Alıntı:
buraks58 Nickli Üyeden Alıntı
Yıllardır Türkiye'de 4.büyük olarak lanse edilen ve bir çok başarıya imza atan Trabzonspor'un(4. büyük) koltuğu sallanıyor.Hiç kuşkusuz ki bunun en önemli sebebi Sivasspor'un başarısı.Dün bir ulusal gazatenin satırlarında, "Trabzonspor'lular kusura bakmasın ama artık anadolu beyi Sivasspor'dur" sözcükleri de takmımızın geldiği yeri göstermektedir.Yine TRT ekranlarından yayınlanan Stadyum adlı programda da neden liderin maçı yayınlanmadı tartışması yapılıyor.Programda bir seyircinin e-mailini okuyor Erdoğan Arıkan; "Bir Edirne'li ve Beşiktaş'lı olarak liderin maçını merak ediyorum ve izlemek istiyorum, neden yayınlanmadı? Tabi tepkilerin devamında da neden liderin maçı değilde küme düşme potasının üstündeki Trabzonspor'un maçı yayınlanıyor şeklinde devam ediyor.Yani elde ettiği başarılarla açıkca Trabzonspor'un 4.lük koltuğunu sallıyor Sivasspor.Haydi yiğidolar bu koltuğu daha fazla sarsıntıya uğratmak ve ele geçirmek için pazar günü 4 Eylülde olalım ve Fenerbahçe karşınsında takımımıza destek olalım.
|
ogün gibi bir milli futbolcuya zamanında söven sonra döven, milli takımı 3. yapmış Şenol güneşi trbzna sığdırmaz eden, her yenilgide yönetim yıkan ve teknik adam değiştiren, SİVASIMA LAF EDİP TARAFTARIMA PKK DİYEN bu zihniyet Allahtan isteğim odurki daha da beter olsun. sürümsürüm sürünerek küme düşsün...tonlarca para harcayıpta uzun sezonlar süperlige çıkamazsın.
bu daha onların iyi günleri.. görecekleri çooook daha kötü şeyler var daha...
güzel Sivasıma laf eden beter olur inşallah!!!