRİZ ....

sn fikret beyin bahsetdiği süpriz maçı vermek olursa varya böyle bir şeye asla ama asla tahammül edemeyiz bu futbol kurallar dahilinde oyanan oyundur.kurallar uymak zorundasınız verilen karar doğrudur ha centilmenlik konusunda adam gibi gelene adam gibi gidilir.
bu arada maddi sıkıntılar konusunda sivas ın gayrimenkuller sıkıntısı mevcut bakınız dier külüplerin hemen hemen hepsinin kazancının tamamı klübe kalan gelirleri mevcut sivasın da sivas ta ve dier illerde bu tip gelir sağlayıcı unsarlara ihtiyacı vardır aslında bu adımı atacak olanda sayın valimiz ve belediye başkanımız olur bu böle para verme ile çek verme ile olmaz.hazır paranın arkası çabuk gelir..
Alt 02.10.2007, 11:05   #58
GrP_GARDAŞLAR
Yiğido

GrP_GARDAŞLAR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

16 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 GrP_GARDAŞLAR ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: TRABZONSPOR'A SÜRPRİZ ....

bu arada bu trabzonlular çiçekten falan anlamazlar mazallah burda bile olay çıkarırılar çirşeflik deilmi amaç.
Alt 02.10.2007, 11:09   #59
sivassporum58
Yeni Yiğido

sivassporum58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 sivassporum58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Ben dün gece gec vakittte yayınlanan bir spor programını izledim orda alt yazı da yazıyordu (sivas mac başlarken kendi kalesine gol ataçakmış ) bence iyide olur sivas insanının ne kadar centilmen olduğunu o çok konuşan insanlar görür
sivassporum58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 02.10.2007, 11:13   #60
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 962 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

TAMAM SAHA İÇERİSİNDE OLUMSUZ DAVRANIŞLARDA BULUNUP SİVASSPORUMUZA ZARAR VERMEK İSTEMEYİZ... AMA O GÜN ORGANİZE BİR ŞEKİLDE TRABZONLULARI LAYIK OLDUKLARI ŞEKİLDE KARŞILAMAK İSTEYEN ARKADSLAR LÜTFEN BANA YAZSINLAR

exit_58@hotmail.com
Del Piero isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır