Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: BİLET SATIŞI DEVAM EDİYOR
Alt 04.04.2008, 17:56   #51
kaya0758
Yiğido

kaya0758 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

79 Mesajına 100 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 677 kaya0758 FAZLA SÖZE GEREK YOKkaya0758 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Pfeil --->: BİLET SATIŞI DEVAM EDİYOR

arkadaşlar bazıları gelmeyen gelmesin maça diyo.yanlış.taraftarsız maçmı olurmuş.heleki her maç ortalama sivassporun 15 bin taraftarla oynadığını düşünürsek bu dediğinizle sivasspor taraftarına haksızlık yapmış olursunuz...evet 15 ytl(kale arkası) çok değil normal aslında ama sivasta insanların ekonomik durumu ortada.% 200 lük zam bence fazla..bu maça gelmek isteyipte biletlerin pahalı olduğundan dolayı gelemeyen en az 20 arkadaşım var.hesap yapalım 20 kişi gelemedi ben geldim.5*20=100 oysa ben sade 15 ytl lik bilet aldım./sonra zaten stada biletsiz bir sürü seyirci geliyo bunu herkes biliyo.konya maçında stadda adım atacak boşyer yoktu 7 bin biletli var denildi oysa stadın kapasitesi 17 bin kişilik ozaman konya maçında 10 bin taraftar beleşmi maça girdi anlayamadım.bakın görün bu hafta stad gene dolacak ama yarısı gene biletsiz girecek.bence bu maç biletleri daha ucuz olmalıydı.hiç yoktan stada giren taraftarlar 5 ytl verirdi takıma katkısı olurdu ve maça beleş girmeye çalışanın sayısı daha az olurdu.bu 15 ytl yi veremeyen insanlar bakın görün maça beleş girmeye çalışacaklar ve stada girmek gene bir azap olacak.yazın bir yere .
kaya0758 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.04.2008, 18:04   #52
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 871 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: BİLET SATIŞI DEVAM EDİYOR

Alıntı:
kaya0758 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşlar bazıları gelmeyen gelmesin maça diyo.yanlış.taraftarsız maçmı olurmuş.heleki her maç ortalama sivassporun 15 bin taraftarla oynadığını düşünürsek bu dediğinizle sivasspor taraftarına haksızlık yapmış olursunuz...evet 15 ytl(kale arkası) çok değil normal aslında ama sivasta insanların ekonomik durumu ortada.% 200 lük zam bence fazla..bu maça gelmek isteyipte biletlerin pahalı olduğundan dolayı gelemeyen en az 20 arkadaşım var.hesap yapalım 20 kişi gelemedi ben geldim.5*20=100 oysa ben sade 15 ytl lik bilet aldım./sonra zaten stada biletsiz bir sürü seyirci geliyo bunu herkes biliyo.konya maçında stadda adım atacak boşyer yoktu 7 bin biletli var denildi oysa stadın kapasitesi 17 bin kişilik ozaman konya maçında 10 bin taraftar beleşmi maça girdi anlayamadım.bakın görün bu hafta stad gene dolacak ama yarısı gene biletsiz girecek.bence bu maç biletleri daha ucuz olmalıydı.hiç yoktan stada giren taraftarlar 5 ytl verirdi takıma katkısı olurdu ve maça beleş girmeye çalışanın sayısı daha az olurdu.bu 15 ytl yi veremeyen insanlar bakın görün maça beleş girmeye çalışacaklar ve stada girmek gene bir azap olacak.yazın bir yere .

10.000 bınkısı beles nasıl gırsın bunun 6 7 bini kombınelıler zaten
Alt 04.04.2008, 18:47   #53
sivasli215
Usta Yiğido

sivasli215 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

299 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 799 sivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblick

arkadaslar,kardeşler;
yıllar sonra anadoludan,üstelik memleketimiz olan sivastan...
şampiyonluğa oynayan bir takımımız var ve ligde kalmış sadece 6 maç!!!
6 maçıda alırsak şampiyon oacağız belki de?
bu yoldaki 3 rakibimizden biri geliyor sivasa,yenersek eğer hem şampiyonluktan hem de belki avrupadan edeceğiz o takımı!!!!
yani maçın önemi bu kadar üst düzeydeyken bizim tartıştığımız şeylere bakın,yazık!!!üzülüyorum gercekten,acaba bizmi hazır değiliz şampiyonluğa????
Alt 04.04.2008, 18:49   #54
sivasli215
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 799 sivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblick

birde sunu belirteyim sivasta kalan son 3 maçımızda ne olursunuz taraftar gibi destekleyin artık takımı!!!
bu fırsatı bir daha zor yakalarız unutmayın!
Alt 04.04.2008, 19:09   #55
sivasli215
Usta Yiğido

Standart --->: Sivas'ta 4 bin 200 bilet satıldı

yav arkadaslar benim bir önerim var
eger bu biletler böyle son dakikaya kadar satılmayacaksa,hele birde böyle kritik bir maç öncesinde,ve birde gelen seyirci fener macındaki gibi tiyatro izleyecekse bırakın lütfen,en azından son 3 maç için...
TÜM MAÇLARIMIZI İSTANBULDA OYNAYALIM MI!!!!!
(sivastaki gercek taraftarlarımız kızmasın lütfen bana)
Alt 04.04.2008, 19:16   #56
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1074 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: Sivas'ta 4 bin 200 bilet satıldı

Bu hafta stadyum ful ceker biletler kara borsaya düşer cünkü çok önemli bir mac için sahaya cıkacağız bu macların asla telafisi olamaz Beşiktaşı mutlaka yenmeliyiz zirve yarışınına devam
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: Sivas'ta 4 bin 200 bilet satıldı
Alt 04.04.2008, 19:17   #57
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 978 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

dolmaz bu stadyum---------------
Alt 04.04.2008, 19:39   #58
58 memo
Tecrübeli Yiğido

58 memo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

83 Mesajına 111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58 memo ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

haydi yiğidolar
daha ne bekliyorsunuz
maça şurda 1 gün kaldı
58 memo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.04.2008, 19:50   #59
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1265 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI

BÜYÜK MAÇA BU KADAR AZ İLGİNİN OLMASI ÇOK ŞAŞIRTICI....
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: BİLET SATIŞI DEVAM EDİYOR
Alt 04.04.2008, 20:07   #60
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1074 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: BİLET SATIŞI DEVAM EDİYOR

Bu önemli maca gitmemek için mazeretlerin arkasına sığınmayalım bütün biletlerin tükenmesi lazım bazı arkadaşlar istanbul için normal ama sivasta bu bilet fiyatları çok diyorlar bizler istanbulda para basmıyoruzki sivasta bir memmur bir işci bir emekli bir asgari üçretli neyi alıyorsa istanbuldada aynısını alıyor her bakımdan hayat şartları burda daha zor bizler burda her maca ortalama kale arkasına 25 ytl yol parası yemek vesaire 35 ytl veriyoruzda neden Sivasta biletler ilk defa 15 ytl oldu diye tepki gösteriyoruzki bu takım nasıl bu günlere geldi oturup içinizden hiç bunun muhasebesini yaptınızmı kolaymı bu gün bu sıralarda top oynamak bakın başkan bu mac için futbolcu kardeşlerimize özel prim vercekmiş nerden alıp nereye versin tabiki bizlerin katkılarıyla bu primler verilecek her şeyin bir bedeli var bizlerde bir kac mac biraz olsun bedel ödeyelim bu bedel mutluluk için bu bedel sivasımızın gururu için bu bedel sivassporumzun şampiyonluğu için olacak lütfen biraz duyarlı olalım parası olmayan arkadaşlarımız için hiç bir şey söylemeye hakkımız yok ama parası olan arkadaşlar bu maca için biraz fedakarlık yapalım stadyumu dolduralım ben gecen hafta sivasspor -konyaspor macı için sivasa geldim bu hafta gelemiyorum çok üzgünüm imkanlarım el versede sivasspor- beşiktaş macınada gidebilsem ama malesef gidemeyeceğim bu macı fırsat bilen bir arkadaş hemen siyaset yapmayı ihmal etmemiş sivasımın insanını ac olduğunu yazmış benim şehrimde kimse ac değil öyle ucuz siyasetlerle bir yere gidemesin hem sonra burası spor formu git siyasetini başka forumlarda yap
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda altuntas58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...