Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Diğer Konular

Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz.

Seçenekler Arama Stil

-->: SABAHI PROTESTO
Alt 01.01.2008, 12:39   #51
Sivas_SporLu58
Acemi Yiğido

Sivas_SporLu58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

39 Mesajına 52 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Sivas_SporLu58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: SABAHI PROTESTO

Hafikli Kardeş Sen al Sabah Gazetesini Arkadaşın Dediği gibi Kimliği Yırt At Belkide Sivas'lı Diğilsin Sen Ben Burda Sinirden Klavyeye Vuruyorum Senin Yazdığına Bak Sen Nasıl SivaslıSın kardeşim Yetkilerleden bu Kişinin Üyeliğinin alınmasını Rica Ediyorum Nur KÖKLÜ O yazarın Yaptıkları Yanına Kar Kalmaz Bunu Bilsin
Sivas_SporLu58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: SABAHI PROTESTO
Alt 01.01.2008, 13:23   #52
TUNA_TNK
Acemi Yiğido

TUNA_TNK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

62 Mesajına 93 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 674 TUNA_TNK Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: SABAHI PROTESTO

uLAn burda o yazara çok şeyler söylemek isterdim ama yeri değil SİVASLA uğraşan İNSANLAR BELANIZI ALLAH tan bulun ulan...

ALEME İNAT,
ŞAMPİYON SİVASSSSSSSS
Alt 01.01.2008, 14:05   #53
ygd
Yiğido

ygd - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ygd ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yaww kardeşimm. Sen yazıyı iyi okuyup irdeledin mi. bu karalama mı yoksa gözle görülen gerçekler mi. İşte bizler gerçeklerimizden kaçarak hiç gelişemiyoruz vee dışardan da farklı gözlerle görülüyoruz.. Yzıyı iyi oku ve irdele bakalım. Hkaret varmı,aşağılama varmı,yoksa gerçekten sivasta yaşadıklarımız mı. Gerçeklerden kaçtıkca kaybetmeye mahkumuz. LÜTFEN İYİŞ OKU YAZIYI VEE BİRDE SİVASTAYSAN ÇEVRENDEKİ YAŞAMA VE YAŞAYANLARA VE YAŞANANLARA BAK.
Yazıyı bi iyice okuyup irdeliyelim bakalımm!!

"Yazın Şifaiye Medresesi'nde alışverişe çıkmış turistlere bakılıyor. Kışın da cadde boyunca elde çekirdek, turlanıyor"-Burda sivaslıların abazanlardan oluştugunu vurgulamış sevgili yazarımızz.
"Maça gitmek erkek işi, bir kadın taraftar varmış, ama o da bayram için memleketine dönmüş. Sivas erkek kenti, yüzü sımsıkı kapalı örtülü kadınlar, başörtülü kadınlar İstasyon Caddesi'nde erkeklerin yanında eşlikçi. Caddeden zaman zaman uzun saçlı küpeli delikanlılar ile kot pantolonlu kızlar da geçiyor. Ama bu görüntü hoşgörünün sonucu değil. Çünkü onlar bayram için memleketlerine dönmeyip kentte kalan üniversiteliler"

Yani bu paragrafta kan beynime sıçramıştıı,Ne demek "zaman zaman kot pantololularda geçiyodu"burada hangi imajın empoze edilmeye çalışıldıgını çocuk bile anlar."bir kadın taraftar varmış, ama o da bayram için memleketine dönmüş" buradaki küçümsemeyi,çarpıtmayı anlatmaya gerek yok bile.

"Bol sayıda dönerci, ondan daha fazla sayıdaki kuruyemişçilerin arasında Polat Center sinemasının girişindeyiz. Bugün Pazar, maç günü... Gençler sinemaya gidiyor. Vizyonda Kabadayı, Arı Filmi, Altın Pusula. En çok Kabadayı ilgi görüyor. Polat Center'ın içinde Dünyayı Kurtaran Kitabevi. "Cüneyt Arkın Sivas'ta da yaşıyor,"

Burada bilgi kirliliği sürüyorr,Kitap evinin oldugu sinemanın adı yanlış(klas olucak)Zaten orasıda istasyon caddesi,buradanda elinde not defteriyle turlayan sevgili yazarımızn ne kadarda iyi bir gözlemci oldugunu bir kez daha anlamaktayızz.

"'Çılgın 58'liler' de yasallaşma çabası içinde. Kendisine 'tribün sorumlusu' diyen Murat Selviler'e göre takım kesin şampiyon. Sivasspor'un maçı olmadığı zaman, taraftar Divriğispor ve Tokatspor'un maçlarına gidiyormuş. Kayserispor'la aralarında sorun yokmuş" Yine ince dokundurmalarr mışşlar-muşlarr,hafiten dalga geçmeler azcık 1968 kayseri-sivas gerginliğine gödermeler.

"'GöKHAN'A SEVGİLER"
Bu bölümü komple yapıştırmaya gerek yok zaten amaç bellii.Zaten hiç bi yerde olmuyo bi sivasta oluyo bunlarr,Hiç bi satadda küfür yokkii..tühhh sizee,kaka sivasllar.

"MAKUS TALİH DEĞİŞECEK Mİ?
Maç bitiyor. Tekrar İstasyon Caddesi'ndeyiz, birkaç klakson ve birkaç taraftarın 'En Büyük Sivas!' sloganları eşliğinde yürüyoruz. Bizim ise karnımız acıktı, Madımak Oteli'ne doğru yola çıkıyoruz, Sebati Bey'le görüşeceğiz. Konuşmadan karar veriyoruz: Yemek mümkünse Madımak'tan uzakta bir yerde yensin. Sivasspor bu galibiyetle ilk yarıyı lider bitiriyor, yani yarım şampiyon durumundalar. Duvar panolarında Sivasspor'a destek olunması yönünde talepler, birkaç dükkânın duvarını süsleyen Sivasspor takımı afişi... Kent bir yangınla kararan makus talihini değiştirmeye çalışıyor. 40 yıldır Sivas'ta yaşayan tekstilci Hayrettin'in dediği gibi, "Bu kente bir gelirken ağlarsın, bir de giderken." Peki ama bu kente hiç gelmeden de otelde yangın sürerken televizyon karşısında da gözyaşı dökülmedi mi?"

Yazının en başından sonuna kadar yapılan vurgularda muhteşem final budur işteee.Evet 15 yıl önce çok acı bi olay yaşandı,hepimizin üstünde hala bu acı olayın sivaslılara bıraktığı utanç var.Ancak bunu bir pazar ekinde ideolojik düşünceyi ön plana alarak ve hiçte objektif bir yaklaşım sergilemeden yapmak,SİVASSPOR ile yeniden tutunacak bir dal bulmuş olan sivaslılara yapılan bir haksızlık değilmidirr.Kesinlikle o ilk satırlarda yapılan vurgulara katılmıyorum,özellikle kot pantalonlu kızlar vs gibi "Sivasın irandan bi farkı yoktur,gitmeyin oraya" propagandasını kınıyorum.
Ve bu yazar arkadaşı soguk kış ayazında değilde,bir mayıs yada haziran ayında olmadı temmuzda istasyon caddedinde turlamaya davet ediyorum.O zaman acaba bu yaptıgı teşbihlerii(benzetmeleri)yine aynı şekilde yapacak yüzü olacak mı..?!!!
ygd isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.01.2008, 14:11   #54
UTKUM_58
Tecrübeli Yiğido

UTKUM_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 771 UTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Divriği58- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
1- SİVASLI OLMAYA GEÇTİM SONUÇTA HEPİMİZ İNSANIZ İNSAN OLAN BAŞKA BİRİSİNİN YAKILMASINI İSTERMİ ???????? AMA MAALESEF OLDU VE MEKANDA SİVAS DI .. NE KADAR BIZ YAPMADIK BIZ ISTEMEDIK DESEK DE HERZAMAN NETICEYE BAKILIR .. MAÇ GİBİB DÜŞÜN KİMSE DEVRANIN KIRMIZI KARTINI HAKEMIN MACI SATTIGINI KONUSMUYO SIVASIN GALIBIYETINI KONUSUYO .. HER ZAMAN NETICEYE BAKILR...

SEN SABAHA DAVA AÇ YARIN BAŞKA GAZETE YAZAR OLAYLARI O GAZTEYE DAVA AÇ BU SEFER BİR BAŞKASI YAZAR ÇÜNKÜ SONUÇ DEĞİŞMEMİŞTİR ...

DEMEK İSTEDIGIM BIZE DERS OLSUN BİRBİRİMİZİ YEMEYİ BIRAKIP DOST GEÇİNMEYİ BİRBİRİMİZE SAYGI SEVGİ GÖSTERMEYİ BİLELİM ..

2- GOKHANA KUFUR DUYDUK DIYOLARSA DUYMUSLARDIR .. SEN CIKIPTA 3 BUYUKLER ALASINI EDİYO DİYEMESSIN BIR YANLIS VARSA HER YERDE YANLIŞTIR ..KUFUR ETMIYCEKSIN

ALINTI:
AĞIR HAkARET ÇARPITMA VE TAHRİK VAR
SİVASIMIZA BU KENTE SAHİP CIKALIM

HAKARETDE YOK ÇARPITMADA ADAMLAR DOĞRULARI YAZMIŞ AMA TABİKİ BİRAZ YANLI YAZMIŞLAR YANİ GÜZLLİKLER BU ŞEHİRDE HİÇMİ YOK ???? ONLARI NIYE KOYMADINIZ ??? HEP OLUMSUZ YÖNLERI ELE ALMIŞLAR BU HUSUSTA BENDE ÜZÜLDÜM..

KENTE SAHİP ÇIKMAK OKUYUP İŞADAMI, MİLLETVEKİLİ V.B MESLEKLERI SEÇEREK SİVASA VE BÜTÜN ANADOLUYA İŞ , İSTİHDAM YAŞAM KALİTESİNİ YÜKSELTMEKLE OLUR ... EN GÜZEL ÖYLE SAHİP ÇIKILIR DAVA EDEREK DEĞİL .....

NOT: ULAN AMMA TARAF TUTUYO NE BİÇİM Bİ SİVASLI FALAN DEMEYİN BİRAZ OBJEKTIF BAKMAYA ÇALIŞTIM AYRICA HAYATIMDA HİÇ PARA VERİPTE SABAH GAZETESİ ALMADIM

HADİ SİZE İYİ DURUŞMALAR BAKALIM KAÇ GAZTEYI KAÇ KURUMU DAVA EDECEKSINIZ ...
ÜSTÜMÜZDEKİ LEKEYI NASIL TEMİZLİYCEKSINIZ
YA SEN NEYIN SAVUNMASINI YAPIYORSUN ARKADASIM;DAVA EDECEKLER SIKAYETTE EDECEKLER SENIN ZORUNAMI GITTII;BU YAZIYA HAK VERENLER NAZARIMDA EN ADI EV EN ACIZ INSANLARDIR;UC BESTANE AZINLIK NELER SOYLUYOR YAA HERZAMAN HERYERDE EN HAKLI DOGRU SOYLEYENDIR:
UTKUM_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.01.2008, 14:21   #55
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1239 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

dünyanın en sacma en aptalca yazısı bence...şiddetle kınıyorum o yazıyı yazanıda gazetenin editörünüde.

dünyanın en sacma ve aptalca yazısı. yazıyı yazanıda gazetenin editörünüde şiddetle kınıyorum.
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.01.2008, 14:25   #56
gardasin.58
Yiğido

gardasin.58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

39 Mesajına 60 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 738 gardasin.58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Gardaslar bizim ulkemiz ne cekiyorsa bu ve buna bezer kendini bilmez yazarlardan cekiyor.
SIMDI sozum ona yazar bozuntusuna soralim konu sporla ilgili MADIMAKTIR,SIYAH,CARLIDIR,KULA GI KUPELIDIR.SANA NE BUNLARDAN sen sporla ilgili ne yazacaksan yaz sivasin gecmisini gündeme getirmekle ne yapmaya calisiyorsun.
Bana oyle geliyorki sen ve seningibilerinde bu isde muhakkak parmagi vardir sen ve seningibi muhabirligin gazeteciligin ne demek oldugunu bilmeyenler anca ortaligi karistirir sonrada haber diye gazetesinde yazar bizde bir soz vardir.
SAMANIN ALTINA SUYU AKITIR ÜZERINE CIKAR MÜEZINLIK EDER.
BUNLARI YAPARSIN ONDASONRA MEYDANDA SUCLU ARARSIN ESAS SUCLU SEN VE SENINGIBI FITNE FESATLARDIR.

BU SÖZLERIM ISINI DÜZGÜN YAPAN YAZARLARA DEGIL.
ONLARI TEBRIK EDIYOR YENI YILLARINI KUTLUYORUM.
gardasin.58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.01.2008, 14:44   #57
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1295 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

ne yazıkkı bu utanç dolu haber dost sitemız sitemizin sağaltında bulunan genctürkhaber de de yayınlanmakta kınıyorum böyle bir haber yapaları...
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.01.2008, 14:53   #58
fatihada58
Yiğido

fatihada58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 fatihada58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Arkadaşlar sorun sadece bu değil şimdide en son milliyetin reklamında cezanın söylediği parça eşliğinde sivas olayları yaklaşık 10 snye 2 planda görülüyor.Yine aynı reklamda sakallı bi adam güya genç bir kızla ilişkiye hazırlanıyor.Şimdi büyüyen gelişen yerinde duramayan bir SİVAS varya onu çekemiyorlar.Açsinlar Osman Pamukoğlunun kitabını okusunlar en çok şehit veren il hangiymiş.Vatana ölmeye gelince gel sivaslı yükselmeyegelince dur sivaslı.Bu yaptıklarının hesapları tabiki sorulacak.Ayrıca madımka ne biçim bir acıymışki hala unutamadılar insanlar anaları babaları ölünce bile 40 günde unutuyor ne koymuş bunlara anlamadım.Ayrıca benim sivaslı Alevi kardeşim benim sivaslı Sünni kardeşim kardeşçe yaşarken bu istanbul bozmalarına ne oluyorki karışıyorlar.Oda yetmezmiş gibi bazı arkadaşalarımızı bize düşürüyorlar.Söylenecek çok söz var ama yer ve zamanınızı almayım.Bütünü sivaslı gardaşlarımı seviyorum biz şampiyon olamasakta ödünüzü koparttıkya bi süre o bize yeter.2008 şampiyonu sivasspor...
fatihada58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.01.2008, 14:57   #59
mustafaktk
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mustafaktk ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

BEN SİVASLIYIM DİYEN BİR İNSANIN BİR DAHA SABAH GAZETESİ ALMAMASI LAZIM
mustafaktk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.01.2008, 15:00   #60
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1087 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick

adam işi alevilige vurmuş alakaya bak ya futbolla ne alakası var bu olayın..alevi diye sölemedıgı laf kalmamıs..
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla