--->: MAÇIN ARDINDAN
hepimiz sivassporu seviyoruz.ancak ben bizim insanımızda şunu görüyorum:birisi beraberlikten sonra felaket tellalığı yapıyor,nerdeyse herkes de ona katılıyor.arkadaşlar,oynadığım ız takım ligde sondan ikinci,bize yenilseydi ligden düştük diyeceklerdi,hafta içi hoca değiştirdiler,son bir umutla nasıl motive olmuşlardı seyircileri önünde.biz şampiyonluğa gidiyoruz,ankaragücü maçında,ligin dibindeki manisa taraftarının coşkusu yoktu.ben de sivasta senelerce maç seyrettim,tezahürat yapmayan izleyicilerle çok tartıştım.takımımız kısıtlı imkanlarla müthiş başarı yakalamış,deplasmanda zor şartlarda alınan beraberlikten sonra felaket tellalığı yapılıyor.şaka falan değil,ciddi olarak teklif ediyorum:statta çekirdek satılmasın.bu ne ya?takım gol atıyor,adam elinde çekirdek yiyor.hiçbir yerde böyle bir şey yok.insanımızın üzerine ölü toprağı serpilmiş sanki.büyük denen takım dışındaki takımlarla opynanan maçlarda hiçbirinde stat dolmadı.2.ligden bahsetmiyorum bile.3.ligde iken bile tıklım tıklım dolu tribünler önünde ne maçlar oynadı bu takım.iddia ediyorum.bizim şu anki durumumuzda hangi takım olsa,maçtan 1 saat önce stadında boş yer kalmaz.kabul edelim :bizim insanımız duyarsız.bu böyle devam mı etmeli?hayır,bireysel olarak herkes maçta olsun,aile ortamında olsun,iş ortamında olsun takıma daha fazla destek için,maça gitmeyeni maça götürmek için çalışmalıyız.
|