Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: UĞUR YILDIRIM SİVAS`TA
Alt 31.01.2008, 00:17   #51
vedat58
Yiğido

vedat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vedat58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart --->: UĞUR YILDIRIM SİVAS`TA

Uğur Yıldırım'ın Milli forma aşkı

Hollanda'da top oynayan Uğur'n hikayesi ilginç. Yanal döneminde Milli takıma davet edilen ancak takımı göndermeyen Yıldırım, Zidane'yı serbest atışta geçmesiyle biliniyor...
2005 yılında İspanya’nın Marbella kentinde yapılan Serbest Atış (Free Kickmaster) yarışmasında, dünyaca ünlü Zinedine Zidane ile birlikte finale kalan Uğur Yıldırım, 18, 21 ve 25 metreden yaptığı üç atışı da gole çevirerek dünya birincisi olmuştu.

Hollanda’dan Heerenveen takımında oynayan Uğur’un o dönemlerde A Milli Takım’da oynaması gündeme geldi. Ancak bazı pürüzler giderilemediği için Uğur kadroya alınmadı, ardından küstürüldü ve Hollanda Milli Takımı’nı tercih etmesine zemin hazırlandı. Ama şimdi onun için yeniden Türk Milli Takımı forması giyme fırsatı doğdu. Hikayenin gerisini Uğur, FourFourTwo’nun eylül sayısına şöyle anlattı: “Kendimi Türk gibi hissediyorum. Zira annem ve babam bizleri Hollanda’da büyümemize rağmen Türk dili ve Türk kültürü ile büyüttü. Ben Türk olmaktan büyük gurur
duyuyorum. Takım arkadaşlarım da beni kesinlikle bir Türk olarak görüyor. Bundan adım gibi eminim.” “Eşim kendi isteğiyle Müslüman oldu. Adını Saniye olarak değiştirdi. 2003 yılında Aleyna, 2005’te de Aysena adında iki kızımız oldu.” “Benim için frikik yarışmasında bulunmak bile gurur vericiydi. O yarışmada bulunmak, Zidane ile yarışmak çok önemliydi. Ayrıca kazandığım anda benim için ‘From Turkey’ demeleri, Zidane’ı yenmiş olmamdan çok çok daha önemliydi.”
Küçüklüğünden beri Galatasaraylı
“Galatasaray’ı tutuyorum. Bunu inkar edemem. Küçüklüğümden beri Galatasaray ile büyüdüm. Zaten ‘Takım tutmuyorum’ desem yalan olur. Ama profesyonel bir oyuncuyum ve Türkiye’de futbol oynamak da benim hayallerim arasında. Galatasaray’da elbette oynamak isterim ama Galatasaray dışında başka bir takımdan da teklif gelirse seve seve oynarım. Ultraslan’a gelince. Ultraslan üyesi filan değilim. Ama üye olan arkadaşlarım var. Bir Galatasaray maçını birlikte izledik, ardından da bir resim çektirdik. Sonra da adım ‘Ultraslan üyesi’ olarak çıktı.”

“Ersun Yanal beni Avusturya ile oynanacak A-2 Milli Takımı maçı için çağırmıştı. Sevinmiştim ve gelecektim. Ancak Heerenveen takımı bana gitmem için izin vermedi. Bunu Ersun hocaya ilettim. O da bana ‘Ne yap ne et, geleceksin.’ dedi. Ben yine hocam ve kulüp başkanı ile görüştüm. Önemli maçlarımız var, gönderemeyiz, dediler. Ben Ersun hocayı tekrar aradım ve durumu anlattım. Benim hiç beklemediğim bir cevap verdi: ‘Uğur sen ne olursan ol, isterse dünyanın en iyi futbolcusu ol, seni bundan sonra Türkiye Milli Futbol Takımı’na çağırmayacağım’ dedi ve telefonu kapattı. Haftalar geçti. Marco van Basten, beni takip ettiğini ve İngiltere maçına çağırabileceğini açıkladı ve daha sonra da çağırdı. İlerleyen günlerde de Ersun Yanal aradı. Sanırım Tunus ile özel bir maç oynanacaktı. Beni de o maça çağıracağını söyledi. Görüşmemiz çok iyi geçti. Ancak babamla birlikte televizyon seyrederken Ersun Yanal benim Milli Takım’da forma garantisi istediğimi söyledi. Halbuki ben ondan asla böyle bir talepte bulunmadım. İşte o an benim içimden bir şeyler koptu ve menajerimi arayıp Hollanda Milli Takımı’nı seçeceğimi söyledim. Öfkeyle alınmış bir karardı. Daha sonra çok pişman oldum. Menajerimle konuştum. Türk Milli Takımı’nda oynamamın mümkün olup olmadığını sordum. O da araştırdı ve benim Türkiye için oynayabileceğimi söyledi. FIFA’dan da bu yönde bir belge aldık. Yani artık Fatih Terim beni çağırırsa seve seve gelirim ve içimde ne var ne yok ise ortaya koyup oynarım.”

zaman
vedat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı vedat58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.01.2008, 00:18   #52
vedat58
Yiğido

vedat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vedat58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

insallah hayirli olur sivasimiza
vedat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.01.2008, 01:17   #53
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1330 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok

Tekrar Tekrar Frikik Ustası Olan Uğur Yıldırım Takıma Hayırlı Olsun.
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: -->: Uğur Yıldırım Sivasspor'da
Alt 31.01.2008, 01:23   #54
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1108 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: --->: -->: Uğur Yıldırım Sivasspor'da

Alıntı:
CK58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Niye alınır maliyeti düşük olduğu için lig bir sözondan ibaret olmadağı için kailteli bir futbolcu olduğu için tüm bunlar göz önünde bulundurularak 2 ay oynamaması önemli olmadığı düşünülüp alınmıştır isabetli bir transfer olmuştur şahsi kanaatim
size katılıyorum Başka söze gerek yok bazı arkadaşlar nerdeyse bülent hocadan daha iyi biliyormuş gibi atıp tutuyor anlamak mümkün değil
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.01.2008, 02:12   #55
rsimsek
Tecrübeli Yiğido

rsimsek - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

110 Mesajına 162 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 rsimsek isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

adı gibi uğurlu olur inşallah sivasımıza
rsimsek isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.01.2008, 02:40   #56
duman58
Yiğido

duman58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

68 Mesajına 139 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 duman58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

oncelikle SIVASSPOR'umuz daha sonrada kendisi icin hayirli ve ugurlu olur INSAALLAH
Alt 31.01.2008, 07:12   #57
HaSiVasLıM58
YASAKLI ÜYE

231 Mesajına 457 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 HaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDI
Standart Uğur Yıldırım Sivasspor'da..

SİVASSPOR UĞUR YILDIRIM İLE 2.5 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI
Sivasspor, Gaziantepspor'da top koşturan Uğur Yıldırım ile anlaşmaya vardı.

Sivasspor Teknik Sorumlusu Bülent Uygun, Gaziantepspor'da forma giyen Uğur Yıldırım ile anlaştıklarını söyledi.

Uğur Yıldırım'ın gözünden bir operasyon geçirdiğini, 2-3 ay oynama ihtimali olmadığını belirten Uygun, “Durum böyle olunca başkanımızla görüşmüş, 2-3 ay oynama ihtimali olmadığını söylemiş. Başkanımız da, (biz seni almak istiyoruz, seni de böyle olduğu için yolda bırakamayız) demiş. Biz de o şekilde transfer ettik” diye konuştu.

Bülent Uygun, Uğur Yıldırım ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı

31.01.2008
HaSiVasLıM58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda HaSiVasLıM58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
--->: Uğur Yıldırım Sivasspor'da..
Alt 31.01.2008, 07:20   #58
HaSiVasLıM58
YASAKLI ÜYE

231 Mesajına 457 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 HaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDI
Standart --->: Uğur Yıldırım Sivasspor'da..

HayırLı ''UĞURLU''OLsun inşaLLah İnşaaLLah en kısa emanetimizi geri aLırız BizansLıLardan..

Anti İstanbuL
HaSiVasLıM58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: Uğur Yıldırım Sivasspor'da..
Alt 31.01.2008, 07:47   #59
GLoBe-Y-Gençlik
Usta Yiğido

GLoBe-Y-Gençlik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.205 Mesajına 2.535 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 992 GLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: Uğur Yıldırım Sivasspor'da..

Hayırlı Ugurlu Olsun Camıamızaa saygılarla
Alt 31.01.2008, 08:18   #60
Dağcı
Usta Yiğido

Dağcı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 933 Dağcı BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Daumen hoch Uğur Yıldırım Sivasspor'da..

...
Başkanımız da, (biz seni almak istiyoruz, seni de böyle olduğu için yolda bırakamayız) demiş.

Başkan dediğin böyle asil olmalı...

"Bir saniyesine bile hakim olamadığınız, hükmedemediğiniz bir hayat için, bir dünya için, bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur."
Muhsin YAZICIOĞLU
Dağcı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla